Goede en heldere uitleg, ook prima support, ook buiten werktijden. Totaal niet eens met review van Slaapje, nogal kort door de bocht met haar review. Inhoud is top. Overigens ga ik volgende maand beg... Mehr ansehen
Rommeltje: neem een gratis proefles dan zie je het vanzelf. Je krijgt les van robots. Heel erg veel schrijf- of interpretatiefouten in de oefenexamens. Slechte beheersing Nederlandse taal. Koop maar e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Eerder heb ik de opleiding tot W basis gevolgd bij Labelgroen, dit is me destijds erg goed bevallen. Op dit moment de verkorte route tot U detail aan het volgen. De lesstof en oefenopgaven van Labelgr... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Energielabels en duurzaamheidsadvies voor bedrijven en woningen. Online opleiding EP-adviseur W en U, EP-oefenexamens, slaag in één keer. Van middenhuur naar vrije sector voor verhuurders. Betrouwbaar en Flexibel. Stel je vragen of deel je opmerkingen. info@labelgroen.nl, Whatsapp/bel: 0616009957.
Buitenlust 35, , 1111JK, Diemen, Niederlande
- 0621496836
- info@labelgroen.nl
- labelgroen.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisch hoe er mee gedacht wordt
Fantastisch hoe er mee gedacht wordt, van dossieronderzoek tot suggesties. Alsnog niet de stukken kunnen vinden om er een beter label te verkrijgen maar dat lag niet aan de inzet van Labelgroen.

Antwort von Labelgroen
Professional met verstand van zaken.
Mark heeft duidelijk verstand van zaken. Meten is weten lijkt zijn devies. Hij werkt vlot en professioneel en geeft tips waar er nog winsten te behalen zijn en hanteert daarnaast eerlijke prijzen. Top!!

Antwort von Labelgroen
Mark heeft ons kundig en snel geholpen…
Mark heeft ons kundig en snel geholpen met een energielabel. Echt een vakman!

Antwort von Labelgroen
Vakkundig, snel en prettig contact
Na de aanvraag een zeer snelle reactie!
Ook daarna wordt er snel gereageerd op berichten of mail.
Tijdens de opname wordt er meegedacht en vakkundig advies gegeven. Er wordt ook duidelijk uitgelegd welke verbetering tot welk energielabel zal leiden. En wat eventuele voordelen daarvan zijn in geval van verkoop. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren.
En, niet onbelangrijk, in vergelijking met andere energielabel adviseurs, een stuk goedkoper!

Antwort von Labelgroen
Labelgroen was right on time for our…
Labelgroen was right on time for our appointment. Mark is a friendly guy , he’s flexible and to the point. He did his magic and kept me up-to-date afterwards. Highly recommended!
Er was last minute een energielabel…
Er was last minute een energielabel nodig voor de verkoop van onze woning. Contact hierover was erg goed, snel en behulpzaam om spoedig een energielabel op te nemen.
Excellent
In een woord, excellent. To the point, meedenkend, doet wat hij zegt, maakt inzichtelijk welke verbeteringen tot welk label zullen leiden. In het oerwoud van aanbieders op label gebied is het een verademing dat er experts als dhr Mark Vlietstra zijn. Deskundig, eerlijk en betrokken, met oog voor je persoonlijke wensen qua haalbaarheid. Ik raad Labelgroen van harte aan.

Antwort von Labelgroen
Zeer goede ervaring en niet duur
Zeer goede ervaring en niet duur. De afspraak was eenvoudig gemaakt. De opname was volgens afspraak, zeer uitvoerig en professioneel. Prettig contact en vragen worden snel en goed behandeld. We zijn blij met ons nieuwe energielabel!

Fijne vlotte service
Fijne vlotte service. Goede prijs.

Excellent service
Very good and quick service for the issue of an energy label!

Antwort von Labelgroen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.