В приложението lernejoai.com има всичко необходимо, за да попълните знанията си за новите AI технологии. Може да си изберете модули според Вашето ниво-начинаещи, средно напреднали и напреднали. Бълг... Mehr ansehen
Som po prvej lekcii Lernejo AI a musím povedať, že ma príjemne prekvapila. Obsah je vysvetlený jasne, prakticky a bez zbytočného balastu. Už prvý modul mi ukázal konkrétne postupy, ktoré viem okamžite... Mehr ansehen
Foarte mulțumit de aplicație! Este simplă, intuitivă și ușor de folosit. Mi-a fost de mare ajutor și mi-a plăcut foarte mult modul în care sunt prezentate informațiile. Se vede că s-a lucrat cu atenți... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
It’s great
everything was great. it was explained clearly
Könnyen érthető és értelmezhető…
Könnyen érthető és értelmezhető magyarázat.
Man patīk
Man patīk, ka ir gan audio runātājs, ir teksts lasīšanai, piemēri un nobeigumā var pārbaudīt savas klausīšanās prasmes.
Przede wszystkim bardzo dobrze jest…
Przede wszystkim bardzo dobrze jest tłumaczone 💪polecam
už viem čo je promt
už viem čo je promt, aj to že treba konkretizovať otázku a prácu
mám problém, že nerozumiem anglicky
Itt az értékelésnél eltávedtem, hol a következő feladat.
Itt az értékelésnél eltávedtem. A feladatok tetszettek, de nem találom hol van a mai napi feladat. Nem kaptam meg mailben. Hol a következő lecke? Napi feladatokról volt szó! Miért vitt el egy másik oldalra? Jobb lett volna ugyanazon az oldalon maradni, ez így megtévesztő. Más a design.
Mulțumesc !
Savršeno...
Sve je za 5,AI štedi vrijeme za obavljanje dosadnih zadataka...
Most még csak tanulok
Most még csak tanulok, vagyis nem tudok. Viszont a gyakorláshoz jó lenne, ha pld. a házi feladat meghatározást megkapnám, hogy ne felejtsem el. (74 éves vagyok).
Köszönöm!
I learned more about ChatGPT
Nem tetszett
A nagyobbik részében folyamatosan angolul volt minden,aki nem tud angolul hiába olvassa fel az MI nem fogom megérteni.
Nem volt időm naponta belépni,gondoltam egyben megcsinálok többet,akkor tapasztaltam,hogy nem engedi a rendszer. Kb.egy hétet tudtam megcsinálni,mire kiderült. Elkeserítő. :( Azt se jelezte, hogy le fog járni. Azt se tudtam ,hogy mennyit csináltam és hány leckét lehetett volna még. Hozzá se férek azokhoz amiket már megnéztem. Tiszta vázlatos volt az egész. Állandóan kaptam az e-maileket,hogy fizessek elő,miközben már volt előfizetésem. Nekem semmi +-t nem adott.
This course is really helpful
The course is really helpful. I have almost zero experience so, I enjoy details. I like that it is spoken, it keeps me present.
SUPERINCANTATA
SUPERINCANTATA! EXPLICATII CARE NU NECESITA UN LIMBAJ SECTORIAL.
Odpowiedne szkolenie dla osób które nie pracowały z AI.
Odpowiedne szkolenie dla osób które nie pracowały
z AI. Pomaga nabierać doświadczenia do korzystania
z AI.
I zachęca do dalszej nauki zdobywania wiedzy o AI.
I am very satisfied with the lessons
I am very satisfied with the lessons. I can say that I am fully ready to live and work in a world with AI. Thank you, I recommend the course! :)
Good course
Good course, short daily lessons. I've subsribed in January and using to this day. Learned a lot about AI and I'm already using it in my daily life! Especially like the video avatar lessons, managing social media is much easier now thanks to what I' ve learned. The most advanced lessons about things like Claude Code and using in programming are a bit to advanced for me, as I am not a coder, but it's worth going through them just to learn what is possible.