Ik bestelde een geur die volgens de reclame hetzelfde zou ruiken als Valentino Born in Roma, maar helaas komt de geur totaal niet overeen. Dit was juist de reden dat ik bestelde, dus dit is erg te... Mehr ansehen
Als een echte parfumliefhebber heb ik al een paar geuren getest en ik ben zó enthousiast. Exclusieve en verfijnde parfums die je zo uniek maakt. Je merkt dat er veel aandacht en liefde in de selectie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben erg tevreden over deze parfum. De geur is verfijnd, blijft de hele dag hangen en krijgt regelmatig complimenten van anderen. Het is duidelijk dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige ingredië... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben zeer tevreden over Lanor! Lekkere geur blijf ontzettend lang zitten. Ik krijg veel complimenten van iederen dat ik super lekker ruikt. Top kwaliteit en stijlvolle verpakking. Zeer aanrader!
Vom Unternehmen geschrieben
Lanior Parfums – Luxe geuren, zonder het luxe prijskaartje. Bij Lanior Parfums geloven we dat iconische geuren voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Wij bieden hoogwaardige parfums die qua geurbeleving niet onderdoen voor bekende designermerken, maar dan voor een fractie van de prijs. Elk parfum wordt met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit, stijl en karakter, zodat jij jouw unieke geur kunt ontdekken zonder concessies te doen. Onze missie is simpel: luxe bereikbaar maken, zonder compromis. Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse signature scent of een geur voor speciale gelegenheden, bij Lanior vind je altijd iets dat bij je past. Met een snelle levering, eerlijke prijzen en uitstekende klantenservice doen wij er alles aan om jouw parfumervaring compleet te maken.
Niederlande
- info@laniorparfums.nl
- laniorparfums.nl
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering en lekkere parfums
Zeer scherp prijs & snelle levering
Mooie prijzen & zeer Zeer snelle levering.
Op naar de volgende bestelling!👌🏼
Geur klopt totaal niet met de reclame
Ik bestelde een geur die volgens de reclame hetzelfde zou ruiken als Valentino Born in Roma, maar helaas komt de geur totaal niet overeen. Dit was juist de reden dat ik bestelde, dus dit is erg teleurstellend.
Ik heb het bedrijf hierover gemaild maar nog geen reactie ontvangen. De geur ga ik niet gebruiken, want hij lijkt helemaal niet op wat wordt beloofd. Voor mij voelt dit misleidend, en daardoor bestel ik hier niet meer.
Hopelijk verbeteren ze de accuraatheid van hun geurvergelijkingen én de klantenservice.
Ik had het gisteren besteld en vandaag…
Ik had het gisteren besteld en vandaag binnen gekomen, en zeg je eerlijk het ruikt prc zoals alle andere parfums , het ruikt super lekker ik had erba pura besteld en het ruikt lekker ik krijg veel complimenten ben er echt blij mee leuke website ook, goedkoop echt een aanrader ik zou zeker vaker online bestellen hier🫶🏽❤️😍😍😍😍

Super snelle levering!!
Super snelle levering!!
Blij met mijn favoriete geur!

Antwort von Lanior
De geur rook niet hetzelfde als wat er…
De geur rook niet hetzelfde als wat er opstond

Prijs/kwaliteit is echt top
Prijs/kwaliteit is echt top! Een juiste prijs en je ruikt de parfum heel de dag. Los daarvan is het ook nog is iedere keer snel binnen. Zeker een aanrader!

In 1 woord: GEWELDIG!!
Snelle service. Alles netjes verpakt. Parfum doet wat je beloofd wordt!

Super
Goede parfums die lang blijven hangen en super snelle levering!
Hopelijk over een tijdje ook in je winkel te koop😄

Antwort von Lanior
De parfum had onderweg een beetje…
De parfum had onderweg een beetje gelekt en blijft niet zo lang lang hangen als gehoopt maar op zich een goede kwaliteit-prijs verhouding

Antwort von Lanior
Producten helaas niet ontvangen...

Tegenvaller!
Parfums vallen oprecht tegen, geur vervliegt veel te snel voor eau de parfum. Geldverspilling!

Antwort von Lanior
Ben zeer tevreden,en de service is ook…
Ben zeer tevreden,en de service is ook TOP.
Zeker een aanrader

Antwort von Lanior
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.