I like that I can have some silly spins after work but also limit myself with tools. Casino doesn’t push me to bet higher, just offers options. It’s up to me, which feels fair.
The quality of my order is amazing. My package came with a nice note and overall customer service was amazing. I will be ordering from Lekishco again.
Just like the picture fits true to size will be ordering more
Millioner Casino | 200% jusqu'à 2 500 € + 300 FS
Frankreich
- lekishco.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Good compromise between fun and control
Remboursement aux abonnés absents
J'ai renvoyé l'article qui ne correspondait pas du tout à la photo, ils ont bien reçu le retour (suivi à l'appui) et depuis silence radio sur mon remboursement. Ça fait six semaines que je cours après mes 120 euros.
Produit défectueux et SAV inexistant
Article reçu cassé, j'ai envoyé des photos comme demandé et depuis plus aucune réponse. Impossible de joindre qui que ce soit, le formulaire de contact ne donne jamais suite. J'ai perdu mon argent, n'achetez pas ici.
Toujours rien après 5 semaines
Commande passée début mai, 89 euros débités tout de suite et depuis plus aucune nouvelle. Le numéro de suivi qu'on m'a envoyé ne mène nulle part, le colis n'a jamais bougé selon le transporteur. J'ai relancé trois fois par mail, on me répond à chaque fois qu'il faut patienter encore un peu. À ce stade je doute franchement de recevoir quoi que ce soit.
Jeux intsables et bugs fréquents
Je n’ai trouvé aucune preuve de lisence
Suport trop lent et peu utile
Casino décevent sur toute la ligne
Bonnus difficile à activer
Parties bloqées
Parties bloqées, navigateur à recharger
Manque de transparance sur les paiements
Conditons réelles différentes des…
Conditons réelles différentes des annonces
Took a break, came back calmer
I self-excluded for a month after a bad losing streak. When I came back, the site still had my limits saved and didn’t pressure me with big promos. Now I deposit much smaller amounts and enjoy it more. That surprised me in a good way.
Pretty chill VIP manager
Got assigned a VIP manager after playing a few months. I expected pushy calls, but he mostly contacts me via email and doesn’t freak out if I say I’m taking a break. Throws in some free spins now and then. Not life-changing but a nice touch.
Doesn’t freeze in my browser
Firefox user here, and yes, some casinos hate it. This one works perfectly fine, no weird memory spikes. I’m happy I didn’t have to switch browsers.
Good side hustle? No. Good hobby? Yes.
I lost way more when I tried to treat gambling like extra income. On this site I forced myself to treat it as a hobby: budget, limits, no expectations. Since then, even losses feel less painful and wins are just pleasant bonuses.
I use it to unwind
Spinning a couple of reels after a stressful meeting honestly helps me disconnect for a bit. As long as I keep the stakes low, it stays fun instead of stressful. So far this site has been reliable enough for that.
Late night spins on my phone
I mostly play around midnight in bed, and I hate when games freeze. This one runs okay on my old Samsung, only one slot kicked me out once. Reopened, balance was still there. Small wins, nothing huge, but relaxing enough after work.
Clear bet limits displayed
Some games hide minimum and maximum bets in tiny text. Here it’s pretty clear on each game screen, so I don’t accidentally slam a bigger stake than I meant. Saved me from a couple misclick disasters.
Pretty calm vibe overall
What I like is it doesn’t spam me nonstop with pop ups. Some casinos feel like they’re yelling at you to deposit more. Here it’s quieter, more just you and the games. For me that’s a big plus, even if I don’t win often.