Heeel blij met de oorbellen die ik heb besteld!! Binnen 8 weken was een van de twee helaas afgebroken, maar nadat ik hierover had gemaild kreeg ik binnen drie werkdagen een nieuw setje hiervan bij mij... Mehr ansehen
Ik had perongeluk de verkeerde postcode doorgegeven. Ik heb gelijk gemaild en het is meteen opgepakt door la pipe. Ik mocht het juiste adres doorgeven en ze hebben het heel lief opgestuurd, ondanks da... Mehr ansehen
Echt een hele goede service van Anna :) mijn kettinkje was kwijtgeraakt in de post, en 3 dagen later had ik een nieuw kettinkje opgestuurd gekregen. Super snel en ze heeft me super lief te woord gesta... Mehr ansehen
Super leuke en goede kwaliteit kettingen, we kregen zelfs een paar extra cadeau omdat we veel hadden besteld. Mega lief en heel tevreden!
Vom Unternehmen geschrieben
Bij La Pipe streven we naar een eenvoudig doel: het aanbieden van mooie stainless steel sieraden voor iedereen. Onze toewijding aan kwaliteit staat centraal in alles wat we doen.
Niederlande
- la-pipe.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Slap spul
Ik had de oorbellen met muntjes besteld, de 1ste keer dat ik ze in wil doen breekt gelijk het stokje wat door je oor moet af. Mega slechte kwaliteit ik heb het letterlijk niet 1x kunnen dragen.

Antwort von La Pipe
Goede eerste ervaring
Ik heb voor het eerst besteld bij La Pipe en ik ben echt ontzettend blij dat ik dat heb gedaan. Snelle verzending en goede kwaliteit. Ook vond ik dat de sieraden leuk (en goed) waren verpakt. Mijn oorbellen kwamen met twee bedrukte zakjes en een sticker. Dat laat gewoon zien dat ze bij La Pipe om het bedrijf en hun klanten geven. Het is duidelijk dat ze met zorg omgaan met je bestelling.
Ik zal zeker nog een keer bij La Pipe bestellen.
Helemaal top!
Super lieve verkoper en mijn bestelling was er mega snel. Een van de oorbelletjes bleef uitvallen doordat hij niet goed sloot en ze heeft mij binnen een aantal uur een nieuwe set opgestuurd. Super fijn!
Mega blij met mijn oorbellen
Mega blij met mijn oorbellen, precies wat ik zocht!! Zo fijn dat het stainless steel is. Ook al een pre-order gedaan van de martini toren ketting
Delulu-ketting
Ik heb de delulu-ketting besteld. Echter zat er een knoopje in die er ik er gewoon niet uit kreeg. Contact opnemen is normaal gesproken heel veel gedoe, maar er werd gelijk gereageerd en heb een nieuwe mogen ontvangen. Heel blij met deze service!!
10/10
Ik heb al meerdere keren bij La pipe besteld en ben nogsteeds zooo tevreden met de sieraden. De kwaliteit is top, het design is top en de service is megaaaaa. 10/10
Top oorbellen
Zocht al langer xl hoops en deze zijn perfect, ik ben er mega blij mee!!
Snel geleverd + goede kwaliteit :)
Ik ben echt super blij met de ketting…
Ik ben echt super blij met de ketting die ik bij La Pipe heb besteld! De kwaliteit is top en het design is precies wat ik zocht. Daarnaast wil ik ook even de klantenservice benadrukken: die is echt heel fijn. Ze reageren snel, denken goed mee en zorgen ervoor dat je je als klant gewaardeerd voelt. Al met al een hele positieve ervaring – ik ga hier zeker vaker bestellen!
Fijne service en leuke sieraden!!
Review la pipe …
Nadat mijn ‘boyfriend’ kettinkje kapot was gegaan, heb ik gelijk een nieuwe ontvangen van Anna. Ze reageerde dezelfde dag nog, dus top service!
Top product en service
Helaas een van de zes oorbelletjes ontvangen met een sluiting die defect was. Meteen de volgende dag nieuwe opgestuurd gekregen. Erg tevreden met het product en de service!
De beste
Ik heb een super mooie ring gekocht oprecht prachtig snelle levering ze verdient gewoon een goede review
Super tevreden!
Al meermaals bij La Pipe besteld en altijd mega tevreden: hele mooie, unieke sierraden van goede kwaliteit. Ook een super goede klantenservice, één oorbel was helaas gebroken aangekomen en binnen 2 dagen lag er een nieuw paar op de mat, ik ga hier zeker vaker bestelellen!
Fantastisch!
Ik heb hier meerdere sieraden al langere tijd van en alles is nog steeds super super mooi! Fantastische kwaliteit en klantenservice. Ik heb 2 paar oorbellen en beiden dragen super fijn! Zowel een fijne sluiting als licht aan je oor!
Ook altijd lieve, snelle en duidelijke antwoorden vanuit de klantenservice! Niks minder waard dan 5 sterren!
The service of La Pipe is really fast
The service of La Pipe is really fast. Communication with Anna by e-mail. I had a few questions and within a hour I got a response. Thank you!
Ik bestelde de oorbellen met muntjes en…
Ik bestelde de oorbellen met muntjes en er kwam er eentje kapot aan, ik kreeg diezelfde avond nog reactie en 2 dagen later had in nieuwe, heel fijne communicatie!
Had oorbellen besteld en vervolgens…
Had oorbellen besteld en vervolgens maar eentje binnen gekregen, er werden gelijk nieuwe opgestuurd en super goed ontvangen! Hele fijne en snelle service:)
Mega snelle en fijne service
Helaas was een van de for life kettinkjes kapot gegaan tijdens het hardlopen binnen de garantieweken, en na één keer mailen meteen een nieuwe opgestuurd gekregen! Heel fijn contact en snelle reactie via mail! Heeel erg bedankt voor de goede service!! Hopelijk een blijvend succes dit merk ✨💛
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.