Libra24.al është një platformë digjitale shqiptare e dedikuar për librat elektronikë në gjuhën shqipe, e krijuar për t’i sjellë autorët dhe lexuesit më pranë njëri-tjetrit përmes teknologjisë, transparencës dhe aksesit të menjëhershëm. Në Libra24.al, lexuesit mund të blejnë libra në format ebook/PDF nga çdo vend i botës dhe t’i marrin menjëherë në adresën e tyre të emailit pas përfundimit të blerjes. Kjo e bën leximin në shqip më të thjeshtë, më praktik dhe më të aksesueshëm për shqiptarët kudo që ndodhen, në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni të Veriut, diasporë apo më gjerë. Platforma është ndërtuar gjithashtu për t’u ofruar autorëve shqiptarë një model më të drejtë dhe më transparent. Çdo autor ka mundësinë të publikojë veprat e tij në format digjital dhe të ndjekë në mënyrë më të qartë shitjet, porositë dhe ecurinë e librave të tij në platformë. Misioni ynë është të promovojmë librin shqip, të mbështesim autorët vendas dhe të krijojmë një mënyrë moderne, të sigurt dhe të shpejtë për blerjen e librave elektronikë. Libra24.al synon të ndërtojë një urë të re mes krijuesve shqiptarë dhe lexuesve që duan ta mbajnë librin gjithmonë me vete, në telefon, tablet apo kompjuter.
Rr Mihal Grameno, 7001, Korce, Albanien
- +355 68 810 1001
- info@libra24.al
- libra24.al
Bittet Kunden um Bewertungen
Amaizing book I really enjoyed it
Fastest and updatest service and…
Fastest and updatest service and product ever .
Looking forward next.
Silva
Finally a great online platform in…
Finally a great online platform in Albania for books. Easily to be purchased and download digital versions.
I have been waiting for libra24.al for…
I have been waiting for libra24.al for so long and it’s finally here! Very reliable and so easy to download my favorite books! Good job!👏🏻
Within minutes
Within minutes, I was able to download the book or started reading very excited.
Excellent!!!!
All i need to read i get here
SUPER E SIGURT
JAM SHUME I KENAQUR, ESHTE SHUME PLATFORME E SIGURT ME PAGESAT, POR DHE SHKARKIMI I LIBRAVE, CDO GJE NE KOREKTESI... SUPER PROFESIONAL!
Eksperiencë shumë pozitive me…
Eksperiencë shumë pozitive me Libra24.Një platformë që ma ka lehtësuar aksesin në libra dhe është shumë e lehtë dhe praktike. Ka një gamë të gjërë librash nga të cilët mund të përzgjiedhesh.
Një ndër platformat më të mira…
Një ndër platformat më të mira dixhitale për të lexuar libra,është shumë i thjeshtë për tu naviguar dhe mund ta aksesosh shumë lehtë.