LEPoLEK Bewertungen 187

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uwielbiam uczyć się z artykułów dostępnych na platformie. Informacje są podane w sposób przystępny i czytelny, szeroka baza pytań pozwala przygotować się do LEKu na bardzo dobry wynik. Szczerze poleca... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z kome... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bildungseinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetna platforma do nauki do LEKu

Świetna platforma do systematycznej nauki do LEKu, pełna baza pytań CEM, przystępne artykuły i kompleksowe wyjaśnienia prawidłowych odpowiedzi.

18. August 2025

Antwort von LEPoLEK

Ogromnie się cieszymy, że baza pytań i wyjaśnienia okazały się pomocne! :) To właśnie praktyczne wsparcie w nauce jest dla nas najważniejsze – dzięki za docenienie ❤️

Super

Świetne ilustracje, fantastyczne opisy.

16. August 2025

Dziękujemy za opinię! Powodzenia w nauce ❤️

Lepolek ➡️ Baza 😎

Zgromadzenie i opracowanie wyjaśnień do pytań z Lekarskiego Egzaminu Końcowego pomogło mi w przygotowaniach do niego. Przez większość z sześciu lat studiów lekarskich korzystałem z platformy przygotowując się do kolejnych zaliczeń, kolokwiów i egzaminów. Nie wyobrażam sobie nauki bez dostępu do platformy Lepolek - uważam wręcz, że platforma dała mi więcej niż wszystkie wykłady i seminaria mojej uczelni razem wzięte. Gdybym mógł cofnąć czas to już od pierwszego roku zacząłbym korzystać z platformy.

14. August 2025

Antwort von LEPoLEK

Bardzo dziękujemy za tak fantastyczną opinię! 🤩 To ogromna satysfakcja wiedzieć, że LEPoLEK stał się nieodłącznym elementem nauki przez całe studia – bazą wiedzy! Wasze słowa tylko utwierdzają nas w przekonaniu, że warto stale rozwijać platformę i dodawać kolejne materiały. Trzymamy mocno kciuki za kolejne etapy na drodze zawodowej i cieszymy się, że możemy w tym towarzyszyć! ❤️

Różnorodne formy nauki

Bardzo profesjonalny dział obsługi klienta. Odpisuje szybko i zawsze pomocnie. Dzięki Lepolekowi jestem zawsze przygotowana na zajęcia i egzaminy, również na te praktyczne. Dzięki temu, że platforma zawiera różnorodne pomoce naukowe zawsze znajdę taką, która aktualnie odpowiada na moje potrzeby - zaczynając od atlasów radiologicznych, próbnych egzaminów LEK na artykułach i mnemotechnikach kończąc. Dodatkowo, chętnie korzystam z kursów dostępnych na platformie, aby móc zaplanować naukę do egzaminu tak, aby przyswoić jak najwięcej materiału.

14. August 2025

Antwort von LEPoLEK

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 🥰 To dla nas ogromna motywacja, by tworzyć kolejne narzędzia i materiały, które jeszcze bardziej ułatwią naukę. Cieszymy się, że różnorodne formy treści na platformie pomagają w przygotowaniach – właśnie taki był nasz cel. Trzymamy kciuki za dalszą naukę i powodzenie na egzaminach!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem bardzo zadowolony tej platformy. Treści są prezentowane w sposób przystępny i zrozumiały, dane są na bieżąco aktualizowane. Najważniejsza dla mnie jest jednak możliwość wykonywania testów. Dla mnie jest to najskuteczniejsza forma nauki.

1. Juni 2025

Super, bardzo się cieszymy! 🙂
My również bardzo lubimy funkcję rozwiązywania pytań, zwłaszcza tych opartych na bazie CEM – to niezwykle pomocne narzędzie w nauce i przygotowaniach do egzaminów. Trzymamy kciuki za owocną naukę!

OK, jak najbardziej

Kurs OK, pytania OK

14. August 2024

Dziękujemy za opinię! 🙂
Cieszymy się, że kurs i pytania spełniły oczekiwania

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dziękuję bardzo za współpracę i naukę

Dziękuję bardzo za współpracę i naukę! Polecam tą platformę, która zawiera w sobie wiele informacji! W razie potrzeby chętnie wrócę do nauki z platformą Lepolek! Życzę wszystkiego najlepszego zespołu!

4. August 2025

Dziękujemy za opinię! ❤️
Cały zespół LEPoLEK serdecznie pozdrawia i trzyma kciuki za sukcesy zawodowe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opracowania oparte na aktualnych…

Opracowania oparte na aktualnych wytycznych i metodycznie uporządkowana wiedza gwarantują optymalne przygotowanie do wybranych egzaminów. Gorąco polecam!

13. Februar 2025

Dziękujemy za opinię! ❤️
Bardzo się cieszymy, bo przyświeca nam myśl, aby tworzyć miejsce dla medyków, w którym zawsze znajdą aktualną wiedzę.
Wierzymy, że może to przyspieszyć naukę, ułatwić przygotowania do egzaminów, a ostatecznie polepszyć edukację w naszym kraju!

Wszystko swietnie poukładane

Wszystko swietnie poukładane, znacząco przyspieszyła mi nauke, szczególnie przydatna do kolokwium z interny i psychiatrii.

31. Mai 2025

Bardzo dziękujemy za opinię! ❤️
Cieszymy się, że LEPoLEK okazał się pomocny i przyspieszył naukę – jest to dla nas bardzo ważne.
Trzymamy kciuki za Twoją naukę!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korzystałem z dwóch podobnych platform

Korzystałem z dwóch podobnych platform, ale lepolek wypada dużo lepiej. Więcej treści, łatwo wszystko znaleźć i dużo lepiej poukładane pytania, a do tego jeszcze jest w lepszej cenie.Polecam bo warto.

16. Juli 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy, Szymon! Super, że podzieliłeś się swoją opinią – bardzo nam zależy, żeby LEPoLEK był jakościową, dopracowaną platformą, która realnie pomaga w nauce ❤️ Cieszymy się, że to zauważasz!

mozliwosc darmowego jednodniowego…

mozliwosc darmowego jednodniowego korzystania

25. Juli 2025

Antwort von LEPoLEK

Dokładnie! Bardzo nam zależy, żeby każdy mógł przetestować LEPoLEKa przed decyzją o zakupie. Wierzymy, że u Ciebie się sprawdzi i pomoże w nauce! 🙂 Dziękujemy za opinię! 🙂

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

brak możliwości zmienić adres e-mail w…

brak możliwości zmienić adres e-mail w razie gdy był ukazany blędny przy opłacie dostępu do serwisu

11. Juli 2025

Dzień dobry! 🙂

Chcielibyśmy wyjaśnić, że wiadomość od Pana trafiła do nas w weekend, kiedy zespół obsługi klienta nie pracuje. Zajęliśmy się sprawą od razu w poniedziałek rano.

Zależy nam na sprawnej komunikacji, dlatego będziemy wdzięczni za wyrozumiałość w takich sytuacjach! ❤️

Na marginesie dodamy, że niektóre rzeczy — jak np. zmiana hasła do konta — można wygodnie zrobić samodzielnie, bez konieczności kontaktowania się z nami. 😊

Mamy nadzieję, że mimo wszystko będzie się Panu nadal dobrze korzystało z platformy! :)

dostępnie

Lekko i zrozumiało

7. Juli 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za opinię! To dla nas ważne, żeby materiały były przystępne i zrozumiałe. Życzymy powodzenia w nauce! 🎓

Warto czytać artykuły

podpowiedzi i artykuły

7. Juli 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy! ❤️ Cieszymy się, że artykuły i podpowiedzi są pomocne. Powodzenia w dalszej nauce! 🚀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Artykuły i inne materiały są na bardzo wysokim poziomie. Polecę Lepoleka każdemu studentowi medycyny!

22. Mai 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że nasze materiały są pomocne. Trzymamy mocno kciuki za dalszą naukę i powodzenie na egzaminach! 💪📚

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ilość błędów na platformie (mowa o…

Ilość błędów na platformie (mowa o anatomii) jest tragiczna. W cenie jaką musimy zapłacić za dostęp do platformy oczekuje się braku błędów a nie poprawiania ich pisząc swoje uwagi w opcji zadawania pytań. Nie można siąść i uczyć się tylko z ich platformy, bochenek obok musi być, bo nigdy nie wiadomo czy to co się czyta jest na pewno poprawne. Pomijam fakt robienia niektórych działów na tzw. odwal się, brak grafik z opisami, pytań do działów.

10. Mai 2025

Cześć Kamil,
dziękujemy za Twoją opinię – naprawdę ją doceniamy. Rozumiemy Twoje odczucia i bardzo nam zależy, żebyś wiedział, że nie są ignorowane. Wiemy, że kiedy ktoś korzysta z platformy do intensywnej nauki, oczekuje pełnej niezawodności i najwyższej jakości materiałów. I dokładnie taki cel nam przyświeca.

Codziennie rozwijamy naszą bazę – aktualizujemy treści, dodajemy nowe grafiki i pytania. Uwagi od użytkowników bardzo pomagają nam w rozwoju platformy. To właśnie dzięki nim możemy szybko reagować i poprawiać to, co nie działa jak trzeba.

Dziękujemy, że podzieliłeś się z nami swoimi spostrzeżeniami — to dla nas naprawdę ważne. Chcemy, żeby nasza platforma była miejscem, w którym możesz uczyć się spokojnie i skutecznie – bez nerwów i bez potrzeby szukania dodatkowych źródeł.
Mamy nadzieję, że mimo zastrzeżeń dasz nam szansę pokazać, że warto. ❤️

Dzięki, że jesteś z nami!

Zespół LEPoLEK

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Merytorycznie wszystko się zgadza

Merytorycznie wszystko się zgadza, ale!
Strona często zawiesza się, wyświetlanie grafiki możliwe dopiero za 2-3 razem po kliknięciu. Dodatkowe informacje " chmurce" wyświetlają się jak im się podoba, raz nie, raz tak. Ogromna strata czasu na takie pierdoły. Skoro nie potraficie prawidłowo wyświetlać grafik to nie zajmujcie się dodawaniem bajerów, które nie i tak nie działają, tylko umieśćcie te informacje w tekście. BEZNADZIEJNA pod względem funkcjonalności.

23. Februar 2025

Cześć,

dziękujemy za Twoją opinię, a szczególnie za pozytywną ocenę merytorycznej zawartości naszej platformy – to dla nas bardzo ważne! :)
Jednocześnie jest nam niezmiernie przykro, że doświadczyłaś tylu frustracji związanych z technicznym działaniem strony, zwłaszcza z wyświetlaniem grafik i dodatkowych informacji "w chmurce". Komfort i płynność użytkowania LEPoLEK są dla nas priorytetem!

Opisane przez Ciebie problemy ze stabilnością i responsywnością nie są czymś, co obserwujemy na co dzień u naszych użytkowników, dlatego chcielibyśmy jak najszybciej zbadać Twój przypadek. Zdecydowanie nie jest to standardowe działanie naszej platformy.

Będziemy niezwykle wdzięczni, jeśli skontaktujesz się z nami pod adresem kontakt@lepolek.pl. Gdybyś mogła podać nam dodatkowe szczegóły, np. jakiej przeglądarki używasz, czy problem występował na komputerze czy urządzeniu mobilnym, a może nawet przybliżony czas, kiedy te trudności wystąpiły, bardzo pomogłoby nam to zdiagnozować potencjalnie incydentalną usterkę i upewnić się, że takie sytuacje nie będą miały miejsca w przyszłości.

Każda taka informacja jest dla nas na wagę złota i pomaga nam nieustannie udoskonalać LEPoLEK!

Polecam!!!!

Z pełnym przekonaniem polecam każdemu, kto zastanawia się nad wyborem platformy do nauki. Wykupienie odpowiedniego abonamentu zapewnia dostęp zarówno do materiałów z zakresu nauk podstawowych, jak i klinicznych, co sprawia, że można skutecznie uzupełnić braki z wcześniejszych lat studiów. Jeśli potrzebujesz powrócić do podstawowych mechanizmów, możesz zrobić to w prosty i przejrzysty sposób. Artykuły są napisane zrozumiałym językiem, bez zbędnego przeładowania informacjami – w przeciwieństwie do niektórych podręczników czy prezentacji z WNL, które potrafią szybko zmęczyć czytelnika. Dzięki tej platformie udało mi się zdać LEK z wynikiem 92%. W trakcie stażu podjęłam również pracę jako asystent anatomii, gdzie materiały z platformy bardzo pomogły mi w przygotowaniu zajęć i tłumaczeniu zagadnień moim studentom. Nauka w takiej formie jest o wiele bardziej przystępna i angażująca niż korzystanie z tradycyjnych podręczników. Z całego serca polecam!

14. Januar 2025

Antwort von LEPoLEK

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Jesteśmy dumni, że nasza platforma pomogła Ci nie tylko w osiągnięciu świetnego wyniku na LEK, ale także w dalszym rozwoju zawodowym jako asystent anatomii. Cieszymy się, że nasze materiały sprawdzają się zarówno w nauce, jak i w codziennej pracy. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszych sukcesów! :)

Totalnie polecam

Totalnie polecam

Korzystałam z lepoleka przez cały 6. rok i żałuję, że nie miałam go wcześniej. Mega szanuję za wyjaśnienia w pytaniach, szczególnie pod błędnymi odpowiedziami. W ten sposób robienie testów jest faktycznie kolejną metodą nauki, a nie tylko bezsensownym procesem w którym masz zapamiętać, że "w pytaniu o raka jasnokomórkowego nerki zaznacz A+B i najlepiej nie pytaj dlaczego, ktoś tak ułożył i trzeba zapamiętać". No i zawsze jest opcja szybkiego sprawdzenia info w zaufanym źródle. Jak jesteś w połowie czytania artykułu o porodzie i nie pamiętasz czym jest sprzężna przekątna, to możesz kliknąć w pojęcie i dostać odpowiedź od razu, zamiast (jak w przypadku czytania książki) obiecać sobie że zgooglujesz później, dostać odpowiedzi z wylecz.to, sfrustrować się, że każda stronka pisze inaczej i nie podaje źródeł, na końcu olać temat. Chyba, że to tylko ja :) Tak czy inaczej, polecam.

9. Januar 2024

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza platforma okazała się tak pomocna w nauce na ostatnim roku i że doceniłaś nasze szczegółowe wyjaśnienia – zwłaszcza te przy błędnych odpowiedziach. Funkcja szybkiego dostępu do źródeł i definicji to właśnie nasza odpowiedź na frustracje, które świetnie opisałaś – znamy to uczucie! :) Dzięki Twoim słowom wiemy, że nasze rozwiązania trafiają w potrzeby użytkowników. Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy i dziękujemy za polecenie!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr