Zonder opgaaf reden is blijkbaar de order geannuleerd. Ze claimen mij te hebben gebeld, maar dat is niet zo. Ze reageren niet op mail. Telefoonnummer wordt direct opgehangen. Nog geen geld terug. We z... Mehr ansehen
Levering was echt slecht, het was de planning tussen 13:30 en 15:30 het laminaat geleverd zou worden, het werdt 17:00 en geen belletje niks dus ik bellen om 16:30 met half uurtje ben ik er werdt kwar... Mehr ansehen
Bezorging en laminaat zelf zijn top! Plakplinten dit keer ergens anders gekocht omdat de vorige (voor boven verdieping) niet mooi stonden en deze wel. De plinten ben ik minder tevreden over (wit, 12cm... Mehr ansehen
Erg mooi uitziende laminaat, erg handig dat je proef stukjes kunt bestellen om te bekijken thuis. Het laminaat leggen was k$t (heb ik van me vader vernomen) ook zaten er op sommige planken verf vlekke... Mehr ansehen
Laminaat.com is een online retailer in laminaat. Wij hebben het grootste assortiment laminaatvloeren direct uit eigen voorraad leverbaar. Alle vloeren worden binnen 24 uur tegen de laagste prijsgarantie bij je thuisbezorgd . Niet tevreden over de geleverde vloer? Geen probleem; bij Laminaat.com heb je altijd 14 dagen bedenktijd.
Edisonstraat 40 , 7442DB, Nijverdal, Niederlande
- 085 - 018 52 55
- info@laminaat.com
- laminaat.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Laminaat.com
Zeer snelle levering en het is netjes…
Zeer snelle levering en het is netjes gebracht. Ben tevreden met jullie service en de kwaliteit/prijsverhouding is ook goed!

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Mooie laminaat. Zeer tevreden!

Levering precies zoals vermeld
Levering precies zoals vermeld
Laminaat was volgens de op site aangegeven.
Helemaal top !!

Levering
Levering was echt slecht, het was de planning tussen 13:30 en 15:30 het laminaat geleverd zou worden, het werdt 17:00 en geen belletje niks dus ik bellen om 16:30 met half uurtje ben ik er werdt kwartier later.
Toen de leverancier er was werdt de pallet met het laminaat buiten voor de deur achter gelaten, ik had de voordeur open staan hij kon makkelijk de steekwagen omhoog doen en de pallet in m'n hal parkeren. En als antwoord kreeg ik van em ja als ik alle mensen ga helpen naar binnen tillen ben ik lang bezig. Geen klantvriendelijkheid niks kan echt niet dit. Corona oke, maar de manier waarop

Goede service
Goede service, snelle bezorging. Zonder problemen kon ik de bezorgdatum een week vervroegen

Antwort von Laminaat.com
Kwaliteit zou iets beter kunnen..

Antwort von Laminaat.com
De gratis staaltjes zijn super
De gratis staaltjes zijn super. Niet een klein stukje maar groot genoeg om een goed beeld te kunnen vormen van het laminaat.

Snelle levering
Snelle levering, alleen een aantal pakketten waren al beschadigd. Vervoerbedrijf kon hier niks mee.
Hoi Leon!
Zij gaven mij het advies eerst de vloer te leggen en mocht ik stuks tekort komen, dan jullie te raadplegen. De vloer zal volgende week gelegd worden, dus mocht ik door deze paar pakken tekort hebben, kom ik bij jullie terug. Alvast bedankt.
Groetjes layla

Top vloer
Zeer tevreden, echt een prachtige vloer en goede service!

Snelle levering
Snelle levering, goede communicatie over de status van je bestelling, goede prijs en kwaliteit verhouding

Top!
Snelle, goede en vriendelijke service.
Prima prijs/kwaliteit

Klantenservice is slecht
Klantenservice is slecht er worden beloftes gemaakt die meerdere malen die niet worden nagekomen. Laten niks meer van zich horen.

Antwort von Laminaat.com
Snelle reactie als je proefstukjes…
Snelle reactie als je proefstukjes opvraagt. Snel met leveren. Prachtige vloer, we zijn helemaal verliefd. Legt goed! 1 klein minpuntje: tegenstrijdige informatie op de site over het gratis retourneren. Ik heb het zwart op.wit staan dat dit zo is, maar het blijkt niet zo te zijn...

Antwort von Laminaat.com
Prachtige vloer en zeer goede service
We kochten de Big Life Soreno Oak en zijn super tevreden, wat een prachtige vloer! Ook zijn alle verwachtingen overtroffen, binnen 24 uur geleverd en de pallet werd zelfs in de garage gezet door de vervoerder.

Antwort von Laminaat.com
Zeet goede prijzen en opvolging.

Antwort von Laminaat.com
Er waren kleine probleempjes bij de…
Er waren kleine probleempjes bij de export firma die de vloer kwam brengen. Maar laminaat.com heeft dit super opgelost! En de vloer ziet er ook heel nettjes en kwalitatief uit dus voor mij zeker 5sterren waard! Bedankt :)

Antwort von Laminaat.com
Kwaliteitsmaterialen en snelle levering.