1. Online-Auktionsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Levencey: Natuurlijk, Luxe en Zorgzaam Bij Levencey richten we ons op het creëren van hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid. Onze producten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die tot wel 99% natuurlijk zijn. Hierdoor bieden wij lotions en crèmes die de huid intens hydrateren en verzorgen, terwijl ze zacht en veilig zijn, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Ons merk combineert natuurlijke verzorging met luxe. Levencey staat voor elegantie, eenvoud en transparantie. Wij geloven dat huidverzorging niet alleen effectief moet zijn, maar ook een genot om te gebruiken. Daarom hebben al onze producten een verfijnde uitstraling en een heerlijke geur, waardoor ze een luxe toevoeging zijn aan jouw dagelijkse routine. Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. We werken continu aan milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame processen om onze impact op de planeet te minimaliseren. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons centraal, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Levencey. Waarom kiezen voor Levencey? Producten gemaakt met tot 99% natuurlijke ingrediënten. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Luxe uitstraling en verzorging in één. Toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Levencey biedt de perfecte balans tussen natuurlijke verzorging en luxe, zodat jouw huid straalt en je je zelfverzekerd voelt. Kies voor Levencey en ontdek de kracht van natuurlijke verzorging.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

4 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een erg good bedrijf het ruikt…

Het is een erg good bedrijf het ruikt ook erg lekker. Ik werkte verrassend goed. Echte aanrader!!

17. November 2024

Antwort von LEVENCEY

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent en dat je onze producten niet alleen effectief vindt, maar ook heerlijk vindt ruiken. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De hand en bodywash ruikt erg lekker

De hand en bodywash ruikt erg lekker.
Het verzorgd goed je handen en lichaam!
Zeker aan te raden!

7. Dezember 2024

Antwort von LEVENCEY

"Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de geur en verzorging van onze hand- en bodywash. Fijn dat je het aanbeveelt!"

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb onlangs een product van Levencey…

Ik heb onlangs een product van Levencey geprobeerd en ben positief verrast. Het product heeft een fijne kwaliteit en ik waardeer de zorg die in de presentatie is gestoken. De levering was snel, en ik ben benieuwd naar de ervaring na langduriger gebruik. Ik kijk uit naar wat dit merk nog meer te bieden heeft!

15. November 2024

Beste Neomi,
Wat fijn om te horen dat je zo positief verrast bent door ons product! 💚 Bij Levencey streven we naar kwaliteit en zorg in elk detail, dus het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We zijn benieuwd naar je ervaring bij langduriger gebruik en kijken ernaar uit om je in de toekomst met nieuwe producten te blijven verrassen. Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr