Lampgrossen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte nöjd med produkterna😁 Jag beställde märket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack värmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service! Väldigt hjälpsamma över telefon med att beskriva hur vi skulle beställa flatkabel. Vi önskade få varorna så snabbt som möjlig och fick leverans nästa dag. De skickade även direkt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kan verkligen rekommendera Lampgrossen! Jag beställde en ljusslinga som sen strulade lite och inte ville lysa. Mailade och frågade om den kanske var defekt eller om jag gjorde något konstigt vid i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde 2 solcellslampor. Den ena funkade,men den andra hade vi ute flera dagar men fick den inte att lysa. Skickade då en fråga till lampgrossen. Vanliga batterier skulle vi testa.Den lös. Men... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Beleuchtungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lampgrossen.se Vi erbjuder: Leverans från Eget Lager Frakt från 49kr Dagliga leveranser Måndag - Fredag: 08:00 - 16:00 Lampgrossen.se startades 2004 och är idag en av Sveriges största butiker på internet med försäljning av ljuskällor, armaturer, julbelysning, fläktar mm. Vårt sortiment inkluderar många välkända märken och vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa kvalitén till ett så bra pris som möjligt. Se gärna vårt utbud av: Ljuskällor Belysning Ljusslangar LED-Strips Flatkabel Fläktar Julbelysning

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Grym service

köpt mycket här, alltid snabba leveranser och hög service. Men det som verkligen skiljer "agnarna från vetet" är när något knasar. 10 min efter att jag reklamerat en LED inköpt för ett år sedan så skickade man nya, helt grymt. Så stort tack och jag har hittat min leverantör kan man säga :) återkommer snart.

11. Juni 2021

Bra och hjälpsamma!

Köpte en lampa som var trasig när den kom hem. Mailade dem och 12 timmar senare var en ny lampa på väg till mej! Snabba och lätta att göra med!
Mycket nöjd!

3. Juni 2021

PROFFSIGA

Snabb service, proffisgt bemötande. Jag hade problem med en LED slinga men det var inga tveksamheter eller krångel utan fick snabb respons och ny slinga utan att behöva skicka massa bilder osv..

25. Januar 2021

Urusel/obefintlig kundservice

Urusel/obefintlig kundservice.
Gjorde en beställning för snart 3 veckor sedan. Fick den hemskickad snabbt, men visade sig vara fel produkt som skickats. Mailar och ber dem skicka korrekt vara, men får inga svar på mail efter flera försök. Satt i telefonkö i 25min innan jag gav upp och skrev denna recensionen.

21. Dezember 2020

Helt värdelösa

Helt värdelösa, först skickade de varan till fel adress. Sen får jag betala returen för att jag inte hämtat ut paketet, kommer aldrig handla av dom igen. Och jag kommer definitivt inte rekommendera dom

11. Dezember 2020

Hej
Tyvärr så skrev ni in fel adress vilket medförde att det kom till ett annat ombud där ni inte kunde hämta ut det.

MVH
Lampgrossen

Lampslingor till uterummet

Jag beställde två lampslingor till vårt uterum. Den ena var tydligen defekt fördel blinkade bara. Jag skrev ett mail o berättade men strax därefter beslöt jag mig för att ringa istället eftersom vi skulle ha gäster i uterummet någon dag senare och jag var så ledsen att den ena slingan inte fungerade. Tro mig eller ej men bara en dag senare kom en ny slinga och jag behövde inte skicka tillbaka den defekta. Vi hann sätta upp slingan innan gästerna kom och det blev så fint! Vilken otroligt fin service! Jag är sååå imponerad och tacksam!

13. November 2020

Dålig kommunikation & fördärvad produkt

Detaljerad beskrivning:
De svarar inte vid mailkontakt. Denna gången gällde det en produkt som var fördärvad från deras lager! Jag hade vänt mig mig till allmänna reklamationsnämnden, hade produkten haft en kostnad på 500kr + då ARN ej behandlar ärenden under den kostnaden. Men känns oerhört bra att kunna ge lampgrossen det dom förtjänar: En stjärna om inte noll stjärnor (eftersom produkten levererad var fördärvad).
Respektlöst mot kunden. Gör om & gör rätt eller stäng ner. Oprofessionellt att inte svara kunden (dålig kommunikation). Värsta jag varit med om - riktigt arrogant. Klart kunden blir förbannad.

8. November 2020

Hej
Visst svarar vi på mailkontakt men tyvärr har vi ett väldigt högt tryck nu under julen och prioriterar att alla kunder ska få sina varor. Vi har en svarstid på upp till ca. 7 dagar när det är som högst tryck och ser att ditt mail ligger i inkorgen, det tas hand om i sin tur. Om en vara är sönder vid leverans är det självklart att den bytas ut. Skulle uppskatta att i framtiden se till att få ett svar eller alternativt skicka ett mail till för att säkerställa att ditt mail inte kom i skräpposten innan du går ut ger ett företag 1/5 stjärnor! :)
Mvh, Lampgrossen

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Fick min order på ledlampor inom 24 timmar.

30. Oktober 2020

Antwort von Lampgrossen

Tack så mycket! Vi gör vårt bästa för att kunderna ska få sina beställningar så snabbt som möjligt!

Mkt bra..

Mkt bra... snabba och trevliga.. kommer att anvenda igen..

28. Oktober 2020

Tack så mycket Janni! :)

Nöjd

Mycket bra, snabbt och okomplicerat, snabbt svar från kundtjänst vid frågor.

16. September 2020

Antwort von Lampgrossen

Tack så mycket Tatiana! :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr