Ludv. Bjørns Vinhandel A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En vinsmagning, hvor det hele gik op i en højere enhed. Fantastisk mad, perfekt afstemt vin – og ikke mindst historierne bag. Det er lige præcis dét, der løfter en aften fra god til noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon service. Blev straks efter bestilt ordre ringet op af en sælger som kunne bekræfte min bestilling og som gav mig en meget personlig tak. Han kunne se at jeg havde valgt postdanmark som leverand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var til en fantastisk vinsmagning med mad må sige at beværtningen var fantastisk maden vi fik var + 5 vinen var tilsvarende afstemt til maden fantastiske + 5 De nye lokaler i kælderen er fantasti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bjørnen har de vine som vi efterspørger - og ofte til en fornuftig pris sammenholdt med kongulegaerne. Som altid får vi en gesvindt behandling og få dage efter ordren kommer landposten med vel-emballe... Mehr ansehen

1. Weinhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Ludv. Bjørns Vinhandel's historie går helt tilbage til 1760 og er dermed Danmarks ældste vinbutik. Vi ligger i hjertet af København, nærmere bestemt på H.C. Andersens Boulevard lige ved Langebro. Vi servicerer HORECA, andre vinhandlere og såvel små som store erhvervsvirksomheder. Sidstnævnte er noget af det vi gør meget ud af, og vi er i dag leverandører til mange af de helt store banker, private og offentlige virksomheder samt stat og kommune. Herudover udgør private kunder en ikke ubetydelig del af forretningen, både igennem vores fysiske butik og vores webshop. Netop webshop'en har udvidet vores geografiske rækkevidde og vi leverer derfor i dag gaver og pakker over hele landet og til alle postnumre. Navnet Ludv. Bjørns Vinhandel symboliserer service og kvalitet. Kvaliteten er noget vi er meget kendt for, og derfor lægger vi heller ikke navn til hvad som helst. Du kan derfor føle dig tryg når du bestiller en vingave eller pakke her fra forretningen. Dette giver udslag i altid tilfredse kunder. Service er også et af vores nøgleord. Vi har - som udgangspunkt - dag-til-dag levering i Storkøbenhavn men qua vores placering kan vi også håndtere hasteordrer i Indre København. Vi importerer 90% af vores sortiment direkte fra vingårdene og dermed producenterne. Derigennem sparer vi fordyrende mellemled, hvilket medfører gode og konkurrencedygtige priser. Vi importerer fra de fleste vinproducerende lande med hovedvægt på spanske, italienske og franske vine. Men kig ind enten i butikken eller på webshoppen og find også vine fra andre lande, bl.a. udenfor Europa. Vi sætter vores kunder i højsædet og modtager derfor altid gerne såvel positive som mindre positive tilbagemeldinger, således at vi fremadrettet kan optimere vores service. Vel mødt i Ludv. Bjørns Vinhandel !!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

70 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super professionel betjening

Super professionel betjening. Kommer igen

29. Juli 2024

Hej Kjeld,
tak fordi du tager dig tid til at anmelde os og tak for de pæne ord, som vi er meget glade for.

Fin service

Som altid : fin service , hjælpsomme og godt humør 👍

29. Juli 2024

Hej Birger,
tak for de pæne ord og for at du tager dig tid til at anmelde os. Vi står klar til at byde dig velkommen "i butikken" igen.

JCMJN

Meget hurtig levering og gode priser

26. Juni 2024

Hej Jac,
tak for de pæne ord. Vi bestræber os hver dag på begge dele, så vi er glade for at høre, at det også fungerer.

Gode vine

Gode vine - levering i top

24. Juni 2024

Hej Kathrine,
tak for de pæne ord, som vi er meget glade for. Glæder os til at se dig i butikken igen.

Hurtig og god service

God pris, hurtig levering!

27. Juni 2024

Hej Mette,
tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og naturligvis de pæne ord, som vi er meget glade for.

Super god oplevelse

Super nemt at handle online hos Ludv. Bjørns Vinhandel.
Fik leveret champagne derhjemme, nemt og hurtigt!

24. Juni 2024

Hej Tina,
vi er glade for at høre, at det også klappede fint for dig. Glæder os til at "se" dig i butikken igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og præcis ekspedition og…

Hurtig og præcis ekspedition og levering. Kan kun anbefale.

30. Mai 2024

Hej Bo,
det er vi super glade for at høre og ser frem til at betjene dig "i butikken" en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service - stor hjælpsomhed!

31. Mai 2024

Hej Mads,
det er vi meget glade for at høre - tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig levering. Alt var i orden til en god pris

31. Mai 2024

Hej Pia,
perfekt - sådan skal det altid være og det bestræber vi os på at levere hver dag.

Fin hurtig service.

29. April 2024

Hej Jan,
det er vi meget glade for at høre og ser frem til at betjene dig "i butikken" igen.

Hurtig

Hurtig, billig, god

4. April 2024

Hej Ole,
det er vi rigtig glade for at høre og ser frem til at betjene dig "i butikken" igen.
Ludv. Bjørn

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr