God kundeservice og svarer hurtigt. Trækker pengene ved bestilling, selvom der er imod Forbrugerombudsmandens retningslinjer, varen blev sendt 4 dage senere.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid super hyggeligt og spændende lidt…
Altid super hyggeligt og spændende lidt anderledes tøj😜🙏❤️
Dejlig butik
Dejlig butik i Roskilde centrum, hvor der er fokus på bæredygtighed og varer af god kvalitet. Det kan varm anbefales at handle her! Er man i byen, er butikken - der er helt speciel - et besøg værd.
Altid god og personlig betjening
Altid god og personlig betjening! Fede holdbare varer🥰
Altid et inspirerende udvalg af tøj i…
Altid et inspirerende udvalg af tøj i sublim kvalitet🙌
Virkelig smuk forretning
Virkelig smuk forretning, som jeg besøgte første gang i dag, for at hente en taske. Den har været lidt undervejs, da den skulle bestilles hjem. Kommunikationen med forretningens indehavere har været super fin og imødekommende. Højt serviceniveau og venlighed. Jeg kommer igen!
Meget fin service
Langsamt er en meget smuk butik
Langsamt er en meget smuk butik. Den er indrettet lyst, let og smagfuldt. Tøj, sko og keramik er unikt. Kundebetjening bære præg af nærvær og ro. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Skøn butik
Skøn butik, god kundeservice og bredt udvalg. Og så er de aktive i lokalmiljøet med små koncerter og deltagelse i diverse lokale initiativer.
Skøn butik i Roskilde
Skøn butik i Roskilde - kan varmt anbefales.
En skøn butik med lækkert udvalg
En skøn butik med lækkert udvalg I mange prisniveau - så alle kan være med.
Yndlings tøjbutik
Virkelig god kundeservice. Let at returnere. Og mit yndlings er selvfølgelig at jeg i deres univers føler mig tryg, de har scannet markedet for bærerdygtige tøjmærker, det gør det let og bekvemt for mig at shoppe med en bevidsthed om bæredygtighed. Jeg er tilbagevendende kunde og har handlet hos dem i 4 år nu.
Skønne bæredygtige produkter
Skønne bæredygtige produkter. Professionelt design i lækre økologiske materialer. Unikt udvalg.
Kan kun anbefales
Lille dansk virksomhed med bæredygtighed i fokus. Kan kun anbefale.
Bedste service
Det har været så fornøjeligt at handle hos Langsamt.
Johanne hjalp mig med at sørge for, at min pakke nåede til levering helt til tiden. Johanne var med hele vejen og sørgede for at holde mig opdateret. Og min pakke nåede frem rettidigt og smukt pakket ind som lovet.
Virkelig skøn butik
Virkelig skøn butik. Smukt indrettet med bæredygtigt tøj af danske designere samt hjemmelavet keramik af Dorthe Hold, der ejer Langsamt sammen datteren Johanne. Behagelig hjælpsomhed og stemning. Butikken har også onlinesalg.
Det er dejligt at der er tænkt over tingene og at hver vare har en historie. Her er jeg sikker på at kunne handle bæredygtigt uden selv at skulle undersøge diverse firmaer og mærker.
Lækkert tøj
Vildt lækkert tøj, miljøvenlig indpakning og super hurtig levering. :) Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Retur gik også nemt, da jeg desværre måtte sende noget af tøjet retur.
Skønneste butik I hjertet af Roskilde❤️
Dorthe og Johanne har den skønneste butik i hjertet af Roskilde. Der er en god blanding af Dorthes keramik, bæredygtig tøj, sko og accessories, her kan man med god samvittighed shoppe tøj der holder år efter år, uden at gå på kompromi med kvaliteten. Dejlig stemning og oplevelse i butikken.
Jeg har både handlet i butikken og på nettet og kan varmt anbefale dem et besøg❤️
Bedste oplevelse!
Ultimativt bedste oplevelse for forfængeligheden og samvittigheden samtidig. Lækre kvalitetsvarer, fantastisk betjening og service (online og i butikken i Roskilde). Tøjet holder ganske enkelt længere, og man kan mærke kærligheden til kvalitet og bæredygtighed i hele konceptet - stor anbefaling.
Fantastisk lille butik med udvalgte…
Fantastisk lille butik med udvalgte styles, der alle har lidt ekstra. Og meget sød og behagelig betjening
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.