Legeskum Bewertungen 130

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en helt vild god oplevelse med Legeskum — både med deres kundeservice og deres produkter. Vores datter på 15 måneder har meget bløde led i hoften, så vi blev anbefalet af børnefysiot... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

130 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fede produkter, hurtig levering, kanon kundeservice

Vores datter på 15 måneder har meget bløde led i hoften, så vi blev anbefalet af børnefysioterapeuten at anskaffe legeskum (i hårdt skum) til at styrke hendes muskler i benene. Valget faldt på Noah XL rutsjebanesæt, og det er SÅ godt. Vi oplevede ingen problemer i købsprocessen, og rutsjebane og trappe kom i hver sin pakke i løbet af få dage.

Vores datter tog så godt imod det, at vi nu også har bestilt hjørneklodsen og cornerset dertil — og som en kæmpebonus fik vi lov at købe klodsen med den rabat, man ellers normalt får ved samlet første køb. Kontakten med kundeservice har været i top, og vi har ikke en finger at sætte på vores oplevelser med Legeskum so far. Varm anbefaling.

29. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og det bedste legetøj vi…

God kvalitet og det bedste legetøj vi har købt til vores børn.

Vi har købt og fået forskelligt Legeskum igennem de sidste 7 år, og det er uden tvivl det bedste legetøj vi har til vores børn.

Det bliver bruge flere gange om dagen og holder til det vildeste tumleri.

Jeg kan kun anbefale Legeskum til andre.

14. Dezember 2025

Børnene elsker det 🙌

Gennem årene har vi handlet en del hos Legeskum.dk. Ja, det kan godt være, man skal bestille i god tid for at få varerne til en bestemt dato, men jeg har aldrig oplevet, at tingene ikke dukkede op. Vi har én gang ringet til deres kundeservice, da vi skulle bruge noget til en gave – det blev leveret meget kort tid efter.
Jeg har to drenge, og de mishandler legeskummet hver eneste dag 😅 Jeg er mildest talt overrasket over, hvor godt det holder! Selv efter mange år er der ikke så meget som en flænge i noget af det 💪 Jo, hunden stjæler bolde fra boldbassinet og tygger i dem, til de punkterer, men ellers kan jeg kun sige: Vi er 100% tilfredse! ✅
Træ-ribben er min favorit! 🙌
#TræRibbe #MagnaTiles #Legeskum #Boldbassin #Holdbarhed #Kvalitet #FamilieLeg #Favorit #GladeBørn #LegDerHolder #TopService 🎉

10. Dezember 2025

Ringe service!

Lad vær med at handle med dem, hvis der er fejl på produkter de sælger, vil se benægte alt! De er lige glade med børns sikkerhed omkring disse ting, og vil skyde skylden på alle andre og nægte at tage vare tilbage med mindre du selv betaler gildet.

Find dine vare et andet sted, gerne et med en eller anden form for service!

13. November 2025

Hej Jack.

Vi har igennem lang tid forsøgt at få kontakt til gennem trustpilot, da vi ikke ud fra dine oplysninger og i særlig grad din beskrivelse kan genkende et køb eller oplevelse hos. Vi anmoder en sidste gang om at du vil henvende dig, for vi naturligvis gerne høre lidt mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har ikke produkter ej heller sager der omhandler sikkerheden på vore produkter. De er godkendt efter både danske og EU standarder. Er der tale om en reklamation/fejl på produktet er vi altid hjælpsomme og hjælper med at finde en løsning, enten en udbedring eller ombytning.

Har du oplysninger der kan hjælpe os videre, hører vi gerne fra dig.

Lækre produkter - hurtig levering

Produkterne er i virkelig høj kvalitet, og man kan mærke, at der er tænkt over både design og holdbarhed. Kundeservicen var imødekommende og hjælpsom, og min ordre blev leveret hurtigt.
Kan varmt anbefales!

5. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De ønsker ikke engang deres egne produkter

Jeg begik den store fejl at forsøge en handel med Legeskum inden jeg havde set deres voksende antal af 1-stjernede anmeldelser herinde.

Men i min virksomhed manglede vi et boldbassin.

Først forsøgte jeg telefonisk kontakt, men her blev ikke engang reageret, og der skulle jeg nok igen have tænkt mig om og set faresignalet allerede.

Efterfølgende forsøgte jeg i to omgange at bestille via mail, da det hastede for os. Ingen af disse to gange modtog vi så meget som et tak eller en bekræftelse, så vi fandt et andet, lignende - samt både bedre og billigere - brugt produkt.

Herefter sender de så et TILBUD ud, og her tror vi, at vi får bekræftet, at kaosset nu er totalt hos Legeskum, men ak nej... showet er først lige begyndt.

Dagen efter dukker ordren simpelthen op på vores adresse.

Vi informerer dem straks om misforståelsen, tager vores del af ansvaret og melder, at vi nok skal vende tilbage inden de 14 dage beslutningstid, om vi ønsker at sende varen tilbage. Det accepterer de, og er også venlige og medansvarlige til at begynde med.

Men da vi så offentliggør, at vi ønsker en refundering, så kommer den sande side frem igen hos virksomheden, der tydeligvis er på diskurs.

Pludselig skal vi betale fuld pris (1.300 kr.) for at sende varen retur - noget der på denne dato ikke står nævnt ét eneste ord om i deres handelsbetingelser på hjemmesiden, men hvem ved, måske har de lært en smule af processen og har opdateret hjemmesiden. Det kan man da trods alt håbe.

Vi foreslår en deling i porten, hvor begge parter tager medansvar, men NEJ! Vi SKAL betale fuld pris og sådan er det bare, samtidigt med at de selvroser dem selv for deres fleksibilitet.

Jeg foreslår, at jeg så sender det retur med min fars transportfirma, men igen nej, vi skal benytte lige præcis deres leverandør, betale den fulde pris OG jeg skal stå klar når transporten kommer, hvor de ikke engang vil garantere at vi bliver kontaktet inden (selvom jeg er på barsel).

Så en virksomhed, der laver produkter til børn, som ikke respekterer barsel, som koncept. Det er alligevel imponerende.

Efterfølgende bliver vi truet i store, fine jura-vendinger skiftevis fra parret bag virksomheden, og de nægter at tage imod deres eget produkt, hvis vi selv får det afleveret.

Når man ser deres stærkt nedadgående regnskaber de seneste år, så kan man naturligvis godt sætte sig ind i, at der kan være lidt rod i butikken og at hver regning tæller, og derfor skal man naturligvis have nogle betingelser, der skal følges... men når man er nået dertil, hvor man ikke engang takker sine kunder eller 'forkæler' dem med en ordrebekræftelse, og så samtidigt lader dem hænge på regningen efterfølgende, ja, så siger det meget om en virksomheds værdikoncept - og jeg kommer ikke til at handle ting til mine børn i virksomheder med sådan et forhold til medansvar, og som ikke engang ønsker egne produkter retur.

*Alt det ovenstående kan naturligvis dokumenteres på helt simpel vis.

1. Dezember 2025

Antwort von Legeskum

Til alle læsere af denne anmeldelse.

At man som erhvervsdrivende vælger at gå gennem trustpilot i stedet for at betale for de varer der er bestilt på helt almindelige vilkår jf. aftaleloven, så bør alle advarselslamper også ringe hos os.
Dette først efter vi har sendt flere rykkere og dernæst inkassovarsel - enten har bedt om at varen sendes retur iht. vores returbetingelser eller at der betales for den leverede vare.

Til læsere af denne anmeldelse kommer her et hændelsesforløb, som ikke er skrevet i farvede og nuancerede vendinger, og vi tager afstand fra alle usaglige antydninger i anmeldelsen.

Vi modtager en henvendelse fra firmaet der spørger om forskellige muligheder på større boldbassiner.
Vi vender tilbage dog med lidt forsinkelse da vi lige skal undersøge hvad der er på lager, - både nær og fjernlager og hvad der er mulighed for på bestillingsvare. Vores oplevelse af korrespondancen er efterfølgende positiv – der svares hurtigt fra begge parter.
Vi sender et tilbud, som accepteres på mail, dog tidligt på aftenen efter almindelig arbejdstid. Køber undrer sig den efterfølgende dag hvorfor den ikke er sendt afsted. Vi forklarer at, da det er en godsforsendelse, skal vi melde ind med afhentninger, da vi ikke har faste afhentningstidspunkter på store forsendelser. Vi stopper forsendelsen indtil svar modtages.
Køber bekræfter endnu engang købet, og anmoder om at der sendes en faktura for købet. Der sendes efterfølgende en faktura, som er dokumenteret modtaget og åbnet. Det er korrekt, at der ikke er sendt en ordrebekræftelse, men den tidsmæssige ramme for 2. aftaleindgåelse og fakturamodtagelse er 1 døgn. Vi har derfor en klar opfattelse om at køber ønsker afsendelse af varen, og ej er i tvivl om, at der er en forsendelse på vej til ham.
Da køber modtager forsendelsen få dage senere meddeler han, at han ikke er sikker på, at han vil beholde varen, og spørger indtil vores returprocedure.
Der oplyses, at vi har en 14 dages fortrydelsesret og at han skal afholde omkostninger dertil. Da det er en palleforsendelse, oplyser vi, at omkostninger til retur er af en vis størrelse. Vores procedure ifb. med retur og fortrydelse fremgår på vores hjemmeside, og er i tråd med beskeden som køber har modtaget. Da køber er erhvervsdrivende, bør han også vide at der er omkostninger forbundet med at sende varer af den størrelse.

Vi går altid rigtig langt for at finde gode løsninger med vore kunder, men denne korrespondance har været usaglig, hoverende, personligt og nedladende, med en arrogance vi sjældent eller aldrig har oplevet.
Vi har bestemt altid forståelse for, at der kan være udfordringer personlige som økonomiske, og vores øverste prioritet er altid at tage hensyn til alle aspekter, såfremt de aftaler vi har med vore samarbejdspartnere tillader det.
Vi tager altid ansvar for hvis der fra vores side har været tvivl eller er blevet begået fejl, men dette forløb har desværre være uden for vores handlemæssige rækkevidde både ud fra et menneskeligt og forretningsmæssigt synspunkt.

Anita og Lars

Kæmpe fan af produkterne

Mine børn elsker alt deres legeskum, som bliver leget med hver dag. Vi har også en ribbe derfra, som hænger i stuen, hvor både børn og voksne bruger det dagligt til træning eller sjov. Den gang vi startet med legeskum, hjalp det mit barn meget motorisk.
De har altid været god til at vejlede og hjælpe, hvis jeg skulle bruge det.

29. November 2025

Antwort von Legeskum

Tak for din positive og konstruktive feedback på vore produkter. Det betyder rigtig meget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og super flot…

Hurtig levering og super flot legemåtte. Gode priser ift. så mange andre hjemmesider

8. Oktober 2025

Antwort von Legeskum

Tak for din anmeldelse. Det glæder os du vil dele din oplevelse af vores fine legemåtter.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte brugt et sæt rutsjebane+ trappe.

Købte brugt et sæt rutsjebane+ trappe.

Rutsjebanen virkede absurd dårligt (man kan ikke rutsje på den) og skrev det derfor ind til legeskum.dk da reklamation stadig var muligt. De skrev tilbage jeg skulle bruge silikone. Det gjorde jeg og det hjalp nærmest ikke. Sendte derefter video ind og de har ikke svaret siden.
Har købt to hjørneklodser og mangler en mere, med gider ikke smide penge ved en virksomhed der ikke vil hjælpe. Har kun haft 1/3 gode oplevelser her. Køb andre steder, hvis muligt

15. November 2024

Antwort von Legeskum

Hej Julie, Vi har søgt på dit navn og kan finde en henvendelse fra november 2024 ang. et næsten 2 år gammelt sæt hvor rutschefladen ikke fungerer optimalt.
Du oplyser det er købt brugt og vi anbefaler at silikonespray har en god effekt da imprægneringen efter 2 års brug og afhængig af hvordan den rengøres godt kan blive lidt mat.

Vi efterspørger en video, da du i december 2024 svarer tilbage du ikke oplever den ønskede effekt. Da siliconespray har en virkelig god effekt, rutschefladen bliver nærmest som ny vil vi gerne se en video på det for at kunne forstå problemet.

Vi hører desvære ikke fra dig siden og er derfor meget uforstående overfor denne anmeldelse 3/4 år efter.

Vi lukkede sagen da vi ikke hørte mere og antog at problemet var løst med silikonespray.

Omvendt havde vi da håbet du ville kontakte os på mail eller telefon før hvis du oplevede vi ikke havde hjulpet dig, så det vil vi helt klart opfordre dig til.

Dbh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse af kundeservice

Super god oplevelse af kundeservice. Midt i deres ferie skulle vi bruge et skumsæt til fødselsdag. Jeg skriver for at spørge kundeservice, hvornår det vil kunne afsendes. Jeg havde simpelthen ikke set at de holdt ferie. Helt og holdent min egen fejl.
De får det sendt afsted med det samme. Tusind tak! Fantastisk service (og en meget glad fødselar).
Vil afgjort anbefale deres produkter til andre.

6. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Manglende information om udsolgt vare

Virksomheden opdaterer tilsyneladende ikke hjemmesiden med udsolgte varer. 14 dage efter min bestilling kontakter jeg Legeskum, fordi pengene er blevet trukket, men pakken er ikke kommet videre til GLS. Det skyldes, at den ene af to varer er udsolgt.

Det vil da være helt almindelig service at vise, om varer er tilgængelige eller ej i webshoppen eller som minimum kontakte køber på en mail efterfølgende og gøre opmærksom på den forlængede leveringstid. Øv!

Med hjælp fra kundeservice finder vi heldigvis en tilfredsstillende løsning således, at jeg kan nå at modtage det ene produkt i tide til at give det i gave. Her oplevede jeg, at Legeskum var hurtige til at svare og var interessede i at imødekomme mine behov.

1. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte legemåtte og bolde til bassin…

Bestilte legemåtte og bolde til bassin - begge dele ankom kun et par dage efter bestilt og begge varer lever op til forventningerne. Legemåtten er super god med bilbane, men også vendbar og generelt god kvalitet.

12. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blandet, men gode bolsjer

Jeg skulle egentlig bruge 50 bolde til et boldbassin og her var legeskum.dk billigst . Jeg fandt så ud af, at de også havde legemåtter, som vi har ledt meget længe efter.

Inden køb ville jeg tjekke trustpilot for bl.a. købsoplevelser og jeg fik et meget blandet indtryk, men jeg synes det er fedt at se, at firmaet tager sig tid til at svare på dem - og ikke bare et standard svar.

Jeg valgte så at klikke en omgang bolde og en legemåtte hjem og det blev afsendt allerede samme dag. Jeg bestilte torsdag til fredag nat. Jeg fik besked om at kunne hente pakken allerede lørdag, men jeg fik lidt lang næse, eftersom det kun var boldene der var kommet.

Jeg sender straks en mail til den oplyste e-mail og får et autosvar retur, der hedder længere svar og leveringstid grundet alvorlig sygdom i familien. Det har jeg al respekt for, men jeg undrede mig over, at man ikke fik det at vide ved ordrebekræftelsen eller det stod på hjemmesiden. Jeg fik svar indenfor et par timer, hvilket jeg synes var rigtig dejligt.

Jeg fik besked om at legemåtten var afsendt og at den sandsynligvis kunne afhentes i pakkeshoppen i dag, mandag d. 07.04.2025.

Jeg har hentet legemåtten og må sige det er en genial kasse, at den kan åbnes på midten (Såfremt det er meningen), nemt at bortskaffe.

Jeg giver 4 ud af 5 stjerner og den sidste mangler fordi jeg gerne havde set, at jeg fik at vide min ordrer blev sendt i to i stedet for en pakke, fordi det krævede planlægning for ifht. At hente det hele to gange i stedet for på en gang. Det gav anledning til lidt panik om hvorvidt min ordrer så stod som leveret, når jeg kun havde modtaget halvdelen. Men Anita svarede hurtigt og fjernede min panik 👍🏼

Jeg skrev desuden i min mail til salg, at jeg var helt klar over, at bolde og en legemåtte er to forskellige størrelser og ikke lige passer i samme kasse, så jeg fornemmede at det blev sendt af to omgange ✨

Til andre kunders orientering, så bliver legemåtten leveret, rullet sammen på den korte led 📦

Alt i alt; Hurtig ekspedition, hurtig respons og en virkelig lækker legemåtte. Vi valgte designet “Playroad” og det er så flot. Perfekt til at ligge på imens man leger med sit barn på gulvet. Desuden så perfekt at der er bil bane på den ene side og fin lys beige på den anden side. Så sparede vi at købe et tæppe med en bilbane ♥️

Jeg ønsker mig samme måtte i mindre størrelser, så vi kan få endnu et ind på vores datters værelse.

4. April 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De sender ikke den farve man bestiller!

Bestilte en farve i grå/hvid. Men modtager nærmere en hvid/grå. Da jeg skriver til dem om dette er der undskyldning at det var den farve de lige havde på lager.
Men jeg bestiller jo heller ikke et par sorte busker og for leveret et par røde fordi det er dem som er på lager. En anden undskyldning de kommer med at det er den nye farve når man bestiller en grå/hvid og at deres billeder på hjemmesiden er gamle og man kan ikke regne med dem. What hvordan skal vi som kunder, kunne regne den ud?

De tilbyder så efter noget tid at tage sættet retur og fremstille den i grå/hvid med levering 4-6 uger efter. Men der har min datter taget det i brug, da hun var med til at pakke sættet op til hendes 4 årig fødselsdagsgave. Det kan jeg jo ikke forklare hende.

Dårlig stil!!!!

8. Januar 2025

Hej Isabella,

Vi er noget forundrede over at du synes det er dårlig stil at tilbyde at udbedre så du får sættet med placering af grå /hvid som du ønsker.

Jeg ved ikke om du har misforstået vores besked, det er bestemt ikke dårlige undskyldninger eller bortforklaringer, men når vi ikke har den i grå/hvid fordeling på lager kan vi ikke hurtigt ombytte det.

Det var blot for at forklare at de. Du har modtaget er vores standard farve.

Da farvefordelingen af grå/hvid har betydning for dig, tilbyder vi at ombytte den del af sættet- desværre mod en længere leveringstid da det først skal produceres.

Hvis man vil gøre indsigelse mod en forkert modtaget vare, bør man ikke tage den del der der skal byttes i brug.

Jeg beklager, som vi også har skrevet til dig hvis du har oplevet vi ikke har anerkendt problemet med farvefordelingen jf produktbilledet.

Bedste hilsener

Dårlig service

Dårlig service da det er UMULIGT at komme i gennem til deres kundeservice. Har ringet utallige gange og sendt mails men desværre ingen svar :(

2. Dezember 2024

Antwort von Legeskum

Hej Mariam - vi har desværre hverken modtaget mails eller opkald fra dig ud fra dine oplysninger her.
Vores telefon er åben fra kl 12-15, men da vi har haft lukket enkelte dage pga. fokus på at pakke ordrer efter Black Friday har vi henvist til mail eller at man ringer den efterfølgende dag.

Jeg opfordrer dig til at kontakte os ad andre kanaler og så står vi naturligvis til rådighed.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Produkter er fine - Support er helt hen i vejret

Vi købte et Play Table XL som angiveligt var valnød. Vi åbner pakken og der står "OAK" på.

Der er afbildet valnød billeder på hjemmesiden og sådan men da vi ender med at kontakte support får vi at vide at det er en fejloversættelse og de ikke har nogle valnød nuancer.

Efter mere frem og tilbage med hvad jeg synes virker som enormt dårlige undskyldninger for at have forkerte produkter markedsført ender vi med at få en kompensation på 350kr.

Vi har købt produktet for 1750kr og på det givne tidspunkt vi står med situationen er det på udsalg til 1550 så reelt set kun en kompensation på 100kr udover hvad de sælger produktet til.

De siger at de vil fjerne billeder af valnød bord + ændre navnet til eg så det ikke er forvirrende... jeg er spændt på at se om det sker.

Den eneste grund til at jeg ikke giver 1 stjerne er at børnene elsker produkterne og de virker til at være fin kvalitet.

Support og den måde de prøvede at snige sig udenom og rent faktisk at de kalder "OAK" for deres valnød... den holder altså ikke.

30. November 2024

Hej Martin

Som jeg også har givet udtryk på mail, er vi kede af fejlen ift. farveangivelsen på produktet du har købt .

Som jeg også skrev til dig, har vi ikke haft produktet i en mørkere nuance. Billedet du referer til er desværre rigtigt dårligt så det syner mørkere end det er tilfældet.
Havde vi haft den i en mørkere nuance havde vi naturligvis udbedret fejlen og sendt den rette til dig.

Vi har tilbudt de 2 muligheder der er
Returnering af produktet og annullering af købet.
Kompensation på 350 kr. hvilket svarer til 20% af prisen du har givet.

Det er korrekt prisen er nedsat ifb. med Black Friday med yderligere knap 200 kr.

Du har fået en kompensation på yderligere godt 150 kr. i forhold til Black Friday prisen.

Vi tager forbehold for fejl på vores side, og tilbudt dig de afhjælpningsmuligheder der er mulige – vi forsøger bestemt ikke at snakke udenom, og erkender at billederne ikke er gode, men vi kan beklageligvis ikke sende produktet i en mørkere nuance.

Du har valgt at acceptere kompensationen, som vi vurderer som en rimelig kompensation for markedsføring af farver der ikke lever op til virkeligheden. Det får vi rettet så lignende undgås fremadrettet.

Noah XL legeskum

Noah XL legeskum
Dette sæt blev bestilt til levering i juli måned i dåbsgave. I september, da sættet skal sættes op opdager vi, at der mangler en hjørne del. Der tages derfor kontakt til legeskum som oplyser, at denne del har været i rest ordre og vil blive afsendt til os. Dog er dette på intet tidspunkt blevet oplyst under købet.
Legeskum har påtaget sig ansvaret for fejlen, dog ødelægger det købs oplevelsen at der ikke tilbydes nogen form for kompensation for fejlen her godt og vel 2 måneder senere.

1. Oktober 2024

Hej Alexandra.
Der er sket en menneskelig fejl, som jeg beklager.
Da ordren blev lagt af din mor skulle den bruges til gave få dage senere hvorfor det blev prioriteret at sende størstedelen af sættet.
Klodsen var dog kun i restordre ca 1 uge, og er også levereret dagen efter din henvendelse.

Min kollega på lageret fik fejlagtigt afsluttet ordren istedet hvorfor den ikke automatisk blev sendt til dig, men først da du åbner pakkerne 2 mdr efter, og opdager den mangler. Klodsen er sendt og leveret efter vi så dit opslag i en Facebook gruppe.

Jeg beklager ulejligheden og hvis det har medført gener for dig, og håber du får stor glæde af sættet.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har et Noah XL sæt hvor rutsjebanens…

Vi har et Noah XL sæt hvor rutsjebanens overflade overhovedet ikke er glat længere, hvilket gør at ingen børn, ej heller glat legetøj kan rutsje ned ad den. Kundeservice er kontaktet da sættet er lige omkring 2 år gammelt. Gennem et halvt år (marts-oktober) med kontakt til kundeservice flere gange før de foreslår løsning med at vi kan købe nyt betræk til 400 kr. Dette ønsker vi selvsagt ikke med den risiko, at det på ny bliver dårligt/defekt. Når produktet er så dyrt, havde vi forventet, at holdbarheden var bedre. Vi kommer umiddelbart ikke til at investere i yderligere produkter fra legeskum.dk

28. Oktober 2023

Antwort von Legeskum

Hej Lotte, Tak for din anmeldelse. Vi svarer alene ud fra din henvendelse hvor du efterspørger et nyt betræk til din rutchebane, hvor du skriver du har et sæt på 2,5 år gammelt sæt. Jeg kan dog ikke finde en ordre fra dig i vores system, hverken 2,5 år eller længere tilbage. Det er bestemt ikke vores erfaring der er problemer med glideevnen hvis ellers det er brugt og rengjort som det skal. Vi har ej heller set billeder og videoer af dit sæt så vi har svært ved at vurdere om der er noget fejlbehæftet ved lige præcis dit sæt. Derfor betragter vi din henvendelse alene som en forespørgsel på et nyt betræk og ikke en reklamation. Der har i hele korrespondancen været tale om et nyt betræk, og ikke først en løsning som du beskriver vi kommer med til sidst, men da vi desværre ikke har det på lager som standard skal vi først have det produceret. Det er ikke noget vi som sådan sælger udover hvis betrækket er beskadiget.

Har du brug for yderligere forklaring er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr