Ladegaard Duroc Bewertungen 42

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Generelt har jeg været rigtigt glad kunde hos Ladegaard Duroc, men oplevede desværre ved min seneste ordre, nærmest halvdelen af min ordre manglede!! Jeg ringede selvfølgelig straks til dem da jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang jeg handler her og bestemt ikke sidste gang. En super kundeservice Lynhurtig levering Frosne varer En helt igennem fantastisk smag på kødet. Vil helt sikkert købe mere kød... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Varerne var halvt tøet op ved ankomsten. De havde været for længe undervejs og var helt klart ikke opbevaret korrekt. Dem bruger jeg ikke igen. Jeg har været i kontakt med firmaet. Det gjorde det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hofladen
  2. Lebensmittelhersteller
  3. Lebensmittelverarbeitungsunternehmen
  4. Lieferant von Fleischprodukten
  5. Fleischgroßhändler
  6. Naturkostladen

Vom Unternehmen geschrieben

Ladegaard Duroc startede med en spirende lyst til at udfordre den klassiske måde at drive landbrug på og skabe rammerne for en hverdag, hvor vi kunne nørde detaljer og faglighed samt dyrke både dyrevelfærd og miljøhensyn. Vi ønskede, at bringe dyrene, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder tæt sammen og skabe en oplevelse fra jord til bord. Et sted hvor der er fuldstændig transparens og hvor kunderne er mere end velkommen til at komme og følge grisenes liv på marken, følge med når slagteren afhenter dem eller når halmen spredes i hytterne. Vi har aktivt benyttes sociale medier til at skabe en kanal, hvor kunderne kan følge med i hverdagen hos Ladegaard Duroc og følge grisenes liv.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

42 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Generelt har jeg været rigtigt glade…

Jeg ringede selvfølgelig straks til dem da jeg opdagede fejlen, og de undskyldte med at der var sket en pakningfejl - det er sgu en stor pakningsfejl, at mangle halvdelen.
De sagde selvfølgelig at de ville overfører pengene for de manglende varer og jeg ville have dem inden for 7-10 dage, men dem har jeg endnu ikke set noget til....
Derudover syntes jeg simpelthen at det er for dårligt at udlevere en ordre hvor halvdelen mangler. Kunne forstå hvis én ting manglede (alle begår fejl), men halvdelen ordrenen, det kan jeg ikke tro på at man ikke vidste dengang man pakkede den. Jeg syntes de skulle have kontaktet mig, da de opdagede at de ikke havde alle mine varer på lager, for at finde en løsning....

7. Juli 2023

Super kvalitet de leverer

Super kvalitet de leverer, og til tiden. Har købt deres koge-stegeben et par gange. Første gang jeg brugte dem tog jeg 2 poser. Gør jeg aldrig mere. 1 pose er nok til mig og hunden i en uge. Har købt flere af deres varer, og alle til UG.

17. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flæskesteg, brunch pølser og kirsebærsauce

Hvis det er noget som er vigtigt juleaften, så er det at flæskestegen er go' og det er den når den kommer der fra.
Aldrig har jeg fået så go en steg.
Brunch pølser som var minds lige så gode som stegen og en kirsebærsauce som alle kunne lide.

23. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt svinekæber ved ladegaard…

Har købt svinekæber ved ladegaard Duroc. købte 12 stk hvor 2 koster 64,95 kr, 6 af dem jeg har modtaget er på 5 x 5 cm, og 1,5 cm i tykkelsen, men inde på deres hjemmeside koster de 249,95 pr kg. Men de 6 små jeg har modtaget koster det næstet 1000 kr pr kg. Så tjek vægtet på det i modtager fra dem. Ringede til dem, snakkede med Jens, men fik blot en blot en dårlig undskyldning. Så nu må jeg i Meny og købe nogle flere da der ikke er nok til det antal gæster der kommer. Lars

2. Dezember 2022

Medister & pølser

Bestilte medister til den årlige Medisteraften med venner - og lidt ekstra i tillæg. Medister var fantastisk lækker og ligeså løgpølsen; har endnu tilgode, at smage de sidste ting.
Det bliver ikke sidste gang, vi handler her!

12. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fået sendt side flæsk til bacon som…

Har fået sendt side flæsk til bacon som var så dårlig udskåret og flænset at det blev til bacon tern køber aldrig mere der så har man sendt mail som de bad om men ligemeget hører ik en skid 🤮🤮

4. Oktober 2022

Hej Tove,

Tak for din besked og ordre.

Jeg beklager meget hvis du har haft en uheldig oplevelse med vores produkt. Det er naturligvis ikke det vi står indenfor, tværtimod står vi hver dag op for at skabe gode danske produkter.

Vil du kontakte os på info@ladegaard-duroc.dk og vedhæft gerne billede af din oplevelse, så finder vi en løsning.

Håkon Ladegaard Jensen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ladegaard er perfekt sted at handle for…

Ladegaard er perfekt sted at handle for mig. Servicen er helt i top og kødvarerne ikke mindst er endnu bedre. Pakken kommet altid præcist den dag, den er lovet og jeg er altid tilfreds.

31. August 2022

Antwort von Ladegaard Duroc

Tusind tak for din fine anmeldelse Anette, og for at du ønsker at støtte os, dansk iværksætteri og god dyrevelfærd. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste oplevelse EVER.

Vi var ude og bestille en grill-pakke med koteletter, bøffer og pølser til en høstfest.
SUPER god service og hjælp. Super godt kød. SUPER lækker smag.

HELE OPLEVELSEN VAR BARE SUPER.

22. August 2022

Antwort von Ladegaard Duroc

Tusind tak for din fine anmeldelse Pia, og for at du ønsker at støtte os, dansk iværksætteri og god dyrevelfærd. :-)

Kvalitet fornægter sig ikke

Kvalitet fornægter sig ikke. Bestilte lidt blandede pølser, en Boston Butt og seks stk. kylling fra Hopballe. Alle gæster var enige om at det var kvalitet hele vejen rundt. Super service samtidigt, så jeg bestiller helt sikkert igen.

Gert

15. August 2022

Antwort von Ladegaard Duroc

Tusind tak for din fine anmeldelse Gert, og for at du ønsker at støtte os, dansk iværksætteri og god dyrevelfærd. :-)

Fantastisk hele vejen igennem

Første gang jeg handler her og bestemt ikke sidste gang.

En super kundeservice
Lynhurtig levering
Frosne varer
En helt igennem fantastisk smag på kødet.

Vil helt sikkert købe mere kød hos dem.

Eneste lille minus.

Hæv nu pengene fra min konto når I sender varen. Lidt irriterende der går så lang tid inden de hæves.

8. Juli 2022

Hej Kristian,

Tusind tak for din beskrivelse.

Vi arbejder på en løsning, så pengene hæves snarest muligt efter afsendelse.

Ha' en skøn aften og forsat sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er meget tilfreds med skaldyr fra…

Vi er meget tilfreds med skaldyr fra Læsø og durok skanke.
Det var dejlig sommerfest mad 🙂
Vi vil ikke glemme smagen af hav og svineskank 💗

3. Juli 2022

Kære Irena,

Tusind tak for din anmeldelse.

Ha' en skøn aften og forsat sommer :-)

God og hurtig levering

Jeg fik leveret til KBH, og det gør jeg snart igen! Hurtig levering og rigtig lækre produkter, kvaliteten er i top😁

26. Juni 2022

Kære Julie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Ha' en skøn aften og forsat sommer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

6 kg halvtøet kød og skaldyr er ikke sjovt!

Jeg har været i kontakt med firmaet. Det gjorde det ikke bedre. 3 kg "friske" jomfruhummer i stinkende vand røg ud. Det andet måtte jeg give væk til nogen der havde tid til at tilberede det.
Fiskehandleren redede mine gæsters mad. Og firmaet bad om mit kontonummer så de kunne kreditere fejlen. Men der sker ingenting.

Siden har firmaet beklaget og refunderet det fulde beløb. Når jeg læser andre anmeldelser, er jeg overbevist om, at det er transporten der har fejlet og ikke firmaet. Derfor ændrer jeg min anmeldelse fra 2 til 4 stjerner.

13. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert kød fra Ladegaard kan stærkt…

Lækkert kød fra Ladegaard kan stærkt anbefales. Jeg syntes kvaliteten, mængde og pris passer godt sammen. Hurtig levering i fin flamingoboks med kølepose👍
Jeg vil fremover købe kød hos dem😊😊😊

21. April 2022

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi ønsker dig en forsat skøn sommer.

Ladegaard

WOW!

WOW! Fantastisk kød der smelter på tungen! 😋 hurtig levering. Vi handler helt sikkert hos jer igen!

4. April 2022

Kære Line,

Tusind tak for din anmeldelse.

Ønsker dig en skøn sommer.

Ladegaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr