Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij maken gepersonaliseerde cadeautjes van en op hout, met behulp van een laser-snij/graveer machine. Denk aan: kraamcadeaus naambordjes trouwbordjes bordjes voor bij de voordeur en nog veel meer….
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Ambulance
Prachtig ambulance bordje voor mijn schoonvader. Snel geleverd, mooie kwaliteit.

Antwort von Laser Creations by Chris
Super tevreden: Snel en creatief!
De communicatie was uitstekend en het was heel fijn dat er zo creatief meegedacht werd met mijn specifieke vraag. Ook de snelle levering was top. Het product zelf ziet er bovendien netjes en verzorgd uit.

Van harte aanbevolen!
De website was overzichtelijk en gaf een goed idee van de mogelijkheden. Eigen ontwerp aangevraagd en na een aantal dagen kreeg ik een ontwerp ter goedkeuring. Fijn contact, snel geregeld en verzonden. Voldoet aan de verwachtingen!

Mooie borrelplank besteld
Mooie borrelplank besteld en afbeeldingen aangeleverd per mail. Een paar dagen later een mooie proef afbeelding ontvangen die precies overeen kwam met mijn wens. Snel geleverd. De ontvanger was er erg blij mee!

Antwort von Laser Creations by Chris
Mooi product ,met liefde gemaakt,tot in…
Mooi product ,met liefde gemaakt,tot in kleinste detail ,zijn er blij mee.
Correct verzonden

Mooie artikelen
Alles is in de puntjes geregeld bij Chris het heeft mooie spullen en gaat goed met de klant om , zeker een aanrader:) !

Een mooie borrelplank
Een mooie borrelplank besteld, snel en mooi geleverd! Wensen waren fijn bespreekbaar en er werd meegedacht. Dank daarvoor 😃

Borrelplank.
In eerste instantie was de afbeelding op de plank niet zo goed gelukt. Chris heeft dit meteen opgepakt en een plank met een nieuwe afbeelding gemaakt. Echt super, goede service.

Super dierbaar kado!
Bij het afscheid van mijn vorige werkplek, een hele mooie teakhouten plank met tekst gekregen van mijn collega's.
Hij heeft een mooie plek in mijn huis gekregen!

Mooi familiebordje
Mooi familie bordje besteld voor bij de voordeur. Fijn contact over het ontwerp.
Bordje was snel geleverd en ziet er erg mooi uit. Het was ook leuk ingepakt, hierdoor was het helemaal een cadeautje om uit te pakken.

Naambord
Prachtige producten.
Snel geleverd.
Als een cadeautje ingepakt wat heel leuk is. Net dat beetje extra!
Ik ben enthousiast en ga zeker weer bestellen!!

Aanrader!
Al 2x een voordeur bord besteld met prachtig resultaat. Chris behandeld het van te voren vernis (=optie) waardoor het bordje direct buiten kan hangen. Aanrader!