LigWijzer Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klantenservice schiet tekort

We zijn al jaren klant bij Ligwijzer en hebben er al veel producten besteld. Het hoofdkussen ligt fantastisch en het velours van hun kussenhoezen is het zachtste materiaal dat je ooit hebt gevoeld. Daarover dus niets dan goeds en hiervoor een welverdiende vijf sterren. Maar we hebben ook weleens een mailtje gestuurd als we een suggestie hadden of ergens wat minder tevreden over waren. Zo heb ik weleens eerlijk mijn twijfels bij ze uitgesproken over de prijs-kwaliteitverhouding van de vulling van de bodypillows.
Als rugpatiënt wil je niet elke ochtend met rugpijn je pillow opnieuw moeten modelleren vanwege de simpele inhoud van vezelbolletjes in het kussen. Je wilt voor deze prijs iets beters dan wat de bodypillows bieden die je voor de helft van de prijs kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een vulling zoals traagschuim vlokken, dat een kussen automatisch goed in model houdt. Na een dergelijke mail tref je in onze ervaring altijd ene Jelco, die zeer summier en met weinig empathie op je situatie of suggestie reageert, of zelfs helemaal niet meer reageert.
Ook hun nieuwe kussenhoezen van Kayori zijn prachtig van kleur en heerlijk zacht, maar ze lubberen helemaal om je Mikoala Hi4 Deluxe hoofdkussen heen. En dat, terwijl op de website bij de kussenslopen letterlijk te lezen staat dat "de natuurlijke elasticiteit van de stof zorgt voor een nauwsluitende pasvorm, zonder plooien of loshangende randen".
In bovenstaand geval gaf ik aan dat ik niet tot aanschaf van deze kussenslopen zou zijn overgegaan - maar gewoon een extra setje van hun eigen velours sloopjes had bijgekocht - als er duidelijk op de website had gestaan dat ze echt veel groter zijn dan je hoofdkussen.
Helaas krijg je in zulke gevallen van Jelco gewoon geen antwoord meer.
En als trouwe klant hoop je toch op iets van een oplossing of op zijn minst een tegemoetkoming in zo'n geval. Vandaar dat wij toch een lagere beoordeling geven. Want als je al overtuigd bent van je product, kun je prima voor Ligwijzer gaan. Maar als je nog wat twijfels hebt hier en daar, als pijnpatiënt nog in een experimentele fase zit met je slaap producten, of ergens hulp bij nodig hebt, zit je bij een bedrijf als bijvoorbeeld Cloudpillo beter. Hier is uitproberen en retourneren nooit voor eigen kosten en krijg je altijd een meelevend en oplossingsgericht antwoord van de zeer professionele klantenservice.
Vriendelijke groet,
Robert & Chantal

1. August 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Flut kussen

Dit kussen is lekker lang, maar absoluut niet breed genoeg. Ik heb 3 extra vullingen erin gedaan, maar het is nog steeds eerder geschikt voor een kind dan mijn lichaam. Zo breed ben ik nou ook weer niet. In een email stond een code voor gratis extra vulling, maar dat mocht niet meer van de klantenservice. Waardeloze aankoop. De vulling verplaatst zich ook steeds waardoor het midden steeds geen vulling heeft, ook na dagelijks opkloppen/opschudden. Helaas ben ik te laat voor de proefperiode (burnout), zonde!

1. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, goede producten

Ik heb het Mikoala lichaamskussen en het Hi4 hoofdkussen hier besteld. Ik vond het kussen eerst te hard dus heb ik het terug gestuurd, ze vroegen of ik een zachter exemplaar wou hebben, dit eerst niet gedaan en andere kussens uitgeprobeerd. De nek klachten kwam weer terug, dus toch gevraagd of ze een zachter kussen wilden sturen. Dit hebben ze gelijk gedaan, en ik slaap nu heerlijk zonder nek klachten. Het lichaamskussen doet zijn werk ook goed, zou van mij wat langer mogen zijn. Top service, kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

7. August 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr