LEPoLEK Bewertungen 187

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uwielbiam uczyć się z artykułów dostępnych na platformie. Informacje są podane w sposób przystępny i czytelny, szeroka baza pytań pozwala przygotować się do LEKu na bardzo dobry wynik. Szczerze poleca... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bildungseinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Niezbędnik do LEK.

Bardzo polecam jako platformę do nauki do LEK. Cała baza CEM z wyjaśnieniem odpowiedzi i przydatne artykuły. Niezbędnik w przygotowaniu do egzaminu.

10. Dezember 2025

Antwort von LEPoLEK

Cieszymy się, że LEPoLEK jako platforma do nauki do LEK z bazą CEM, wyjaśnieniami odpowiedzi i artykułami realnie pomaga w przygotowaniach do egzaminu. Trzymamy kciuki za Twój wynik!

Opinia o LepoLek

Jestem bardzo zadowolona z korzystania z platformy, bardzo mi pomogła w przygotowywaniu do egzaminu: aktualna wiedza medyczna, platforma łatwa w użyciu, szybki i skuteczny kontakt z zespołem platformy.

4. Februar 2026

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊Cieszymy się, że treści na LEPoLEKu pomogły Ci w nauce do egzaminów oraz, że doceniasz naszą obsługę klienta! To dla nas priorytet! ❤️

Super

Super platforma, bardzo pomogła w ułożeniu sobie wiedzy przed wszystkimi egzaminami i oczywiście LEKiem

Antwort von LEPoLEK

Monika, cieszymy się, że LEPoLEK realnie pomaga ci w nauce do wszystkich egzaminów w trakcie trwania studiów! 😍 Życzymy powodzenia na LEKu! ❤️

Niezawodna platforma

Jeszcze nigdy się nie zawiodłem na tej firmie. Bardzo mi ta platforma pomaga w nauce do egzaminu swoimi posegregowanymi pytaniami, dzięki czemu łatwiej przyswajam. A dodatkowo dzięki obszernym artykułom i grafikom bardzo mi pomaga przyswajać wiedzę na praktykę. Zdecydowanie godna polecenia

Antwort von LEPoLEK

Niezwykle miło jest nam czytać Twoją opinię 😍 Cieszymy się, że LEPoLEK spełnia Twoje oczekiwania! Zależy nam, aby użytkownicy mieli całą wiedzę medyczną w jednym miejscu i mogli przyswajać ją w przyjemny sposób 😊Dziękujemy, że jesteś z nami! 😊

Nie ma medycyny bez LEPoLEK

Świetna platforma! Bardzo dobrze napisane artykuły z informacjami zarówno z przedmiotów klinicznych jak i przed klinicznych, co ułatwia naukę, przypominanie i zrozumienie. Ładny design platformy, super opcje typu atlasy, pytania od użytkowników czy kursy. Nie wyobrażam sobie studiowania medycyny bez LEPoLEK!!

30. Januar 2026

Antwort von LEPoLEK

Michał, dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😍 Cieszymy się, że doceniasz nasze materiały! Stale udoskonalamy naszą platformę, aby nauka z LEPoLEK była łatwa już od 1 roku studiów! Dziękujemy, że jesteś z nami! ❤️

Solidna platforma, mega pomocna

Dobrze przygotowane materiały, super baza pytań, duża dowolność w nauce i tym jak chce się uczyć

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za miłą opinię! 😊Cieszymy się, że LEPoLEK spełnia Twoje oczekiwania i realnie pomaga Ci w nauce! 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauka z najnowszej wiezy medycznej

Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do "działów" medycyny, spisu treści jak w książkach z pediatrii czy innych specjalizacji natomiast dostęp w pakiecie jest nieograniczony co jest ogromnym plusem

3. Februar 2025

Dziękujemy! ❤️
Cieszymy się, że LEPoLEK ułatwia naukę z aktualnej wiedzy medycznej, wytycznych i patofizjologii, które często trudno znaleźć w książkach. Twoją uwagę dotyczącą wprowadzeń do działów i spisów treści bierzemy pod uwagę –stale rozwijamy platformę. Miło nam, że nielimitowany dostęp do materiałów jest dla Ciebie dużym plusem!

Merytoryczność jest największym atutem

Merytoryczność jest największym atutem, polecałem każdemu znajomemu, który rozważał kupno platformy - każdy kupił i nikt nie żałował :)

Antwort von LEPoLEK

Szymon, niezwykle miło jest nam czytać taką opinię, szczególnie, że nasi redaktorzy wkładają wiele pracy w to, aby treści na LEPoLEku były jak najbardziej rzetelne! 😍 Dziękujemy za polecenia i życzymy owocnej nauki! 😊

10/10

Idealna opcja do nauki do LEK-u i egzaminów na studiach. Świetne artykuły, dużo pytań z rzetelnie zrobionymi odpowiedziami, interaktywne materiały jak EKG czy TK. Najlepszy stosunek ceny do jakości obecnie na rynku.

1. Oktober 2025

Antwort von LEPoLEK

Jędrek, dziękujemy za pozytywną opinię! 😍 Cieszymy się, że doceniasz nasze interaktywne atlasy, które pomagają przyswoić wiedzę! Nasi redaktorzy codziennie pracują nad udoskonalaniem treści, aby nauka z LEPoLEKiem była prosta i przyjemna ❤️ Dziękujemy, że jesteś z nami! 😊

Bardzo polecam platformę

Bardzo polecam platformę. Pytania z komentarzami wyjaśniającym wątpliwości i artykuły z wiedza potrzebną na studia oraz egzaminy w jednym miejscu. Korzystam od lat i serdecznie polecam.

Antwort von LEPoLEK

Karolina, niezmiernie się cieszymy, że uczysz się razem z nami od tylu lat! 😍 To dla nas najlepsza motywacja! Dziękujemy za miłą opinię i za docenienie naszych opisów do pytań oraz artykułów, które stale aktualizujemy w oparciu o najnowszą wiedzę 😊

Super

Ułatwienie nauki do kolokwiów i LEKu

Antwort von LEPoLEK

Michał, cieszymy się, że LEPoLEK pomaga Ci w nauce do LEKu, ale także wszystkich kolokwiów 😊Dziękujemy, że jesteś z nami! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dobre przygotowanie do LEKu i pomoc w codziennej praktyce

Dobry stosunek ceny do jakości, łatwa w obsłudze, świetna platforma do nauki do LEKu

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za miłą opinię! ❤️ Cieszymy się, że LEPoLEK pomaga Ci w nauce do LEKu oraz, że doceniasz jakość naszych materiałów! Staramy się, aby LEPoLEK był dostępny dla każdego i realnie wspierał edukację medyczną 😊

powyżej oczekiwań :)

uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z komentarzami są opracowane bardzo dokładnie. super jest też to, że dostęp jest możliwy zarówno z komputera jak i z aplikacji w telefonie.

27. Januar 2026

Antwort von LEPoLEK

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! ❤️
Cieszymy się, że platforma LEPoLEK pomaga w przejrzysty sposób zaplanować naukę i systematycznie przygotowywać się do egzaminów. Dokładamy ogromnych starań, aby materiały medyczne online, pytania z komentarzami oraz harmonogram nauki były maksymalnie dopracowane i rzeczywiście ułatwiały przyswajanie wiedzy.

To super, że korzystasz z LEPoLEKa zarówno na komputerze, jak i w aplikacji mobilnej - możliwość nauki w dowolnym miejscu i czasie to dla nas bardzo ważny element skutecznego przygotowania. Trzymamy kciuki za dalszą naukę i dziękujemy za zaufanie! ✨

Świetna organizacja materiału

Świetnie pogrupowane odpowiednio materiały, w których łatwo idzie sie odnaleźć. Dodatkowo, do każdego podrozdziału są pytania uszeregowane, dzięki temu można od razu sprawdzić swoją wiedzę w danym, konkretnym temacie

26. November 2025

Antwort von LEPoLEK

Klaudia, dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że LEPoLEK spełnia Twoje oczekiwania i jest dla Ciebie intuicyjną platformą. Zależy nam, aby była jak najprostsza w użytkowaniu i realnie pomagała w nauce! Życzymy owocnej nauki! ❤️

Aplikacja jako pomoc dla studenta 1 roku lekarskiego

Aplikacja jest bardzo wygodna, przejrzysta obrazki czytelne a funkcje jak wygenerowanie przygotowania do egzaminu zdecydowanie ułatwia naukę.
Serdecznie polecam.

14. Januar 2026

Antwort von LEPoLEK

Wiktor, dziękujemy za miłą opinię! 😊 Wygenerowanie losowego egzaminu to idealna powtórka! Cieszymy się, że z niej korzystasz! Życzymy owocnej nauki! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wiele przydatnych informacji na…

Wiele przydatnych informacji na zajęcia. Super się korzysta z quizów oraz atlasów, które oferuje.

13. Januar 2026

Antwort von LEPoLEK

Antoni, dziękujemy za opinię! 😊 Jest nam niezwykle miło, że lubisz korzystać z naszych atlasów! Atlasy, mnemoniki i quizy to świetna powtórka nie tylko do LEKu, ale także do wszystkich egzaminów cząstkowych! Cieszymy się, że jesteś z nami! 😊

Rzetelnie przygotowany material

Rzetelnie przygotowany material, idealnie rozłożony. Dobrze mi się uczyło, zdałam, podobają mi się opracowania i częste aktualizacje.

14. Oktober 2025

Antwort von LEPoLEK

Iza, cieszymy się, że doceniasz nasze materiały! 😊Zależy nam, aby nauka z LEPoLEKiem była łatwa i przyjemna, a jednocześnie, aby treści były na bieżąco aktualizowane według najnowszych wytycznych! Dziękujemy, że jesteś z nami! ❤️

Idealny kurs do LEK

Kurs jest świetnym narzędziem do przygotowania nie tylko do LEKu, ale również na egzaminy cząstkowe w trakcie studiów. Baza wiedzy jest na bieżąco aktualizowana. Wszystkie informacje znajdują się w jednym miejscu. Można wygenerować spersonalizowany własny kurs przygotowujący z danego zagadnienia. Poza tym na uwagę zasługuje bardzo dobra obsługa klient - szybka odpowiedź i rozwiązanie problemu. Korzystam z platformy 2 lata i na pewno będę jeszcze odnawiać dostęp.

8. Januar 2026

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! ❤️Bardzo się cieszymy, że LEPoLEK realnie pomaga Ci w codziennej nauce do egzaminów! Zależy nam, aby przygotowywał nie tylko do LEKu, ale także w trakcie trwania studiów 😊 Dostęp do naszej platformy to cała dawka wiedzy w jednym miejscu! Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi klienta, ponieważ dobre relacje z naszymi użytkownikami to nasz priorytet! 😊 Cieszymy się, że jesteś z nami i życzymy samych sukcesów w nauce!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szeroka baza pytań z wytłumaczeniami i…

Szeroka baza pytań z wytłumaczeniami i odnośnikami do konkretnych artykułów ułatwia szukanie informacji na dany temat i usprawnia naukę określonych zagadnień.

9. Januar 2026

Antwort von LEPoLEK

Dziękujemy za miłą opinię! ❤️ Cieszymy się, że baza pytań i odnośniki do artykułów realnie ułatwiają naukę. Powodzenia w dalszych przygotowaniach!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr