Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Idag står der i BT at flere mindre virksomheder har produkter som kan se ud til at være kopieret af Liewood - de er ikke 100% identiske, men ligheden er alligevel slående. Min familie handler/ø... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet på hjemmesiden af flere omgange, virkelig lækre produkter!! Jeg har lige modtaget en pakke derfra idag hvor der var en misfarvning på et af produkterne. Jeg ringede til kundeservice og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestilt 2 huer til min søn, fordi de er flotte, samt rigtig gode. Jeg modtager huerne hurtigt, men desværre er den ene ikke den, som jeg havde bestilt. Jeg skriver til kundeservice og får hurtigt... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Med fokus på funktionalitet og innovation producerer LIEWOOD legetøj, interiør, tilbehør, tøj og fodtøj til babyer og børn - alt sammen skabt med udgangspunkt i æstetik, kvalitet og ansvarlighed.

2,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mine børn har pillet sugerøret ud af…

Mine børn har pillet sugerøret ud af deres drikkedunke og tygget i dem. Liewood siger de ikke sælger "reservedele", men at man skal købe nye produkter. Bare fordi børn er børn. Vil undvære det pæne design og fremadrettet købe hos nogle med jordforbindelse til børnefamilier.

17. Juni 2025

Kære Sussi,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at sugerørene i dine børns drikkedunke er blevet beskadiget, og at vores nuværende løsning ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, især når det drejer sig om produkter til børn. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med i vores overvejelser, når vi ser på muligheden for reservedele i fremtiden.

Vi beklager ulejligheden og takker for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Liewood / Kundeservice

5 stjerner herfra

Har købt den sødeste natlampe, der kom virkelig hurtigt!!

16. Januar 2025

Kære Caroline,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse🤍

Med venlig hilsen,

Vintertøj

Jeg har købt vintertøj til mine børn fra Liewood (jakke, støvler, hue m.m).
Udover det flotte design, så er kvaliteten i top.

17. Oktober 2024

Kære Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne!

Du ønskes en dejlig weekend.

Mange hilsner

Poor customer service

I really like Liewood's creative and beautiful products. However, I must point out the very inadequate customer service I experienced with the company. I have a lamp that broke after less than a year of use. I don't have a receipt, as the lamp was a gift. I contacted Liewood directly to ask them to solve the problem with the lamp that the company produced. The company initially stated that they needed a receipt but that they 'would do whatever they could to help in any case.' However, the help never came, as the company refused to take responsibility for their defective product. The reason given was that the lamp was probably purchased from a retailer, and it’s their policy that applies. For me as a customer, the situation is that Liewood's defective product remains my problem.

1. Oktober 2024

Dear Camilla,

Thank you for sharing your experience with us.

We are sorry that you have experienced the situation in this way.

Unfortunately, we need proof of purchase to be able to take a complaint further.

Of course, we always endeavour to help all Liewood customers, regardless of where the product was purchased. With that said, we always need proof of purchase in order to start a claim or investigate the matter further. As this has unfortunately not been found in this case, we have not been able to start a claim on the product.

If proof of purchase should turn up, we will of course be happy to help you with your problem.

You are always welcome to reach out for further questions.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og produkter af høj standard

Jeg har indenfor ganske kort tid bestilt ad to omgange via Liewood.dk. Begge gange, har jeg oplevet god service og hurtig levering. Mine 1-årig har særligt haft stor gavn af deres babybadering med sæde, som vi havde med på ferie til Grækenland og gav hende muligheden for at svømme rundt i poolen. Deres tøj er blødt og lækkert og emmer af god kvalitet. Jeg har senest købt deres baby nest og lift, som jeg glæder mig til at bruge til min nyfødte. Alt i alt en upåklagelig oplevelse af handle ved Liewood.

30. Juli 2024

Kære Anna,

Den største tak for at tage dig tid til at dele din feedback.

Vi er utrolig glade for at høre, at I er glade ofr produkterne. Kvalitet er en stor prioritet for os, så al form for feedback sætter vi stor pris på.

Modtog aldrig min ordre!

Jeg bestilt varer fra Liewood d. 31 maj. Efter 7 dage har jeg stadig ikke modtaget min ordre på over 1000kr. På track and trace kan jeg ikke få nogen oplysninger, så jeg kontakter deres kundeservice. Jeg fik at vide, at de ville se på det og vende tilbage til mig. Efter to dage har jeg stadig ikke hørt noget fra dem, så jeg sender dem en e-mail igen. Samme svar igen, det vil se på det. Efter endnu en dag får jeg endelig en e-mail om, at den er blevet sendt tilbage til deres lager i Polen! Og at de ikke kan sende min ordre igen, men at jeg skal afgive en ny ordre! Det vil sige, at jeg skal lægge en ny ordre på over 1.000kr OG vente yderligere 5-7 dage, før jeg får mine varer. Så i alt er leveringstiden over en måned! OG at jeg vil fungere som deres bank med mine 1000kr på min første ordre!!!

18. Juni 2024

Kære Jenny,

Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager meget at der skete en fejl under din første levering og at pakken ikke kunne leveres.

Desværre har vi ikke mulighed for at udsende en ordre igen, hvorfor man desværre er nødsaget til at bestille på ny.

Jeg kan se at der er lavet en manuel refundering af din ordre og du skulle have pengene på din konto hurtigst muligt. Din nye forsendelse er blevet afsendt og er på vej til dig.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at række ud til os såfremt du har yderligere spørgsmål.

Mange hilser,
LIEWOOD

Dårlig kundeservice

Har købt for flere 1000 kr på et lagersalg, heriblandt 16 melamin-skåle. På under et år er halvdelen af dem revnet, altså er skålene virkelig dårlig kvalitet. Når man skriver til dem, henviser de først til at man skal gå til forhandleren eller finde sit ordrenummer. Men sådan et har jeg jo ikke, og så er man da virkelig dårligt stillet. De kan ikke hjælpe én, selvom det er deres dårlige produkt man står med i hånden. Det er da ikke at sætte kvalitet i højsæde, som de så fint skriver.. og åbenbart heller ej kundeservice.
Kan se herinde at svarene på lignende henvendelser bliver affejet med dårlige løsninger om at henvende sig til forhandler eller finde sin kvittering.

18. April 2024

Kære Lea,

Tak for at dele din oplevelse med os.

For at kunne acceptere en reklamation, så skal vi have et købsbevis. Derfor er du blevet spurgt omkring dette ved din kontakt med os.

Vi sætter, som du ved, kvalitet i højsædet, og vi tager selvfølgelig din sag alvorligt. Derfor kontakter kundeservice dig igen, så vi kan finde en løsning på sagen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stop at handle med dette useriøse firma

Jeg håber virkelig at alle stopper at handle med en så useriøs virksomhed hvor mage af deres vare er direkte kopier fra mindre virksomheder som prøver at overleve
Vi har travlt med at jage kopivarer fra asien i dette tilfælde kopierer en dansk virksomhed helt uden konsekventer

Kære Niels,

Tak for din henvendelse.

Hos LIEWOOD er vores designunivers en del af vores DNA, og derfor er det afgørende for os, at vores produkter respekterer andre produkter i markedet og overholder reglerne omkring ophavsret og markedsføring.
Derfor er vi selvfølgelig meget ærgerlige over, hvis dette er din oplevelse med LIEWOOD.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@liewood.dk ved konkrete spørgsmål og sager, som vi kan hjælpe med.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Idag står der i BT at flere mindre…

Min familie handler/ønsker ikke ting fra Liewood længere.

Det skal belyses om Liewood lukrerer på andres idéer til produkter.

Hvis det viser sig at Liewood kopierer håber jeg et stort boykot rammer virksomheden.

Kære Lenette,

Tak for din henvendelse.

Når vi udvikler nye produkter, foretager vi en grundig markedsundersøgelse for at sikre, at vores designs adskiller sig fra eksisterende. Selvom vi gør vores bedste, er det vigtigt at bemærke, at visse ligheder kan opstå på grund af trends og inspiration over tid, hvilket vi generelt ser i design branchen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkomment til at kontakte os på kundeservice@liewood.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trist at de kopiere andre firmaers…

Trist at de kopiere andre firmaers produkter.

Kære Casper,

Tak for din feedback.

Vores designunivers udgør en central del af vores DNA her hos LIEWOOD. Ved lancering af nye produkter gennemgår vi markedet for lignende designs for at sikre deres originalitet. Det er dog værd at bemærke, at visse ligheder med eksisterende designs kan opstå på grund af skiftende tendenser og inspirationskilder.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@liewood.dk.

Fejlbehæfted Liewood Scooter

Vi købte en Liewood Scooter hos en Liewood forhandler Mybabysteps.dk i 2023. Den blev gemt til barnets fødselsdag, men da vi åbnede pakken i 2024 manglede der en vigtig del til at Scooteren kan sikker samles.
Da forhandleren ikke eksisterer længere, henvendte vi os direkte til Liewood for at de kunne efterlevere den manglende del.
Liewood afviser dog reklamationen, da artiklen ikke blev købt direkte hos dem, og tager ingen producent ansvar.
Det er vi ked af, og vil ikke vælge Liewood som producent til børneartikler i fremtiden. Producentansvar var det mindste vi havde forventet i en dansk virksomhed. Vi må kassere Scooteren som kostede 500 kr. Bare pga en pakkefejl som Liewood tager ingen ansvar for. Meget ubæredygtig.

18. Februar 2024

Hej Sophie,

Vi takker for din feedback her på Trustpilot.
Det er virkelig ærgerligt at høre, at du ikke føler at Liewood vil tage ansvar for denne fejl, især når det påvirker produktets funktionalitet. Deres afvisning af reklamationen er skuffende, og det er forståeligt, at du nu overvejer andre producenter til fremtidige køb af børneartikler.
Vi henviser altid til at man kontakter stedet produktet er købt og betalt, her har man reklamationsret.

Hilsen,
LIEWOOD team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 5 vandflasker torsdag og…

Bestilte 5 vandflasker torsdag og modtog alle korrekt :) Fik tilføjet en rabatkode, som kom på efter jeg havde bestilt og fik refunderet tilsvarende beløb. Super god service!
Vi er meget glade for alu-vandflaskerne. Silikonevandflaskerne lugter lidt, men vi må se om det påvirker smagen :)
God oplevelse herfra!

29. November 2023

Hej Nanna,

Den største tak for at tage dig tid til at dele din feedback.

Vi er utrolig glade for at høre, at I er glade for alu-vandflaskerne. Kvalitet er en stor prioritet for os, så al form for feedback sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle have kigget på Trustpilot inden.

Jeg skulle have kigget her inden.

Jeg bestilte to varer. De sender kun den ene uden at varsle mig.
Jeg spørger: "Hvorfor?". Intet svar.
Jeg spørger igen: "Hvorfor?".
Kundeservice svarer: "Vi oplever desværre nogle lagerstatusfejl på nogle produkter, så selvom dette kan bestilles på hjemmesiden, har vi det ikke på lager i øjeblikket.".

Jeg sender dem to mails og forklarer at jeg skal bruge to lamper. Intet svar. Sender endnu en mail og forklarer at jeg ikke vil betale fragt to gange.

Jeg får en rabatkode til fri fragt efter at have forespurgt en løsning (derfor én stjerne). Forstår dog ikke hvorfor jeg som kunde skal opfordre jer til at kompensere for en fejl.

Havde jeg vist fra start, at vare #2 ikke var på lager, så havde jeg handlet et andet sted hvor jeg ville have opnået fri fragt ved køb af to varer. Det er ugennemsigtigt når I har varer på hjemmesiden som ikke eksisterer på jeres lager - og ydermere lader det være op til kunden at finde en løsning.

29. November 2023

Hej Tobias,

Mange tak for at tage dig tid til at give os feedback.

Vi beklager forvirringen om produkttilgængeligheden i din ordre. Vi stræber altid efter den bedste service og arbejder på at forbedre vores processer for at sikre en bedre oplevelse for vores kunder.
Din feedback er vigtig, og vi vil gøre vores bedste for at forhindre lignende problemer.

Vi forstår, at da vi gav dig en gratis fragt kode d.15, en dag vi ikke havde fri fragt. Vi har lige nu fri fragt på køb over 600kr, men jeg er ked af at du føler det ikke er kompensation nok. Jeg kan se, at vi ikke har trukket penge for produktet på din ordre, så vi håber du ønsker at bestille igen, uden det har kostet ekstra.

Hvis der er noget andet vi kan gøre for at genopbygge din tillid eller hjælpe dig yderligere, så tøv ikke med at kontakte os.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi er dedikerede til at rette op på situationen.

Bedste hilsner Liewood

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor dum kan man være? Jeg prøvede en gang mere :(

Hvor dum kan man være?

Den sidste anmeldelse af Liewood.dk blev lavet efter, at jeg havde bestilt en drikkedunk og en madkasse.
Jeg fik da at vide, at varen var udsolgt, men efter en telefonsamtale fik jeg at vide, at det kun var drikkedunken, der var udsolgt. Jeg blev informeret om, at jeg skulle alligevel bestille madkassen på ny, da Liewood blev nødt til at annullere hele ordren grundet GDPR reglerne - vrøvl.
Men "dumme jeg" bestilte så madkassen med det samme, for så 4 dage senere at få at vide, at madkassen nu også er udsolgt.

Som jeg skriver til firmaet i en mail:

"Katastrofe firma. Totalt ude af kontrol.
En eller anden i topledelsen burde lave en tilbundsgående undersøgelse.
Der er noget helt galt i Liewood.
Prøv at udviklingen i Trustpilot, og i får lige en stjerne mere af mig senere i dag."

16. November 2023

Hej Per,

Du skal have tak for at dele din oplevelse med os.

Vi skal beklage mange gange for den lagerfejl, som du har oplevet. Ikke at det er nogen trøst, men vi har selvfølgelig taget dette alvorligt og er gået videre med det.

Da kvalitet i vores produkter såvel som i vores service er et stort fokus for os, så er din oplevelse selvfølgelig taget videre herinde.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Find et andet sted at handle

Bestilte to varer. Trak efter besked om levering efter to dage, da de lover levering indenfor 2-3 dage. 4 dage efter bestilling fik jeg besked om, at de beklagede den lange ventetid, men at ordren endnu ikke var afsendt. Efter 6 dage kom der endnu en mail, om at de to bestilte varer desværre er udsolgte. Jeg kan så få en tilgodeseddel på 50 kr til en nyt køb.
Efter en telefonopringning får jeg information om, at det kun er den ene vare, der er udsolgt, den anden skulle være på lager. Desværre er orden nu annulleret, og jeg må oprette en ny på den vare der ikke er udsolgt.

KOM IND I KAMPEN, sådan leger jeg ikke.
Jeg må finde en nu vare og en anden leverandør. I mine øjne har Liewood intet kundefokus og er totalt ligeglade. De har deres egne regler, der skal overholdes.

Mit råd. Find et andet produkt og en anden butik.

13. November 2023

Hej Per,

Mange tak for at tage dig tid til at give os feedback.

Vi beklager virkelig den frustrerende oplevelse med din ordre. Vi er dybt kede af den forvirring og ulejlighed, som de modstridende oplysninger om tilgængeligheden af de købte varer har skabt. Vores mål er altid at give den bedst mulige service, og det er ærgerligt at høre, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Vi arbejder ihærdigt på at forbedre vores processer for at sikre, at alle vores kunder har en gnidningsløs og pålidelig shoppingoplevelse. Din feedback er utroligt vigtig for os, og vi vil altid forsøge at forhindre lignende problemer i fremtiden.

Vi forstår, hvis du ønsker at udforske andre muligheder, men hvis der er noget, vi kan gøre for at genopbygge din tillid eller hjælpe dig yderligere, så tøv ikke med at kontakte os.

Bedste hilsner Liewood

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for lang leveringstid.

Efter at have bestilt lampe gik der 9 dage før jeg selv kontaktede Liewood for at høre om min pakke var på vej. Der var pakken stadig kun registreret ved GLS men endnu ikke afsendt fra Liewood endnu. Det er simpelthen for lang leveringstid til at jeg vil handle ved dem igen.

16. Oktober 2023

Hej Kimi,

Vi er veldig kede af hele din oplevelse, som du beskriver. Der sker somme tider, når vi sender pakker, at GLS ikke får scannet pakken ved afhentning. På denne måde vil det fremgå som om, vi i Liewood ikke har sendt pakken. Disse pakker går nogle gange tabt, da GLS på denne måde ikke kan se, hvor den befinder sig.

Jeg er dog glad for, at du fik kontakt til min kundeservice, og jeg håber i fandt en god løsning sammen. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at række ud til os.

Mange hilsner,
Mia, Liewood team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Da jeg den 26 juni bestilte et sæt sandaler til min søn, som var på bud til favorabel pris, kunne jeg se i oplysninger på deres hjemmeside at der var længere leveringstid end normalt. Jeg tænkte ikke på at det kunne være flere uger. Da jeg rykker, skal jeg rykke for ordren af to omgange før jeg får svar om at min ordre er annulleret, og kort efter en besked om den ikke kan annulleres. Og at de ikke ved hvornår den afsendes. Ligeledes står der i mailen at jeg kan lade være med at afhente den hvis jeg ikke ønsker den!
For mig virker det fuldstændig uacceptabelt at behandle kunder på denne måde. Uanset hvor travl en forretning er, må det være førsteprioritet at være en ordentlig en af slagsen.

26. Juni 2023

Hej Emma Dorthea,

Vi er veldig kede af hele din oplevelse, som du beskriver. Det virker til at der ikke har været taget ordenligt fat på en løsning her.

Har du mulighed for at skrive en mail til vores kundeservice? Så vil jeg rigtig gerne tilbyde dig en kompensation for denne uheldige sag.

Ser frem til at høre fra dig.

Mange hilsner,
Line

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er stor fan af Liewood produkter og…

Jeg er stor fan af Liewood produkter og har efterhånden købt en del til min søn. Varerne kommer altid fint pakket ind, leveringstiden er udmærket og kvaliteten høj.

19. Juni 2023

Kære Mette

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give os de rosende ord med på vejen.

Ønsker dig en dejlig sommer,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin leveringstid, manglende information på hjemmeside

Fin leveringstid, men bestilte 6 stk Irene Skåle og opdager når jeg har modtaget dem at de ikke kan gå i mikrobølgeovnen, som var det de egentlig var købt til.
Det manglede i informationen på hjemmesiden

10. Mai 2023

Kære Ditte

Tak for din feedback, og beklager det sene svar.

Ligesom der står 'Tåler opvaskemaskine' i produktbeskrivelsen, ville der stå 'Tåler mikrobølgeovn', hvis det var tilfældet. Men jeg forstår din frustration, når nu det var til det formål du havde købt dem. Håber dog de alligevel kan bruges derhjemme.

Du er altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@liewood.dk med produktspørgsmål.

Ønsker dig en god dag,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Liewood do not cover the return…

Liewood do not cover the return shipping cost, which is ok. But it would be nice if they could send the shipping label and deduct the cost from the return products or make a way that we can buy the return label through their website. It’s a lot of work to go and take care of sending back the items and it’s more EXPENSIVE for the customer when the return shipping is paid by us than when it’s being paid by company or through the company.

11. Januar 2023

Dear Yamani.
Thank you for taking your time to give us feedback. And sorry for the late reply.
I understand that our current return process doesn't give our customers the best experience, and we are working on improving this. That said, it's clearly written on both the "Returns and Exchanges" page and in the Terms and Conditions, which you accept before placing your order.

Wish you a wonderful day.
Anders

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr