Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Mehr ansehen
Den nøgle fri løsning er virkelig god og giver fleksibilitet, men lidt ærgerligt, at man så ikke betaler for den reelle tid - men fx til kl. 7 næste morgen, når man har afleveret kl. 20 om aftenen.
Lejvarebil kan anbefales fordi de har flexibilitet og lyst til at hjælpe: jeg havde lejet en kassevogn i 4 dage til udlandskørsel men kunne ikke nå at aflevere bilen til tiden og fik flere timer ext... Mehr ansehen
Ny ren lækker bil, som var virkelig nem at køre. Placeringen af bilen ved afhentning var lidt gemt, måske I kan sætte et skilt op ved indkørslen ;) Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekn... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn
Midtager 2 , 2605, Brøndby, Dänemark
- +45 42909596
- info@lejvarebil.dk
- lejvarebil.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt, ny og meget fleksibel!!!
Bilen var en meget ny bil, kørt ca. 1600Km, den føltes stadig hel ny, meget ren og ingen skader.
God support da jeg skulle tilføje endnu en chauffør efter bestilling.
En virkelig god oplevelse!
Lejvarebil kan anbefales fordi de har…
Lejvarebil kan anbefales fordi de har flexibilitet og lyst til at hjælpe:
jeg havde lejet en kassevogn i 4 dage til udlandskørsel men kunne ikke nå at aflevere bilen til tiden og fik flere timer extra to gange.
Lejene let og Daniel var en virkelig…
Lejene let og Daniel var en virkelig god hjælp til at få gennemført min lejeaftale af en lækker ny varevogn på dagen hvor jeg skulle bruge en og ikke vidste hvor/hvordan. Tak for det!
Den nøgle fri løsning er virkelig god…
Super easy, seamless process…
I rented a M van to move furniture and was very happy with the experience! Super easy, seamless process. Very good service. I can highly recommend lejvarebil.
Super fin bil
Super fin bil. Hjælpsomt personale. Let booking, afhentning og aflevering.
Kanon oplevelse
Kanon oplevelse. Lejede en stor bil med lift til flytning. Alt fungerede perfekt og vil helt sikkert vende tilbage igen ved behov.
Alt var perfekt.
Alt var perfekt. Det er altid nemt og bekvemt at leje bil hos dem. Denne gang hjalp de mig også da jeg lige pludselig havde brug for at leje bilen en dag tidligere end aftalt. Det var intet problem.😃
Rigtig fin oplevelse
Lejede en mellemstørrelse varebil med en lille flyttepakke, og varevognen og udstyret gjorde det til en nem og overskuelig flytning. Utrolig nem nøglefri afhentning og tilbagelevering, samt hurtig tilbagebetaling af depositum.
Lejvarebil.dk kan varmt anbefales og benytter dem helt klart næste gang jeg skal flytte.
Ny ren lækker bil
Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekningen, og billederne skulle tages præcis som angivet, for at de kunne uploades. Men det lykkedes i 2. forsøg
Jeg giver 2 stjerner - skuffende
Jeg giver 2 stjerner.
Selve booking og afhentning fungerede fint, men oplevelsen med bilen var desværre langt fra tilfredsstillende. Varebilen var beskidt indvendigt, hvilket i sig selv er skuffende.
Det mest alvorlige problem var dog, at bilen havde skader, som gjorde den ulovlig at køre i. Det sætter kunden i en meget uheldig situation – man har planlagt sin transport og er i praksis tvunget til at bruge bilen, men samtidig risikerer man bøder undervejs.
Det er ganske enkelt ikke acceptabelt, at en udlejningsbil ikke er lovlig og sikker at køre i. Stærkt utilfredsstillende oplevelse.
Det fungerede super godt
Det fungerede super godt. Bilen var fin og servicen i top
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lejvarabil og kan varmt anbefale dem 💪Hele processen var nem og overskuelig fra start til slut, og servicen var helt i top. Bilen levede fuldt ud op til vores forventninger, velholdt og klar til brug.
Det var tydeligt, at der er styr på tingene, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Kommunikation og fleksibilitet gjorde oplevelsen endnu bedre.
Vi vil helt sikkert bruge Lejvarabil igen næste gang, vi har brug for at leje en bil. Tak for en fantastisk service👏👏👏
Altid topklasse service
Altid topklasse service
Nu har jeg gennem de sidste 4 år lejet en del biler via Lejvarebil.dk
Hver gang er det sket uden problemer, og med meget god dialog og service.
I får helt klart 5 stjerner her fra. Har lige booket en bil igen.
Fine varevogne til prisen og altid klar…
Fine varevogne til prisen og altid klar når man kommer til aftalt tid. Super flinke fyre der leverer varevognen med et smil og info om udlejningen.
Ok biler og rigtig god service!
Ok biler og rigtig god service!
Vi lejede først en mellem størrelse varevogn - super fin, velholdt og med nok udstyr til en rar og behagelig køretur over Storebælt.
Andet læs lejede vi en stor varevogn, langt mere slidt og radio fungerede ikke. Lidt ærgerligt men bilen kunne køre.
Rigtig god service og hurtig tilbagebetaling af depositum. Kan klart anbefales!

Antwort von Lejvarebil
God beskrivelse i mail ang afhentning…
God beskrivelse i mail ang afhentning af bil. Mindre ting omkring at få låst bil op, men blev hurtigt fixet ved opkald support. Ved aflevering af bil kunne en lidt bedre kommunikation i app være godt - og en kvitterings mail på at bilen var afleveret. Men overordnet set virkede alt som det skulle. Depositum retur dagen efter leje.

Den gode oplevelse
Jeg lejede en varebil hele mandagen og den fungerede helt perfekt. personalet var smilende og imødekommende. Endnu en god oplevelse for mig.
Jannik

Nem nøglefri afhentning
Nem nøglefri afhentning - en varebil i rigtig god stand - og ligeså nem nøglefri tilbagelevering.*****

Antwort von Lejvarebil
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.