Leonidasbonbons.nl Bewertungen 239

TrustScore 3 von 5

2,8

Ben zeer tevreden al meermaals besteld steeds netjes afgeleverd en snel nu ook voor mij besteld heerlijke bonbons en chocolade voor mijn man. Goed verpakt de dag ernaar aan de deur. Zeer tevreden en g... Mehr ansehen

Onlangs een doos pralines leonidas cadeau gekregen, slechtste ervaring ooit. Een halve kilo, ongeveer 35 pralines. Als je hun boekje met aanbod mag geloven hebben ze 61 verschillende pralines. In mijn... Mehr ansehen

Pralines komen beschadigd aan (wegens ontbreken van inlay om te voorkomen dat ze bewegen tijdens transport) mailtje sturen om dat te laten weten resulteert zelfs niet in een antwoord. Dit is geen mani... Mehr ansehen

Helaas is deze bestelling door toedoen van POST.NL de mist ingegaan en zal door hen worden geretourneerd. WE HEBBEN U GEMIST kreeg ik te lezen nadat de bestelbus mijn huis gewoon voorbijreed, zonder t... Mehr ansehen

1. Schokoladengeschäft

We zijn al bijna 50 jaar voor de Nederlandse en Duitse markt een groot- en detailhandel in Leonidas bonbons met 2 fysieke winkels en met een zeer succesvolle webshop.

2,8

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Prima de luxe.

Prima de luxe kan niet anders zeggen, keurig op tijd bezorgd, heel goed ingepakt tegen stoten en beschadiging en ook nog eens heel mooi de doos van de bonbons ingepakt en ze waren heerlijk en divers? Complimenten dus voor dit bedrijf👍✨
Voor herhaling vatbaar!😀

25. Juli 2021

Aanrader

Makkelijk om te bestellen, makkelijk om je voorkeuren aan te geven en snelle levering. Plus kwaliteit is erg goed.

21. Juli 2021

Heerlijke bonbons

Heerlijke bonbons , snel geleverd.
Enige minpunt was dat ik gevraagd had voor een doos bonbons met melk en wit , dus geen puur. Helaas zat er toch puur bij.

14. Juli 2021

prima

Prima

Het is wel heel erg duur maar daar houd je ook rekening mee als je het koopt.
Maar als je het binnen krijgt dan zit het in een heel atribuut van piepschuim. en dan denk ik wel : hmmm tja heb ik nou voor het piepschuim 5,95 verplichte extra kosten betaald?

Maar om eerlijk re zijn vind ik de bonbons zelf niet te eten.

Maar het is wel mooi verpakt.

Dus als cadeau is het een aanrader.

Ook als je je portemonee damage wil doen.

12. Juli 2021

Supersnel

Supersnel! Maar liefst 45 minidoosjes besteld voor de leerkrachten op onze basisschool en binnen twee dagen in huis. Viel letterlijk en figuurlijk goed in de smaak 😉

10. Juli 2021

Deze keer een kleine teleurstelling.

Normaliter erg tevreden over de chocolade van leonidas. Helaas waren ze deze keer niet zo lekker… jammer. Smaakte beetje oud en droog. Voorverpakte brievenbus doos besteld, misschien toch beter om ze zelf samen te stellen.

9. Juli 2021
Leonidasbonbons.nl-Logo

Antwort von Leonidasbonbons.nl

Beste Celias,
Jammer dat u ontevreden bent maar wij werken niet met voorverpakte brievenbusdozen, alles wordt voor iedere klant speciaal verpakt. Ook leveren wij geen oude bonbons, we halen meerdere keren onze bonbons zelf bij de Leonidas fabriek te Brussel.