Laderkoopjes Bewertungen 151

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 7 april jl. een laadkabel voor mijn iphone besteld en ondanks meerdere tussentijdse meldingen dat het artikel niet is ontvangen, geen enkele reactie terugontvangen. Advies: Koop hier niets!... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bestel hier niet

Bestel hier niet, bestel hier niet, ik herhaal BESTEL HIER NIET! Wat een ongelofelijk slecht bedrijf is dit. In eerste instantie is het pakket niet geleverd en dat kan natuurlijk gebeuren, dan bel je en krijg je niemand te pakken, dan mail je en krijg je geen reactie, mail je opnieuw en weer geen reactie, weer terug naar het bellen en wederom geen gehoor. Achterlijk dat je in deze tijd zo een enorm slechte service biedt.

8. April 2026

Nooit meer

Wat een verschrikkelijk bedrijf..
Oplader besteld en zou binnen 24 uur worden bezorgd..
Dit was 2 Maart en tot op heden, nog niets ontvangen.
Zelf maar 2 keer een mail gestuurd, maar word niet op gereageerd en bellen heeft ook geen zin..
Ik raad dit bedrijf zeker niet aan..

13. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik probeer al 4 weken om een reactie…

Ik probeer al 4 weken om een reactie via e-mail of telefoon te krijgen. Telefonisc doen ze eerst alsof je de eerste in de wachtrij bent om vervolgens te melden dat je niet kan worden geholpen. Er wordt dan op het bandje gezegt dat je dezelfde dag teruggebeld zult worden als je een bericht inspreekt. Maar dat doen ze ook niet. Oplichters dus! Koop er niks!

13. März 2026

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling. Heb 2 weken geleden een iphone lader besteld. Deze zou in 1 tot 2 werkdagen worden bezorgd. Dat is niet gebeurd. Ik kom niet in contact met klantenservice ondanks mailen, bellen en terugbelverzoeken. Bestel hier niet!!

4. März 2026

Bestelde 23-2 twee kabeltjes Iphone

Bestelde 23-2 twee kabeltjes. Tot op heden niets ontvangen. Mails worden niet beantwoord. Telefoon niet aangenomen. Had ik maar eerder de reviews gekozen over dit bedrijf. Absoluut niet aan te raden. Is zelfs 1 ster niet waard.

4. März 2026

Absurd slecht

Misschien wel het slechtste bedrijf ooit waar ik heb besteld, 12 dagen op me bestelling gewacht en vervolgens ook nog is het verkeerde product gekregen.
Contact proberen te zoeken maar blijkt onmogelijk. Ik raad IEDEREEN hier af om te bestellen.

15. Februar 2026

Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling

Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling, terwijl op de site zelf stond vandaag besteld morgen in huis. Nu dat ik al deze reviews lees ben ik bang dat ik nooit orginele iphone oplaad kabels ga krijgen als ik überhaupt ooit nog iets in de brievenbus ga krijgen.

22. Februar 2026

Rokende kabel

Oplader begon te roken en vlamde bijna uit na 1.5 week gebruiken. Gelukkig nog eruit kunnen halen omdat ik wakker werd van de geur van rook terwijl ik op bed lag. Koop niks bij deze webshop hun producten deugen niet.

13. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaalde retourzending wordt eenvoudig NIET uitbetaald.

Ik heb een laadkabel betaald en gekocht bij laderkoopjes.nl Mijn advies is om hier NIETS te kopen! Het laadkabeltje was verkeerd opgestuurd en heeft mij € 8,75 gekost. Heb volgens de retourzending het kabeltje teruggestuurd en probeer nu alweer sinds vele weken mijn € 8,75 terug te krijgen. Zelf zal ik nooit meer iets kopen via laderkoopjes.nl en wat die €8,75 betreft……. ze mogen er gelukkig mee worden.

9. Februar 2026

Vreselijk bedrijf

Inmiddels vele mailtjes en onbetantwoordde telefoontjes verder.
Producten terug gestuurd met retourlabel, daarna niet meer....geld is dus op hun rekening en ik heb niets.
Vreselijke bedrijf, waardeloze service.
Slechte producten, trap er niet in!

9. Februar 2026

Bestel hier NOOIT

Bestel hier NOOIT. Deze mensen laten amper van zich horen en alles duurt veel te lang. Hier word je ook niet over geïnformeerd.

23. Januar 2026

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Als partner van Bol.com nam Laderkoopjes de garantie over van BCC (die zelf failliet is). Mijn koffiemachine (aankoop 27-12-2023) ging kapot binnen de garantietermijn van 2 jaar (defect op 22-11-2025). In eerste instantie ontving ik een mail waarin Laderkoopjes voorstelde om de kapotte koffiemachine te crediteren. Toen ik via de mail liet weten dat dit akkoord was, hoorde ik vervolgens niets meer. De ergernis is intussen zo hoog opgelopen dat ik binnenkort juridische stappen zet richting deze malafide partner (Laderkoopjes) van Bol.com

8. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr