Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorig jaar de 5 in 1 föhnborstel besteld. Helaas bleek onlangs de föhnborstel aan de bovenkant stuk te zijn waardoor de verschillende opzetstukken er niet meer opgeklikt konden worden. Contact opgeno... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In juli 2025 hebben we voor mijn dochter de Multistyler ontvangen. Helaas begon deze onlangs te roken en te stinken. Na contact met en het opsturen van een filmpje aan de klantenservice hadden we bin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered one of their products after confirmation of a discount of 25% since an earlier product was disfunctioneel. After ordering, the discount was not agreed anymore. After more than one email corr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top klantenservice! Na een probleem met een product heeft de klantenservice geprobeerd dit probleem op te lossen. Na heel wat heen en weer gemail omdat retourzending van het defecte product niet lukt... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Über Largolash

Vom Unternehmen geschrieben

Largolash is een bedrijf dat zich inzet voor betaalbare en kwalitatieve haarstyling.

Wij van Largolash geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige stylingproducten zonder de hoge kosten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe föhn, föhnborstel of krultang, bij ons zit je altijd goed. Onze producten combineren innovatieve technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak.

Klanten waarderen de prestaties en lange levensduur van onze apparaten. Wij streven ernaar dat je alleen betaalt voor de kwaliteit, niet voor de naam.

Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte stylingtool te vinden. Met Largolash geniet je van professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.

Onze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat je tevreden blijft met je aankoop. Kies voor Largolash en ervaar zelf het verschil in haarstyling.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

199 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Goed

Goed service raad het product aan.

30. August 2023

Antwort von Largolash

Fijn om te horen, heel veel plezier met je nieuwe Largolash!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

deed niet wat het moest doen en toen ik…

deed niet wat het moest doen en toen ik het terug wou sturen binnen de 14 dagen zou ik maar 20% van mijn geld terug krijgen.

6. August 2023

Antwort von Largolash

Hi Isa, Graag zouden wij je willen helpen. Ik denk dat onze klantenservice team zocht naar een oplossing met jou. Zou je contact willen opnemen met info@largolash.nl? Ik weet zeker dat we er samen uit zullen komen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een gebruikt artikel gekregen met haren…

Een gebruikt artikel gekregen met haren aan de toe ehoren en in de doos

25. Juli 2023

Antwort von Largolash

Oei wat vervelend zeg. Ik kijk graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Kan je een mail sturen naar info@largolash.nl? vooralsnog mijn excuses voor het ongemak!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ontharingsapparaat Largolash

Bij dit bedrijf heb ik een ontharingsapparaat besteld. Na 3x gebruiken ging het stuk. Contact met het bedrijf verliep aanvankelijk moeizaam. Inmiddels hebben zij een nieuw apparaat gestuurd. Daar ben ik blij mee want het apparaat werkt super!

18. Mai 2023

Zeer verrast

Zeer verrast

Ik was wat sceptisch over het kopen van deze föhn borstel maar ben enorm blij met hoe hij werkt! Groot fan van het 5 in 1 systeem :)

13. März 2023

Antwort von Largolash

Fijn dat je fan bent! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service is goed. Contact met de verkoper was erg aangenaam en zeer tevreden over het product.
Niks op aan te merken.

7. März 2023

Antwort von Largolash

We stellen het erg op prijs dat je blij bent met de service en het product!

Geweldig cadeau

Super product. Voor me vriendin gekocht en ze is er erg blij mee.

7. März 2023

Antwort von Largolash

Heel erg leuk om te horen!

Perfect quality

The quality of this product is insane. I use this in my barbershop, and every client wants it now!

4. März 2023

Antwort von Largolash

So glad you and your clients are happy!

Ben er erg blij mee

Ben er erg blij mee, voor mijn verjaardag gekregen.! Makkelijk in gebruik, veel volume en mooie krullen. Zeker een aanrader

27. Februar 2023

Antwort von Largolash

Nog gefeliciteerd, en fijn om te horen dat hij in de smaak valt! Veel plezier er nog mee ❤️

Geweldige airwrap!

Geweldige airwrap ontvangen. Mooi ingepakt en makkelijk te gebruiken. Mijn vriendin is erg blij met het cadeau!

6. März 2023

Super fijn om te horen!

Top!!

Snelle levering, product voldoet aan onze verwachting

5. März 2023

Antwort von Largolash

Erg fijn om te horen Linda, nog heel veel plezier er mee 😌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De fohn kwam mega snel binnen en…

De fohn kwam mega snel binnen en ondanks dat het een dupe is ben ik mega tevreden met het resultaat!

Voor mij geen dag meer zonder de multistyler.

6. März 2023

Antwort von Largolash

Zo horen wij het graag! Nog heel veel plezier er van ❤️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr