Larson Quality Beds Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

We zouden bericht krijgen over wanneer de matrassen zouden worden geleverd!!! Na 2 weken ging op maandagmorgen om 8.45 de bel en stond er een vrachtwagen van GASTRO voor de deur en werden de beide ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In het begin ligt het matras prima, maar zoals ook anderen beschrijven verliest het traagschuim zijn werking na 1,5 a 2 jaar. Vlak na aankoop een review schrijven heeft dan ook weinig zin. Ik zal nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Met zoveel zeer sterk uiteenlopende meningen is het bijna onmogelijkheid om een objectief en realistisch beeld te krijgen. Ik heb een Larson Oslo 180x210 boxspring met matrassen en topper uit de aanbi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Larson Beds voert een nieuw concept in Nederland. Door onnodige kosten te omzeilen kan Larson hoge kwaliteit bieden tegen een fractie van de prijs. We ontwerpen en ontwikkelen het perfecte product en leveren deze direct aan de consument. Ons team heeft veel ervaring in het ontwikkelen van matrassen, bedden en kussens. Daarbij hebben we voor diverse grote merken gewerkt en meegedacht over de ontwikkeling van hun producten. Al deze kennis hebben we samengebracht in de twee luxe Larson matrassen.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Slechtste service

In mei 2024 een bed gekocht voor onze dochter. Deze werd beschadigd en bevuild geleverd. Vervolgens een ander bed gekregen die eveneens beschadigd en bevuild was. Ze proberen je te verleiden door simplistische producten aan te smeren. In december 2024 werd aangegeven dat er in de loop van 2025 een nieuw bed zou worden geleverd. We zijn in juni 2025 en nu geven ze aan dat het nog steeds niet voorradig is.

5. Juni 2024

Al 9 jaar tevreden!

Sinds medio 2016 slapen we al op Oslo matrassen 80 x 200. Nog steeds zeer tevreden over! Had daarvoor meer dan 20 jaar waterbed gehad.
Denken erover om voor een nieuw bed ook weer deze te bestellen, maar er lijken niet veel maten meer voorradig. Helaas nog geen reactie op mijn vraag via email gehad.

28. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs heb ik een matras besteld bij…

Onlangs heb ik een matras besteld bij Larson Quality Beds en had ik helaas wat problemen met de levering. Ik was een beetje gefrustreerd, maar toen ik contact opnam met de klantenservice, was ik aangenaam verrast. De medewerker aan de lijn was ontzettend vriendelijk en luisterde echt naar mijn zorgen.
Ze boden hun excuses aan voor het ongemak en beloofden het probleem snel op te lossen. Binnen een paar dagen had ik mijn matras eindelijk in huis! Het was echt fijn om te merken dat ze zich inzetten voor hun klanten en dat ze alles deden om het goed te maken.
Nu slaap ik heerlijk op mijn nieuwe matras en ben ik blij dat ik voor Larson heb gekozen. Ondanks de aanvankelijke problemen ben ik erg tevreden met de service en het product. Ik kan ze zeker aanraden!

2. Januar 2025

Erg tevreden!

Voorheen altijd de Oslo matrassen van Larson gebruikt voor mijn boxspring, met veel slaap plezier.
Onlangs de Organic Oslo matras besteld. Slaapt echt heerlijk. Super kwaliteit, voor een super nacht rust.
Erg tevreden!

1. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

nauwelijks aan extra onderdelen te komen

Voor een boxspring van bijna €3000 verwacht ik dat er losse onderdelen zoals een nieuw overtrek over de onderkant van het onderste deel van het bed verkrijgbaar zou zijn. In een reactie op een mail gaf een medewerker aan dat dit niet kan. Dit is niet waar want toen ik vorig jaar een bed bestelde en er een verkeerde hoes bij zat kreeg ik binnen een week een nieuwe hoes opgestuurd met de juiste maat. Ik heb meerdere van deze bedden i.v.m. verhuur op Airbnb etc. dus er slijt nogal eens wat en dit is in mijn situatie echt teleurstellend.

4. Dezember 2024

Snel verstuurd

Snel verstuurd. Jammer genoeg waren dit verkeerde borstels. Kreeg onmiddellijk mail terug met mogelijkheden om goede borstels te bestellen. Aan te bevelen.

19. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In afwachting van onze bestelling.

Laatst hebben we gordijnen gekocht via bol.com van larson. Helaas kregen we er maar 1 binnen. De overige 5 waren niet op voorraad. Dus geld terug en 1 gordijn retour... Nu waren ze er weer. Dus weer besteld. Ik heb er weer 1 binnen. Dat is nu 2 weken geleden. De andere 5 komen uiterlijk 29 januari binnen. Ik heb nog steeds geen bevestiging ontvangen dus waarschijnlijk komen ze weer niet binnen. Ze waren toen in de aanbieding en zijn nu weer voor de volle prijs te koop. Ik ben bang dat we weer teleurgesteld gaan worden en ze ons geen gordijnen gaan leveren. Dit omdat ze er nu de volle mep voor krijgen. ( toen 30 en nu 89 euro p.st. ) als ze wel binnen komen maak ik er een positieve review van.

25. Januar 2024

Top!!!

Wij hebben het Larson Premium – Pocketvering en Memory foam matras – Larvik – 140×200. In een woord: top. Wij hadden hiervoor een Emma matras, wat bij nader inzien helemaal niet lekker lag. Ik werd elke keer met rugpijn wakker, en dat lijkt nu steeds beter te gaan. Echt een aanrader, we slapen op een wolkje! Ook de levering ging heel soepel. Binnen een week hadden wij het matras binnen.

29. November 2022

Absoluut niet doen

Absoluut niet doen. Ziet er aanlokkelijk uit maar wat een troep. Ik kocht de Larson boxspring Oslo en het matras zakte na weken al door, en de topper vulling ging alle kanten op. Goedkoop duurkoop, via iBOOD gekocht maar spijt van de aankoop. Geen enkele reactie op klachten. Dit bedrijf wil scoren met ondermaatse kwaliteit en service of bereikbaarheid kennen ze niet.
Van ellende de matrassen vervangen voor degelijke exemplaren. Niet twijfelen, gewoon niet doen.

26. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ongekende service en zeer…

Ongekende service en zeer klantvriendelijk bij Larson! En het matras ligt werkelijk heerlijk.
Na een lange dag helemaal, dan kijken we alweer uit dat we op ons heerlijke matras kunnen ploffen.

11. März 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lange levertje

Het bed ligt opzich prima, heb het alleen via IBOOD besteld en werd rechtstreeks via Larson geleverd. Dit duurde zeker 2,5 maand voordat ik het binnen had.
Jammer

12. November 2020

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr