LeoVegas Nederland Bewertungen 678

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leovegas is een top casino. Met hoge uitbetalingen. En een snelle naar je bankrekeningnummer. Binnen paar seconde staat het geld op je rekening.. Top!!! Zeer tevreden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goed casino, snelle uitbetaling. mooi aanbod. goede service. een van de beste tot nu toe. wat een gigantisch verschil met een slecht casino als starcasino (0 sterren) die je niet uitbetalen als j... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Op zich een prima casino maar in de app kun je bijvoorbeeld niet uitbetalen want dan bevriest het scherm. Ook in de app zijn de sportbets heel erg irritant omdat er geen knop is om terug te gaan naar... Mehr ansehen

1. Online-Casino oder -Buchmacher
  2. Spielkasino
  3. Spielbank
  4. Glücksspielanbieter
  5. Gaming-Service
  6. Onlineanbieter von Sportwetten

Vom Unternehmen geschrieben

LeoVegas beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

678 Bewertungen

Waardeloze welkomstbonus

Waardeloze welkomstbonus

29. April 2026

Beste Laurens-Jan,

Het spijt ons te horen dat onze welkomstbonus niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat bonusvoorwaarden soms als beperkend kunnen worden ervaren en we horen graag van je wat er precies tegenviel, zodat we onze diensten kunnen verbeteren.

Houd er rekening mee dat ik via Trustpilot een intern verzoek heb gestuurd, zodat ik rechtstreeks contact met je kan opnemen en je vraag verder kan behandelen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waardeloos casino de promoties zijn…

Waardeloos casino de promoties zijn niet eens echt je moet honderden euro's spelen voordat de bonus vrijkomt doei | Bedankt voor u snelle reactie en begrip, dit is precies hoe ik het heb ervaren. Mocht u verder contact willen kunt u mij mailen op barlange298 @ gmail.com

27. April 2026

Beste Klant,

Het spijt ons te horen dat je zo teleurgesteld bent in ons casino en de voorwaarden van onze promoties. We begrijpen goed dat inzetvereisten frustrerend kunnen zijn, zeker als deze vooraf niet duidelijk voor je waren. Transparantie over onze bonussen is voor ons erg belangrijk en we willen dit graag nader bekijken.

Limited payment options

No PayPal, no local bank I use, only some e-wallets I never heard about. Ended up using card and regretted it after.

29. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Chloe,

Het spijt ons te horen dat de beschikbare betaalmethoden niet aan je verwachtingen voldeden en dat je favoriete opties niet aanwezig waren. We begrijpen dat dit ongemak veroorzaakt, aangezien we het storten voor onze spelers zo makkelijk en vertrouwd mogelijk willen maken. We nemen je feedback over het aanbod van betaalopties zeker mee om onze service te verbeteren.

Beste Wout,

Wat fantastisch om te horen dat je vindt dat alles dik voor elkaar is. We doen elke dag ons uiterste best om een vlekkeloze en leuke speelervaring te bieden, dus dit compliment doet ons erg goed. We wensen je nog veel speelplezier!

Makelijk in te loggen

Beste Silvana,

Wat fijn om te horen dat je het inloggen op ons platform als makkelijk ervaart. We doen ons uiterste best om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden, zodat je zonder moeite kunt beginnen met spelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leovegas is een top casino

Top!!! Zeer tevreden

Beste Rody,

Wat geweldig om te horen dat je LeoVegas als een top casino ervaart en zo tevreden bent over de snelheid van onze uitbetalingen. Dat het geld binnen enkele seconden op je rekening staat, is precies de service waar we naar streven. We waarderen je complimenten enorm!

Annoying sound effects

Even with volume low, the slot sounds are harsh and repetitive, no option to customize or switch to something softer, so I just ended up muting my whole phone.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Ethan,

Het spijt ons te horen dat je de geluiden als storend en repetitief ervaart. We begrijpen dat geluid een grote rol speelt bij de spelbeleving en het is vervelend dat je hierdoor het geluid van je hele telefoon moest uitschakelen. We nemen je opmerkingen over de aanpassingsmogelijkheden serieus en zullen dit intern bespreken met ons productteam.

Leuke spelomgeving!

20. April 2026

Beste Mark,

Wat fijn om te horen dat je onze spelomgeving als leuk ervaart. We doen ons uiterste best om een prettige en vermakelijke sfeer te creëren voor al onze spelers, dus dit compliment doet ons goed. Veel plezier met spelen!

Top bedrijf

Top bedrijf

20. April 2026

Beste Juan,

Wat fijn om te horen dat je ons een topbedrijf vindt. We doen ons uiterste best om onze spelers elke dag een geweldige ervaring te bieden, dus dit compliment is een mooie opsteker voor het hele team. We blijven hard werken om deze standaard vast te houden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer snelle uitbetaling

Foor de snelle uitbetaling

Beste Martin,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelheid van onze uitbetalingen.

We vinden het erg belangrijk dat onze spelers vlot over hun winsten kunnen beschikken, en het is geweldig om te zien dat dit zo gewaardeerd wordt.

Top!

Helemaal top

24. April 2026

Beste Mies,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je ervaring bij ons "helemaal top" is. We doen elke dag ons best om onze spelers de best mogelijke speelervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit zo goed bevalt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Okk betaling very fast very good bets…

Okk betaling very fast very good bets and odds

Beste Karmel,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle uitbetalingen en de kwaliteit van onze bets en odds.

We streven er altijd naar om onze spelers de beste ervaring en scherpe quoteringen te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Chance

You play with the clear feeling that you have a chance to win

Beste Przem,

Wat fijn om te horen dat je bij ons het gevoel hebt een eerlijke kans te maken tijdens het spelen.

Het is ons doel om een veilige en transparante omgeving te bieden waarin plezier en eerlijk spel centraal staan, en het is geweldig om te lezen dat dit zo wordt ervaren.

Heel goed

Snelle uitbetaling !

Beste Roeleanne,

Wat fijn om te horen dat je zeer tevreden bent over onze diensten en de snelle uitbetalingen. We doen elke dag ons uiterste best om een soepele ervaring te bieden waarbij winsten vlot worden verwerkt, en het is geweldig om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Netjes en snelle uitbetalingen

Netjes en snelle uitbetalingen

17. April 2026

Beste Veronica,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze nette service en de snelle uitbetalingen. We doen elke dag ons uiterste best om winsten zo vlot mogelijk te verwerken, zodat onze spelers een soepele ervaring hebben. Het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Gewoon heel leuk hier

Gewoon heel leuk hier

17. April 2026

Beste Nils,

Wat fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij ons. We doen elke dag ons best om onze spelers een geweldige speelervaring te bieden, en het is fantastisch om te zien dat dit goed bevalt.

Snel uitbetalen

23. April 2026

Beste Kemal.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle uitbetalingen. We doen altijd ons uiterste best om winsten zo vlot mogelijk te verwerken, zodat je zonder vertraging van je geld kunt genieten. Het is geweldig om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over de goksite

Ik ben zeer tevreden over de goksite. Alles is duidelijk vermeld en de betalingen verlopen supersnel.

16. April 2026

Beste Sudeshkoemar,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website. We zijn blij dat je alle informatie duidelijk vindt en dat je onze snelle uitbetalingen zo waardeert.

We doen altijd ons uiterste best om onze spelers een soepele en transparante ervaring te bieden.

Beste Mohammed,

Ik begrijp heel goed dat het teleurstellend is wanneer je een bonus had verwacht, maar deze niet hebt ontvangen. We kijken dit graag voor je na om te zien wat er precies is gebeurd.

LeoVegas

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr