Uwielbiam uczyć się z artykułów dostępnych na platformie. Informacje są podane w sposób przystępny i czytelny, szeroka baza pytań pozwala przygotować się do LEKu na bardzo dobry wynik. Szczerze poleca... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z kome... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Świetna platforma do systematycznej nauki do LEKu, pełna baza pytań CEM, przystępne artykuły i kompleksowe wyjaśnienia prawidłowych odpowiedzi.

Antwort von LEPoLEK
Zgromadzenie i opracowanie wyjaśnień do pytań z Lekarskiego Egzaminu Końcowego pomogło mi w przygotowaniach do niego. Przez większość z sześciu lat studiów lekarskich korzystałem z platformy przygotowując się do kolejnych zaliczeń, kolokwiów i egzaminów. Nie wyobrażam sobie nauki bez dostępu do platformy Lepolek - uważam wręcz, że platforma dała mi więcej niż wszystkie wykłady i seminaria mojej uczelni razem wzięte. Gdybym mógł cofnąć czas to już od pierwszego roku zacząłbym korzystać z platformy.

Antwort von LEPoLEK
Bardzo profesjonalny dział obsługi klienta. Odpisuje szybko i zawsze pomocnie. Dzięki Lepolekowi jestem zawsze przygotowana na zajęcia i egzaminy, również na te praktyczne. Dzięki temu, że platforma zawiera różnorodne pomoce naukowe zawsze znajdę taką, która aktualnie odpowiada na moje potrzeby - zaczynając od atlasów radiologicznych, próbnych egzaminów LEK na artykułach i mnemotechnikach kończąc. Dodatkowo, chętnie korzystam z kursów dostępnych na platformie, aby móc zaplanować naukę do egzaminu tak, aby przyswoić jak najwięcej materiału.

Antwort von LEPoLEK
Jestem bardzo zadowolony tej platformy. Treści są prezentowane w sposób przystępny i zrozumiały, dane są na bieżąco aktualizowane. Najważniejsza dla mnie jest jednak możliwość wykonywania testów. Dla mnie jest to najskuteczniejsza forma nauki.

Antwort von LEPoLEK
Dziękuję bardzo za współpracę i naukę! Polecam tą platformę, która zawiera w sobie wiele informacji! W razie potrzeby chętnie wrócę do nauki z platformą Lepolek! Życzę wszystkiego najlepszego zespołu!

Antwort von LEPoLEK
Opracowania oparte na aktualnych wytycznych i metodycznie uporządkowana wiedza gwarantują optymalne przygotowanie do wybranych egzaminów. Gorąco polecam!

Antwort von LEPoLEK
Wszystko swietnie poukładane, znacząco przyspieszyła mi nauke, szczególnie przydatna do kolokwium z interny i psychiatrii.

Antwort von LEPoLEK
Korzystałem z dwóch podobnych platform, ale lepolek wypada dużo lepiej. Więcej treści, łatwo wszystko znaleźć i dużo lepiej poukładane pytania, a do tego jeszcze jest w lepszej cenie.Polecam bo warto.

mozliwosc darmowego jednodniowego korzystania

Antwort von LEPoLEK
brak możliwości zmienić adres e-mail w razie gdy był ukazany blędny przy opłacie dostępu do serwisu

Antwort von LEPoLEK
Oferuje pełną bazę pytan do ldek wraz z odpowiedziami.

Antwort von LEPoLEK
Artykuły i inne materiały są na bardzo wysokim poziomie. Polecę Lepoleka każdemu studentowi medycyny!

Antwort von LEPoLEK
Ilość błędów na platformie (mowa o anatomii) jest tragiczna. W cenie jaką musimy zapłacić za dostęp do platformy oczekuje się braku błędów a nie poprawiania ich pisząc swoje uwagi w opcji zadawania pytań. Nie można siąść i uczyć się tylko z ich platformy, bochenek obok musi być, bo nigdy nie wiadomo czy to co się czyta jest na pewno poprawne. Pomijam fakt robienia niektórych działów na tzw. odwal się, brak grafik z opisami, pytań do działów.

Antwort von LEPoLEK
Merytorycznie wszystko się zgadza, ale!
Strona często zawiesza się, wyświetlanie grafiki możliwe dopiero za 2-3 razem po kliknięciu. Dodatkowe informacje " chmurce" wyświetlają się jak im się podoba, raz nie, raz tak. Ogromna strata czasu na takie pierdoły. Skoro nie potraficie prawidłowo wyświetlać grafik to nie zajmujcie się dodawaniem bajerów, które nie i tak nie działają, tylko umieśćcie te informacje w tekście. BEZNADZIEJNA pod względem funkcjonalności.

Antwort von LEPoLEK
Z pełnym przekonaniem polecam każdemu, kto zastanawia się nad wyborem platformy do nauki. Wykupienie odpowiedniego abonamentu zapewnia dostęp zarówno do materiałów z zakresu nauk podstawowych, jak i klinicznych, co sprawia, że można skutecznie uzupełnić braki z wcześniejszych lat studiów. Jeśli potrzebujesz powrócić do podstawowych mechanizmów, możesz zrobić to w prosty i przejrzysty sposób. Artykuły są napisane zrozumiałym językiem, bez zbędnego przeładowania informacjami – w przeciwieństwie do niektórych podręczników czy prezentacji z WNL, które potrafią szybko zmęczyć czytelnika. Dzięki tej platformie udało mi się zdać LEK z wynikiem 92%. W trakcie stażu podjęłam również pracę jako asystent anatomii, gdzie materiały z platformy bardzo pomogły mi w przygotowaniu zajęć i tłumaczeniu zagadnień moim studentom. Nauka w takiej formie jest o wiele bardziej przystępna i angażująca niż korzystanie z tradycyjnych podręczników. Z całego serca polecam!

Totalnie polecam
Korzystałam z lepoleka przez cały 6. rok i żałuję, że nie miałam go wcześniej. Mega szanuję za wyjaśnienia w pytaniach, szczególnie pod błędnymi odpowiedziami. W ten sposób robienie testów jest faktycznie kolejną metodą nauki, a nie tylko bezsensownym procesem w którym masz zapamiętać, że "w pytaniu o raka jasnokomórkowego nerki zaznacz A+B i najlepiej nie pytaj dlaczego, ktoś tak ułożył i trzeba zapamiętać". No i zawsze jest opcja szybkiego sprawdzenia info w zaufanym źródle. Jak jesteś w połowie czytania artykułu o porodzie i nie pamiętasz czym jest sprzężna przekątna, to możesz kliknąć w pojęcie i dostać odpowiedź od razu, zamiast (jak w przypadku czytania książki) obiecać sobie że zgooglujesz później, dostać odpowiedzi z wylecz.to, sfrustrować się, że każda stronka pisze inaczej i nie podaje źródeł, na końcu olać temat. Chyba, że to tylko ja :) Tak czy inaczej, polecam.

Antwort von LEPoLEK
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.