LEPoLEK Bewertungen 187

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uwielbiam uczyć się z artykułów dostępnych na platformie. Informacje są podane w sposób przystępny i czytelny, szeroka baza pytań pozwala przygotować się do LEKu na bardzo dobry wynik. Szczerze poleca... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z kome... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bildungseinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Łatwy dostęp do potrzebnych materiałów

Platforma daje mi łatwy dostęp do wszystkich niezbędnych informacji zarówno z przedmiotów klinicznych, jak i przedklinicznych. Szczególnie doceniam atlasy i mnemotechniki, które są tam dostępne.

4. November 2025

Antwort von LEPoLEK

Cieszymy się, że LEPoLEK ułatwia Ci naukę i szybki dostęp do materiałów z przedmiotów klinicznych i przedklinicznych. Atlasy, mnemoniki i klarowne opracowania to jedne z elementów, które mają pomóc w skutecznym przygotowaniu do egzaminów i uporządkowaniu wiedzy medycznej. Powodzenia w dalszej nauce :)

Ocena :))

Platforma jest świetna! Dzięki niej mogę uporządkować swoją wiedzę, polecam!🥰

4. November 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy bardzo za opinię! Cieszymy się, że platforma porządkuje z Tobą wiedzę. Nasza platforma została stworzona właśnie po to, by nauka medycyny była prostsza, przyjemniejsza i skuteczniejsza. Powodzenia w nauce! 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moja ulubiona platforma do nauki

LEPoLEK to platforma, która doskonale odpowiada moim potrzebom i stylowi nauki. Artykuły są bardzo klarowne i zawierają kompleksową, aktualną wiedzę. Mam komfort, że korzystając z LEPoLEKu, znajdę wszystkie istotne informacje. Bardzo dobrze oceniam też podkreślanie informacji, które pojawiają się w pytaniach na LEKu oraz organizację kursu do LEKu.

2. November 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za tak miłą opinię! ❤️
Cieszymy się, że LEPoLEK pomaga Ci w nauce i przygotowaniach do LEK-u. Naszym celem jest tworzenie platformy, która ułatwia naukę medycyny i pozwala szybko dotrzeć do aktualnych, rzetelnych informacji.
To właśnie dzięki takim opiniom wiemy, że nasze kursy i artykuły rzeczywiście wspierają studentów w skutecznym przygotowaniu do egzaminu LEK. Powodzenia w dalszej nauce z LEPoLEK!

opisy odpowiedzi

opisy odpowiedzi, rozpisanie stron w podręcznikach przez co łatwo znaleźć i doczytać o różnych zagadnieniach, których dotyczą oraz odnośniki do artykułów, które opisują dane zagadneinie

31. Oktober 2025

Dziękujemy za opinię! 🙂
Cieszymy się, że doceniasz wygodę korzystania z naszej platformy. W LEPoLEKu chcemy, żeby nauka była maksymalnie prosta, skuteczna i uporządkowana. Życzymy udanej nauki i samych wysokich wyników!

Zdałam Lek

Bardzo mi pomógła aplikacja w przygotowaniu się do egzaminu

31. Oktober 2025

Gratulacje zdanego egzaminu! 🎉
Cieszymy się, że LEPoLEK pomógł Ci w przygotowaniach do egzaminu. To najlepszy dowód, że nauka z naszą platformą naprawdę działa 💪 Życzymy dalszych sukcesów i powodzenia na kolejnych etapach lekarskiej drogi!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zdane

Git dało radę

9. September 2025

Antwort von LEPoLEK

Gratulacje! 🎉 Świetnie słyszeć, że udało się zdać. W LEPoLEK właśnie o to chodzi, żeby mieć wszystko co potrzebne do zdania w jednym miejscu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godna zaufania platforma do rozwiązywania pytań

Bardzo polecam - stosunek jakości do ceny niesamowicie uczciwy

26. Oktober 2025

Dziękujemy! 🙂
Cieszymy się, że doceniasz nasz stosunek jakości do ceny. W LEPoLEK stawiamy na pełny dostęp do wszystkich pytań, materiałów i narzędzi w jednej niskiej cenie, bez żadnych ukrytych opłat. Miłej nauki i powodzenia w przygotowaniach do egzaminów!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

W sumie ok do nauki tego egzaminu

30. Oktober 2024

Dziękujemy za opinię! 🙂
Cieszymy się, że LEPoLEK dobrze sprawdza się w nauce do egzaminu. Nasza platforma została stworzona tak, by pomagać nie tylko w przygotowaniach do LEK, ale też do LDEK, PES i innych egzaminów medycznych.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dobra platforma, jeszcze lepsza baza pytań

Bardzo mi się podoba sposób w jaki można rozwiązywać pytania na platformie, niestety poza tym to nie korzystałem za bardzo z pozostałych funkcjonalności.

Dziękujemy 😊
Cieszymy się, że odpowiada Ci sposób rozwiązywania pytań na LEPoLEK. Zachęcamy też do poznania innych funkcji platformy, takich jak artykuły bądź kursy które na pewno przydadzą się w przygotowaniach do LEK bądź PES.

Latwo dostepne informacje

Latwo dostepne informacje, bardzo przejrzysta strona i uporzadkowana nauka

Dziękujemy za opinię 😊
Cieszymy się, że nasza platforma jest dla Ciebie przejrzysta i ułatwia dostęp do informacji. Zależy nam, aby nauka z LEPoLEK była uporządkowana, intuicyjna i wspierała Cię na każdym etapie przygotowań, zarówno do egzaminów takich jak LEK czy PES.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platforma na każdy rok studiów

Serwis LEPoLEK stanowi fantastyczną platformę do nauki na każdym roku dla studenta medycyny. Znajdują się tam świetnie posegregowane pytania, z możliwością wyboru dogodnej formy ich powtarzania (dział/mieszane), a także artykuły, dzięki którym można poszerzyć swoją wiedzę. Platforma posiada również możliwość dodawania kursów nauki, dzięki którym można na bieżąco powtarzać, zgodnie z tokiem nauczania na uczelni.

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za tak pozytywną opinię 😊
Cieszymy się, że LEPoLEK pomaga Ci w nauce niezależnie od roku studiów. Staramy się, aby każdy student mógł znaleźć tu narzędzia dopasowane do swojego etapu edukacji, od solidnych baz pytań po kursy i artykuły poszerzające wiedzę.
Miło nam, że doceniasz możliwość nauki zgodnej z tokiem zajęć na uczelni. Trzymamy kciuki za dalsze postępy w nauce.

Bardzo ładne materiały

Bardzo ładne materiały, przejrzyste

17. Oktober 2025

Dziękujemy za miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że materiały przypadły Ci do gustu i że ich forma jest przejrzysta. Staramy się, by nauka z LEPoLEK była jak najbardziej wygodna i skuteczna, nie tylko przed LEK-iem, ale też podczas przygotowań do LDEK-u, PES-u czy dalszej edukacji medycznej.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Głównie korzystałem z platformy z bazy…

Głównie korzystałem z platformy z bazy pytań lek. Czasem uczyłem się z artykułów. Wolę prezentację jak w wnl, ale artykuły do przejścia.

19. Oktober 2025

Dziękujemy za opinię! 🙂
Cieszymy się, że korzystałeś z naszej bazy pytań i artykułów. W LEPoLEK stawiamy na pełne, merytoryczne opracowania i różne formy nauki tak, żeby każdy mógł uczyć się w sposób, który najbardziej mu odpowiada. Regularnie rozwijamy też wygląd i funkcje platformy, żeby nauka była jeszcze wygodniejsza i bardziej intuicyjna. Dziękujemy za feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Współpraca z LEPoLEK w tym jak i…

Współpraca z LEPoLEK w tym jak i poprzednim roku była bardzo pomyślna. Szybki i sprawny kontakt sprawia, że cała akcja przebiega dość sprawnie.

17. Oktober 2025

Dziękujemy za miłe słowa! 😊
Bardzo cieszy nas, że kontakt z obsługą klienta oceniany jest jako szybki i sprawny. Zawsze staramy się, by każda osoba korzystająca z LEPoLEK mogła liczyć na wsparcie bez zbędnych opóźnień.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szczegółowe informacje zaprezentowane w…

Szczegółowe informacje zaprezentowane w czytelny sposób

8. September 2025

Dziękujemy za opinię! 🙂
Cieszymy się, że doceniasz sposób, w jaki prezentujemy wiedzę na LEPoLEK. Staramy się, żeby wszystkie materiały – od artykułów po pytania, były przejrzyste, zrozumiałe i przydatne zarówno w nauce do każdych egzaminów, jak i w codziennym poszerzaniu wiedzy medycznej. Wszystko w jednym miejscu i w ramach jednej subskrypcji – właśnie tak działa LEPoLEK. 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super platforma. Bardzo ułatwia naukę. Dużo notatek wyczerpujących zagadnienia.
Świetny kontakt z osobami odpowiedzialnymi za platformę.

7. Oktober 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊
Super, że LEPoLEK pomaga Ci w nauce i że nasze materiały dobrze wyczerpują temat. Bardzo cieszy nas też, że doceniasz kontakt z obsługą klienta – zawsze staramy się reagować szybko i konkretnie. 😊

Bardo dobra platforma

Bardo dobra platforma, wygodna, można zawsze dostosować do swoich celów nauki.

15. Oktober 2025

Dziękujemy za opinię! 😊
Cieszymy się, że LEPoLEK jest dla Ciebie wygodną i elastyczną platformą do nauki. Tworzymy ją tak, aby można było dopasować naukę do własnych celów, niezależnie od tego, czy przygotowujesz się do LEK, LDEK, PES, czy po prostu chcesz poszerzać swoją wiedzę medyczną. Wszystko w jednym miejscu, zawsze pod ręką.

Super

Super, fajnie się uczy

15. Oktober 2025

Dzięki za opinię! 🙂
Super słyszeć, że dobrze Ci się uczy z LEPoLEK. Staramy się, żeby nauka medycyny była jak najbardziej intuicyjna, z jasno opracowanymi materiałami, pytaniami i kursami, które pomagają przygotować się do egzaminów i rozwijać wiedzę krok po kroku.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Najlepsze platforma medyczna dla studenta medycyny

Zdecydowanie poleciłbym lepolek jako platformę edukacyjną dla studentów medycyny/początkowych lekarzy, chociażby ze względu na rzetelne, starannie przygotowane i opracowane do najmniejszego detale artykuły, mnemotechniki czy aktualne wytyczne dotyczące wielu jednostek chorobowych, diagnostyki, sposobów leczenia. Lepolek jest bardzo intuicyjny i korzystam z niego praktycznie codziennie podczas roku akademickiego aby być na bieżąco z tematami studiów. Jako ciekawostkę dodam, że szczególnie zdaje się być pomocny kiedy jest się na wymianie studenckiej w innym kraju UE i chce się upewnić czy aby napewno omawiany na zajęcia temat został przez nas zrozumiany wystarczająco dobrze.

1. Oktober 2025

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za tak obszerną opinię! ❤️
Bardzo się cieszymy, że LEPoLEK stał się dla Ciebie codziennym wsparciem w nauce i że doceniasz nasze opracowania, mnemotechniki oraz aktualne wytyczne. Staramy się, by wszystko, czego potrzeba do nauki medycyny, było w jednym miejscu, od podstaw, przez przygotowanie do LEK i LDEK, aż po dalsze egzaminy takie jak PES czy LEW.
Super, że platforma sprawdza się także za granicą. Właśnie o to nam chodzi, by z LEPoLEK można było uczyć się skutecznie i wygodnie, gdziekolwiek jesteś. 💪

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr