Ligtvoetmakelaardij Bewertungen 11

TrustScore 4 von 5

4,2

1. Immobilienagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Ligtvoet Makelaardij is een NVM-makelaar in Eindhoven, gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen in de regio. Met een klein en toegewijd team biedt Ligtvoet Makelaardij persoonlijke en deskundige begeleiding. Het kantoor staat bekend om zijn klantgerichte benadering en maatwerk, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte woning of het realiseren van een succesvolle verkoop, Ligtvoet Makelaardij streeft naar kwaliteit en een hoge mate van service, en onderscheidt zich door zijn betrokkenheid en professionaliteit.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

11 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top makelaar!

Wij zijn zeer tevreden over Ligtvoet makelaardij. Zij hebben voor ons twee woningen succesvol verkocht en ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Tijdens het hele proces kregen we altijd deskundig en eerlijk advies, wat ons veel vertrouwen gaf. Alles werd professioneel en soepel geregeld. Wij zijn hartstikke blij met Jelle en de samenwerking van zijn team en raden hen zeker aan.

4. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima communicatie tijdens het hele…

Prima communicatie tijdens het hele proces. Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de afronding van zowel aankoop als verkoop. Snel, adequaat en met aandacht voor persoonlijke omstandigheden.

5. Oktober 2025

Fijne begeleiding, snelle verkoop

Wat een fijne ervaring! Jelle en zijn collega’s combineren vakkennis met een persoonlijke en betrokken aanpak. Het contact was prettig en professioneel, en we voelden ons tijdens het hele verkoopproces uitstekend begeleid. Door hun enthousiasme en inzet was de woning in no-time verkocht.

25. September 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Succesvol verkocht

Ik miste wat proactiviteit en af en toe tijdige opvolging, over het algemeen werden we wel goed geupdate en was het in gang zetten van de verkoop soepel verlopen

15. August 2025

Geweldige makelaar

Geweldige makelaar die de markt in de regio Eindhoven ontzettend goed kent. In het verleden een bezichtiging gehad die zeer prettig was en uiteindelijk Jelle ook gevraagd om ons huis te verkopen. Met een geweldig team lukte het om ons huis fantastisch in beeld te brengen en om het huis binnen twee weken te verkopen. Ik zou Jelle Ligtvoet en zijn team ten zeerste aan iedereen aanbevelen! Ronduit geweldig.

11. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en fijne samenwerking …

We werden heel goed en snel geholpen met de verkoop van ons huis.
Voor de verkoop werd ons huis met zeer mooie foto’s en toelichting op funda gezet en snel verkocht voor een mooie prijs

1. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Foute informatie bij koop

Begon met wat onduidelijke communicatie en helaas bleek er na de aankoop van onze woning ook wat foutieve informatie te zijn gecommuniceerd vóór de koop. Dit heeft ons naderhand veel geld gekost en hier werd niet in mee gedeeld. Ook niet na een gesprek met meneer Ligtvoet zelf. Let goed op bij de advertenties, controleer of de informatie echt klopt.

29. November 2024
Ligtvoetmakelaardij-Logo

Antwort von Ligtvoetmakelaardij

Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat jullie het zo hebben ervaren. Er is inderdaad een fout in de advertentie geslopen, maar deze is vóór het ondertekenen van de koopakte besproken en toegelicht in een gesprek met ons als verkopend makelaar.

We vinden het vervelend dat dit nu achteraf als klacht wordt benoemd, terwijl dit destijds bekend was en is besproken. We streven er altijd naar om duidelijk, transparant en zorgvuldig te communiceren — ook in dit geval.

Vriendelijke groet,
Team Ligtvoet Makelaardij

Eindhoven

Een makelaar met kennis van zaken die enthousiast je woning kan verkopen. Goed overleg bij de onderhandelingen over de biedingen. Kortom een makelaar om aan te bevelen bij verkoop.

7. Februar 2025
Ligtvoetmakelaardij-Logo

Antwort von Ligtvoetmakelaardij

Wat een fijne review, dank je wel! 😊
We vinden het belangrijk om onze klanten goed te begeleiden in het hele verkoopproces — van strategie tot onderhandeling. Mooi om te horen dat dit zo is ervaren. Veel succes en woonplezier gewenst in de nieuwe woning! 🏡✨

Hartelijke groet,
Team Ligtvoet Makelaardij

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr