Lashly Bewertungen 8

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Svindel

Svindel. Styr unna denne nettbutikken. Det kommer ikke klart fram at du binder deg til et abonnement. Uklar markedsføring på et produkt. Jeg misforstod og trodde det var mascara. Hvordan kan serum forlenge øyevipper? Jeg bare stiller spørsmålet…

2. Mai 2026

Hei Astrid,

Det er leit å høre at du sitter igjen med dette inntrykket.

Vi ønsker å presisere at våre medlemskap ikke har bindingstid, og kan sies opp når som helst. Dette fremkommer i bestillingsløpet før kjøp gjennomføres, og vi sender også ordrebekreftelse med informasjon om avtalen rett etter bestilling, med mulighet for å avbestille dersom man angrer seg. Man har alltid 14 dagers angrerett.

Produktet du kjøpte er et vippeserum – ikke en mascara (selv om vi nå selger det også, til stor glede for kundene våre!). Vippeserum virker ved å tilføre hårsekkene næringsstoffer som peptider og vitaminer, som bidrar til å støtte vippenes naturlige vekstsyklus. Resultatet er at de fleste opplever lengre, fyldigere og sterkere vipper etter noen ukers bruk.

Vi har forståelse for at det kan være frustrerende dersom et produkt ikke var det du trodde du bestilte, men vi tar avstand fra påstanden om svindel. Dersom du ønsker at vi skal se nærmere på din konkrete sak, er du velkommen til å kontakte kundeservice direkte slik at vi kan forsøke å finne en løsning sammen.

PS: Vi bruker ikke Trustpilot aktivt og sjekker det sjelden. For raskere hjelp, besøk gjerne nettsiden vår – og for å se de nyeste anmeldelsene våre, ta en titt på vår Google-profil.

dårlig erfaring med betalingen

har betalt men fikk jeg en regning og får ikke noe kontakt med forhandler.

7. Juni 2026

Hei Filipinas,

Jeg kan se at en av våre kundebehandlere allerede har svart deg på din henvendelse. Det stemmer at du har fått en ny faktura fra oss, men vi kan ikke se at denne er betalt enda. Send gjerne over en kvittering på betaling til vår kundeservice så får de registrert betalingen din manuelt. Ha en fortsatt fin dag!

Svindel!

Svindel!! Kjøpte en rimelig vippeserum og fikk plutselig regning på 700 kr på et abonemang. Ønsket ikke delta og sendte pakken i retur, uåpnet!!! Men fikk den i retur selv!! Fikk utslett av produktet å syns d er dårlig å bli påtvunget mer av det!! På en vanlig butikk får man levere d tilbake å få pengene igjen!!! Mistet mange vipper da jeg stoppet å bruke d!! Betalte 750 kr + frakt på pakken!! Har ikke den eksakte datoen , men dette var før jul i 2025.Dårlig produkt og enda dårligere service!!

9. Mai 2026

Hei Anita,

Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen. Vi ønsker alltid at kundene våre skal føle seg trygge og godt ivaretatt.

Vi kan se at du tidligere tok kontakt med oss angående retur, og at du da fikk tilsendt returinstruksjoner på e-post med informasjon om hvordan pakken kunne returneres for refusjon. Per i dag har vi dessverre ikke mottatt noen retur fra deg. Slik vi forstår anmeldelsen din, ble pakken sendt tilbake til deg igjen, noe som ofte skyldes at pakken er sendt til feil adresse eller uten korrekt merking. Vi sluttet også å motta svar fra deg tross gjentatte henvendelser fra vår side i begynnelsen av mai.

Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe deg videre, og dersom du fortsatt har pakken eller ønsker at vi ser nærmere på saken, er du velkommen til å kontakte kundeservice direkte slik at vi kan forsøke å finne en løsning sammen.

Når det gjelder medlemskapet, fremkommer dette i bestillingsløpet før kjøp gjennomføres, og vi sender også ordrebekreftelse med informasjon om avtalen etter bestilling.

Svindel!

Svindel!! Kjøpte produktet en gang og de sender nytt produkt i posten deretter og du e bundet til et dyrt abonnement

26. März 2026

Hei Kine,

Det ser ikke ut til at du har handlet hos oss eller tatt kontakt med oss på noen måte. Vi finner ingen med navnet Kine Nevland i våre kunde- eller kontaktregistre. Det ser derfor ut som at anmeldelsen din egentlig er ment for et annet selskap du har handlet hos.

Hvis det stemmer, ber vi deg om å slette anmeldelsen fra vår profil og legge den ut på nytt under riktig selskap, slik at andre kunder ikke blir villedet.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på kundeservice@lashly.no 😊

P.S. Vi bruker ikke Trustpilot aktivt og sjekker det sjelden. For raskere hjelp, besøk gjerne nettsiden vår – og for å se de nyeste anmeldelsene våre, ta en titt på vår Google-profil.

Ren svindel!!

Ren svindel!!! Lurer deg inn i et kjempedyrt abonnement! Styr unna!!

20. Januar 2026

Hei Elisabeth,

Det ser ikke ut til at du har handlet hos oss eller tatt kontakt med oss på noen måte. Vi finner ingen med navnet Elisabeth Auke i våre kunde- eller kontaktregistre. Det ser derfor ut som at anmeldelsen din egentlig er ment for et annet selskap du har handlet hos.

Svindel !

Svindel !! Du blir lurt inn i et abonnement «små skrift» Produktet er ren svindel, holder ikke hva det lover

2. Dezember 2025

Hei,

Vi kjenner oss ikke igjen i beskrivelsen og finner heller ingen kunde eller henvendelse som matcher denne omtalen.

P.S. Vi bruker ikke Trustpilot aktivt og sjekker det sjelden. For raskere hjelp, besøk gjerne nettsiden vår – og for å se de nyeste anmeldelsene våre, ta gjerne en titt på vår Google-profil.

Meget dårlig produkt

Meget dårlig produkt. Bør aldri kjøpes

15. September 2025

Hei Hanne,

Det ser ikke ut til at du har handlet hos oss eller tatt kontakt med oss på noen måte. Vi finner ingen med navnet Hanne Nilsen i våre kunde- eller kontaktregistre. Det ser derfor ut som at anmeldelsen din egentlig er ment for et annet selskap du har handlet hos.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

veldig fornøyd

Brukt Lashly serum i noen uker. fordi jeg ville prøve noe nytt, de andre jeg har hatt synes jeg ikke virker i noe særlig grad. første uka skjedde det ikke så mye, men i midten av ca uke 3 så begynte jeg å se forskkjell, også ble det bare bedre og bedre😃. Supert produkt som holder det som det lover! ogsåmå jeg bare si at Celine på kundeservice er helt super, var noe tull med adressen min som hun fikset raskt og sendte meg ny pakke så veldig fornøyd 🥰

1. August 2025

Antwort von Lashly

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 🥰

Det er så gøy å høre at du begynte å se resultater etter noen ukers bruk, og at serumet har levd opp til forventningene dine 😃 Mange opplever nettopp at det tar litt tid før vippene kommer inn i vekstfasen, så det er ekstra fint å høre at du fikk så gode resultater videre utover i behandlingen.

Og tusen takk for de fine ordene om Celine på kundeservice — det skal hun definitivt få høre 💕 Vi er veldig opptatt av å hjelpe raskt når noe oppstår, så det betyr mye at du tok deg tid til å nevne det.

Takk igjen for at du deler opplevelsen din, og for at du valgte Lashly ✨

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr