Lammers Plaagdierbeheer

Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld en…

Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld en daar enorm spijt van gekregen. Veel geld betaald voor slecht werk en een eindresultaat dat totaal niet aan de verwachtingen voldoet. Bij telefonisch contact krijg je alleen maar vreemde en onprofessionele antwoorden. Daarnaast lijkt er niet eens een geldige KVK-inschrijving te zijn, wat alles nog onbetrouwbaarder maakt. Echt zonde van je geld — ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.

30. April 2026

Waardeloos

Waardeloos. Na bezoek nog steeds allemaal gaten in huis. Niet bereid om terug te komen om het op te lossen. Geen aanrader. Alle genoemde prijzen zijn ex btw. Boek een ander bedrijf!

29. April 2026

OPLICHTING / FRAUDE

OPLICHTING / FRAUDE - Ze hebben hun websites offline gehaald!

PAS OP! Dit bedrijf (Holland Calamiteitenservice B.V.) (lammers-plaagdierbeheer.) is een pure oplichting. Nadat ik aangifte heb gedaan en een officiële brief heb gestuurd, hebben ze al hun websites offline gehaald. Dit bewijst dat ze vluchten voor hun verantwoordelijkheid.

Ze adverteren via Google om mensen in nood te misleiden. De monteur loog over de ernst van de situatie en rekende bijna €1.400 voor 10 minuten werk zonder een officiële factuur vooraf. Nu zijn ze volledig onbereikbaar en hun online sporen zijn gewist.

Trap er niet in als ze onder een nieuwe naam terugkomen. De politie en Fraudehelpdesk zijn op de hoogte.

Bedrijfsnaam: Holland Calamiteitenservice B.V.

KvK-nummer: 92864090

26. April 2026

Watch out

Watch out — scammers and thieves. They falsely claimed we had a dangerous mite problem, pressured us to leave our home, and charged us €1650 for a “treatment” they never performed. They were rude, aggressive, and caused unnecessary panic, especially with our 2-year-old at home. We even had to stay in a hotel overnight because they insisted it was unsafe to return for 6 hours. They have no KVK registration, could not provide any certifications, and even gave us a fake invoice. We’ve filed a police report and have evidence, including videos. If anyone else has experienced this, please report them to the police as well.

30. April 2026

Oplichting

Dit is een nep website. Ze hebben geen certificatie en kunnen geen pasje aantonen en komen met bizar hoge bedragen en willen meteen afrekenen. Ze hebben geen Kamer van Koophandel nummer en staan ook niet in het register.

5. Mai 2026