Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorig jaar de 5 in 1 föhnborstel besteld. Helaas bleek onlangs de föhnborstel aan de bovenkant stuk te zijn waardoor de verschillende opzetstukken er niet meer opgeklikt konden worden. Contact opgeno... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In juli 2025 hebben we voor mijn dochter de Multistyler ontvangen. Helaas begon deze onlangs te roken en te stinken. Na contact met en het opsturen van een filmpje aan de klantenservice hadden we bin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered one of their products after confirmation of a discount of 25% since an earlier product was disfunctioneel. After ordering, the discount was not agreed anymore. After more than one email corr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top klantenservice! Na een probleem met een product heeft de klantenservice geprobeerd dit probleem op te lossen. Na heel wat heen en weer gemail omdat retourzending van het defecte product niet lukt... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Über Largolash

Vom Unternehmen geschrieben

Largolash is een bedrijf dat zich inzet voor betaalbare en kwalitatieve haarstyling.

Wij van Largolash geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige stylingproducten zonder de hoge kosten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe föhn, föhnborstel of krultang, bij ons zit je altijd goed. Onze producten combineren innovatieve technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak.

Klanten waarderen de prestaties en lange levensduur van onze apparaten. Wij streven ernaar dat je alleen betaalt voor de kwaliteit, niet voor de naam.

Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte stylingtool te vinden. Met Largolash geniet je van professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.

Onze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat je tevreden blijft met je aankoop. Kies voor Largolash en ervaar zelf het verschil in haarstyling.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

199 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Perfect hair

Ik had een fotoshoot vandaag en daarvoor de largolash föhn gebruikt. Nou mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten! Echt in love met dit product 💛

12. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle levering en sneller binnen…

Super snelle levering en sneller binnen dan verwacht. Ik had de 5 in 1 föhn besteld en ben er mega fan van. Haar droogt snel en de krul blijft voor mijn doen lang zitten. Het is even kijken hoe de krul opzet stukken werken maar eenmaal wetende is het super makkelijk.

9. Oktober 2024

Antwort von Largolash

Hi Kirsten, wat fijn om te horen! Heel veel plezier met je Laroglash!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KOOP NIKS BIJ DEZE PARTIJ!

KOOP NIKS BIJ DEZE PARTIJ!

Fohnborstel ging binnen het jaar stuk.
Met een garantie van een jaar moet dat snel en simpel opgelost worden denk je dan. Niet dus.

Ik ben al ruim een maand en vele mailtjes verder en nog steeds geen geld terug. Ze houden je aan het lijntje met opmerkingen dat het zo druk is, dat er een intern afdeling naar moet kijken enz.
Eerst geklaagd via Bol maar dit bedrijf is geen reseller meer via Bol (hoe zou dat komen?).

Als je op hun website kijkt staat daar een KVK nummer dat anders is dan als je largolash opzoekt in het handelsregister.
Bedrijf was een eenmanszaak en heeft zich in mei uitgeschreven en daarna weer opnieuw ingeschreven als BV. Kennelijk gaan de zaken goed.

Dat kan ook best als je je producten voor een paar euro bij Alibaba inkoopt, er een LL stickertje opplakt en het in een ander doosje stopt en geen daadwerkelijke garantie verleent.

Dit is een ordinaire dropshipping partij: inferieur spul inkopen in China, herlabelen, leuke website maken, spullen verkopen en bij retour of garantie aanspraken niet thuis geven en het consumentenrecht aan de laars lappen.

Wordt tijd dat dit soort partijen veel harder aangepakt worden!

Largolash liegt ook nog keihard door te beweren dat ze mij als klant niet kennen.

Liegen als de beste maar oplossen ho maar!

9. Oktober 2024

Beste Hans,

Helaas kunnen wij geen gegevens van je terugvinden omtrent een bestelling bij ons.

Zou je ons kunnen mailen op info@largolash.nl, zodat wij samen met jou kunnen kijken naar een oplossing?

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor eventuele vragen en klachten. Indien er een product defect is geraakt binnen garantie termijn, zullen wij dit ten alle tijden adequaat oplossen samen met de klant. Daarom betwijfel ik de authenticiteit van uw review.

Indien u natuurlijk wel een product heeft afgenomen, en deze is defect gegaan, zullen wij er alles aan doen om deze te maken of te vervangen indien nodig.

Ik zie graag uw mail tegemoet.

Helaas hebben wij tot op heden geen mail van je ontvangen. Graag ontvangen wij informatie over je bestelling zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

Prima service

Prima service, we hadden een beschadigd onderdeel, en in eerste instantie wilde ze 20% korting geven. Toen ik vertelde dat het mij niet om het geld ging en ik voorstelde een nieuw onderdeel te sturen was dit geen probleem. De dag erna hadden we een nieuw onderdeel.

8. Oktober 2024

Antwort von Largolash

Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service!❤️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De krullen blijven niet goed zitten en…

De krullen blijven niet goed zitten en ook pakt de föhn maar een kleine hoeveelheid haar.
Wat wel fijn is, is dat de föhn een kam heeft. Scheelt veel werk!

30. September 2024

Antwort von Largolash

Hi Heleen, wat vervelend zeg dat de krullen niet goed blijven zitten. Dit kan echter door veel verschillende factoren komen. Een van de meest voorkomende factoren is door de krullen niet te maken met 70/80% droog haar. Een klein beetje nat haar help namelijk met de fixering door de water molecuul binding te drogen. Ook is het belangrijk dat je 1-2 dagen van te voren een conditioner of creme spoeling gebruikt; een stugger structuur van je haar, helpt altijd beter voor het maken van krullen! Kan je ons laten weten of deze tips je helpen?😊

Volgende dag bezorgd

Volgende dag bezorgd, ziet eruit zoals aangegeven en werkt goed!

4. Oktober 2024

Heel fijn om te horen! Heel plezier met je nieuwe Largolash ❤️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een week na de bestelling nog steeds…

Een week na de bestelling nog steeds geen pakketje ontvangen. Wel snel reactie via whatsapp, maar kan niks gedaan worden zolang er 'vooruitgang' is.
Ik hoop dat het pakket er snel is..

25. September 2024

Antwort von Largolash

Hi Julia, goed dat je het aangeeft! Ik zie dat je pakketje inderdaad vast hangt bij DHL. Ik zal even een push geven bij DHL. Mocht je pakket er woensdag nog niet zijn, neem dan even contact op met info@largolash.nl. ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken

Ik vind het een erg handige föhn en je kunt hem op 4 verschillende manier gebruiken, d.m.v. de opzetstukjes. De opzetstukjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Op deze manier kun je in een korte tijd een mooie haarlook creëren. Daarnaast vind ik dat de föhn ook een luxe kwaliteit uitstraalt.

27. September 2024

Antwort von Largolash

Beste Lizan! Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze föhn handig vindt en dat de verschillende opzetstukjes bijdragen aan je haarroutine. Het is geweldig dat je in korte tijd een mooie haarlook kunt creëren! We streven ernaar om producten van luxe kwaliteit te bieden, dus jouw waardering betekent veel voor ons. Als je nog meer tips of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team largolash

Go largolashh

In een hand omdraai en 1 aankoop alles uit je haar kunnen halen. Van drogen naar stijlen nar krullen ik 1 woord top ik wil niet meer anders!

28. September 2024

Antwort von Largolash

Beste Selina! Bedankt voor je geweldige review! We zijn zo blij om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en dat het je helpt om in een handomdraai van drogen naar stijlen en krullen te gaan. Jouw enthousiasme betekent veel voor ons, en we hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je aankoop. Als je nog vragen of tips nodig hebt, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Largolash

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben helemaal fan van de Largo Lash…

Ik ben helemaal fan van de Largo Lash multistijler! Deze borstel is echt een game-changer voor mijn haarroutine. Het fijne aan deze tool is dat hij komt met verschillende opzetborstels, waardoor je meerdere stijlen kunt creëren met slechts één apparaat.

De warme luchtfunctie werkt snel en efficiënt, wat mijn haar glad en pluisvrij maakt zonder dat het voelt alsof ik te veel hitte gebruik. Ik merk echt dat mijn haar er gezonder en glanzender uitziet na gebruik. De verschillende borstels zijn ideaal voor variatie: van glad en stijl tot mooie, natuurlijke golven.

Een ander groot pluspunt is hoe makkelijk de Largo Lash te gebruiken is. Zelfs op drukke ochtenden kan ik mijn haar snel en moeiteloos in model brengen. Ik zou deze borstel absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke stylingtool!

26. September 2024

Antwort von Largolash

Hallo! Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn dol blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. Misschien is onze fohn ook iets voor jou? :-) - Team Largolash

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact via Whatsapp was very good

Contact via Whatsapp was very good, service is good en the article was delivered quickly.

20. September 2024

Antwort von Largolash

Hi Angélique! Thank you for taking the time to write a review. We’re thrilled that you’re happy with our service! We hope you’re equally satisfied with the product. We truly appreciate you. - Team Largolash

Fijn product

Fijn product. Makkelijk haren te stijlen en mijn haren blijven de dagen erna ook nog goed in model. Zeker een aanrader.

19. September 2024

Antwort von Largolash

Hoi Milou! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn dol blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Largolash

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend blij met de multistyler

Ontzettend blij met de multistyler. Werkt heel goed. Ik zal iedereen aanraden om deze te nemen als ze opzoek zijn. De prijs en kwaliteit verhoudingen zijn echt heel goed! En een hele aardig en goeie klantenservice makkelijk te bereiken!

7. September 2024

Antwort von Largolash

Hoi Mariska! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn dol blij dat je tevreden bent met ons product en onze service! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Largolash

Super aanwinst

S avonds besteld, en de volgende morgen al binnen. Meteen aan de slag gegaan, even wennen, maar het lukt nu al goed. Mooie krullen en makkelijk in gebruik. Top dus

3. September 2024

Antwort von Largolash

Wat super fijn om te horen dat je zo blij bent met onze Fohnborstel! Mocht je nog vragen hebben, kan je ons altijd een berichtje sturen. Enjoy your Largolash❤️

Prijs/kwaliteit is top!

Prijs/kwaliteit is top!

5. September 2024

Antwort von Largolash

Hi Angela, wat fijn om te horen zeg! Een eerlijke prijs/kwaliteit is waar wij voor staan, dus we zijn blij dat je onze missie erkend! Fijn weekend😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat de aankoop persoonlijk niet mijn ding bleek te zijn. Was de service super goed. Hele snelle verzending, had het de volgende dag in huis. En het contact verliep erg fijn.

28. August 2024

Antwort von Largolash

Hi Sophie, super fijn om te horen dat je blij bent met onze levering en service. We wensen je een heel fijn weekend!

Aanrader

Kwaliteits föhn met vele mogelijkheden in
Mooie tas.
Goede communicatie.
Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

29. August 2024

Antwort von Largolash

Hi Albert, wat fijn om te horen dat je blij bent met onze Fohn! We wensen je heel veel plezier met de V6😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beschadigde verpakking

Ik ontving een onverzegelde doos en de verpakking in de doos was beschadigd. Ik wilde deze aankoop ruilen voor een föhn in een onbeschadigde verpakking. Dit probleem is opgelost.

28. August 2024

Goedemorgen!

Bedankt voor uw review.

Ik vrees dat er een misvatting is geweest vanuit onze kant, hier zouden natuurlijk geen retourkosten voor moeten worden gerekend.

Wij hebben u een mail gestuurd om het samen met u op te lossen!❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling op 9 augustus gedaan. Vandaag is het 27 augustus en heb 'm nog steeds niet binnen. Het bedrijf heeft mijn adres verkeerd geformuleerd naar DHL. Het is hen fout en ze proberen de klant niet eens tevreden te houden door mij tegemoet te komen. Ik ben al zo vaak aan het mailen geweest. Nu hebben ze het vandaag weer opnieuw verstuurd, maar weer naar het verkeerde adres! Dit is toch om moe van te worden!

9. August 2024

Antwort von Largolash

Hey Savana , ik heb je zojuist een mailtje gestuurd! Helaas wordt het adres automatisch aan DHL doorgegeven hoe het wordt ingevuld in ons systeem bij het afrekenen.

Als je ons je adres kan correct specificeren zal ik een nieuw artikel laten sturen❤️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr