Banner for kui.se

kui.se Bewertungen 67

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mig passar det väldigt bra att studera på distans. Min upplevelse är att dom lärarna jag har haft har verkligen stöttat mig igenom allt. Ett professionellt bemötande och väldigt goda kunskaper som d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utbildnigen inom sårvård hos äldre är de bästa jag har gjort ,fått mer kundskap och kunna hjälpa sjuksköterskan på arbetet och kunna underlätta för dom att lägga om sår .rekomenderar stakt denna utbil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med min utbildning hos KUI. Lärarna är engagerade, kunniga och ger bra stöd när man behöver hjälp. Kursupplägget är tydligt och gör det enkelt att följa med i studierna. Jag uppsk... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skolan har ett bra upplägg när det gäller förlängningar och lektioner via Teams. Det är väldigt uppskattat när det kommer gästföreläsare med olika erfarenhetsbakgrunder som är relevanta för stödpedag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

5. Ausbildungszentrum

Über kui.se

Vom Unternehmen geschrieben

KUI – Kompetens som gör skillnad

KUI är en av Sveriges ledande utbildningsaktörer inom vård, omsorg, förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder branschanpassad utbildning och kompetensutveckling som stärker individer, utvecklar arbetsplatser och bidrar till ett hållbart samhälle.

Vi möter varje deltagare med respekt, tilltro och öppenhet. Hos oss ska utbildning kännas trygg, meningsfull och möjlig. Genom moderna lärmiljöer, engagerade lärare och nära samarbete med arbetslivet säkerställer vi att våra utbildningar är aktuella, kvalitetssäkrade och relevanta – både idag och i framtiden.

Vad KUI erbjuder

• Vuxenutbildning (Komvux) – gymnasiala yrkesutbildningar för dig som vill börja arbeta inom vård och omsorg eller barn och fritid, yrkesväxla eller skaffa formell kompetens.
  • Yrkeshögskola (YH) – kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar för dig som redan är i arbetslivet och vill ta nästa steg till en mer avancerad yrkesroll.
  • Företagsutbildning (B2B) – kurser, uppdragsutbildningar, konferenser och webbutbildningar som stärker kompetensen hos chefer och medarbetare inom vård, omsorg och pedagogik.

Det som gör KUI unikt är vår tydliga specialisering på utbildning inom yrken i vård och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet, tillsammans med ett genuint engagemang för både individ och samhälle. Våra utbildningar ger kompetens som gör skillnad – för deltagarna själva, de verksamheter de arbetar i och de barn, vuxna och äldre de möter i sina yrkesroller.

Ansökan till våra YH-program är öppen

Studera till Specialistundersköterska eller Stödpedagog. Starta i aug!

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mycket bra utbildning

Intressanta kurser/utbildningar. Mycket bra lärare och utbildningsmaterial såsom föreläsningar via teams.

2. April 2026

Antwort von kui.se

Det gör oss verkligen glada att du uppskattar både innehållet och våra lärare hos KUI. 💛

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nöjd med min kurs hittills

Nöjd med min kurs hittills. Distans passar mig. Har egentligen inget att klaga på mer än att det var lite lite tid för diskussioner ibland. Hade också gärna fått uppgifterna lite tidigare då jag är lite långsam och behöver bearbeta sådant ett tag.

10. April 2026

Tack för din recension, Malin 💛

Vad roligt att du är nöjd med din kurs och att distansstudier passar dig. Samtidigt tar vi till oss det du lyfter kring tid för diskussioner och framförhållning i uppgifter – det är värdefullt för oss i vårt arbete med att utveckla våra utbildningar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett bra upplägg på studierna

Ett bra upplägg på studierna, samt bra stöttning och återkoppling från lärarna.

10. April 2026

Antwort von kui.se

Vad fint att höra, Sofia! 💛 Det gör oss glada att du uppskattar både upplägget och stödet från våra lärare hos KUI.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Distansstudier fungerar bra för mig

Distansstudier fungerar bra för mig. Läraren och kurskamaraterna är mycket bra. Kursen går enligt plan.

9. April 2026

Vad roligt att höra, Lidija! 💛

Härligt att distansstudier fungerar bra för dig och att du trivs med både lärare och kurskamrater hos KUI.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mycket att arbeta med för att få de bättre..

Tycker det funkar hyfsat bra med mina distansstudier, men förstår verkligen att det inte passar alla. Just för mig har det passat bra att själv kunna lägga upp min studietid, men det är sjukt mycket eget ansvar och är så, ärligt, sjukt mycket lärarbyten. Tror jag inte haft samma lärare i mer än 2-3 kurser. Man får svårt att veta vem man ska kontakta till slut.
Det är dålig informationsdelning emellanåt där man får jobba sig till svar och själv ifrågasätta när och var saker ska göras.
Praktik pappren får man jaga sig till inför en praktik och i vissa kurser, där det är praktiska övningar, där är informationen svag om detta och man får jaga sig till en tid och rätt information.
Finns mycket att arbeta med för att få det att fungera bättre!

17. September 2025

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vad bra att höra att distansupplägget fungerar för dig, samtidigt som vi förstår att det finns delar som kan upplevas som utmanande.

Dina synpunkter är viktiga för oss och bidrar i vårt arbete med att utveckla kvalitet, struktur och tydlighet i våra utbildningar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan följa upp detta.
📩 info@kui.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag upplever att lärarna är kunniga.

Jag upplever att lärarna är professionella, engagerade och kunniga inom sina områden. Utbildningen är välstrukturerade med ett bra stöd.

Stort tack för dina fina ord, Ali! 💛

Det betyder mycket för oss att du delar med dig och vi är glada att du trivs hos KUI.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag studerar på KUI och jag tycker att…

Jag studerar på KUI och jag tycker att det är bra. Lärarna är snälla och hjälper när man behöver. Utbildningen är ganska tydlig och lätt att följa.
Ibland kan det vara lite svårt att förstå allt, men jag är nöjd totalt. Jag rekommenderar KUI till andra.

Vad fint att läsa, Alona! ✨

Det gör oss glada att du är nöjd och vill rekommendera KUI vidare. Vi vet att studier ibland kan vara utmanande och det är en viktig del av lärandet – extra roligt att du ändå känner dig trygg i din utbildning hos oss. 💛

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bristande beredskap och planering

Jag valde utbildningen för att den erbjöd både en studietakt på 50 % och lektioner på plats men det känns inte som skolan egentligen haft någon organisatorisk beredskap och planering för det.
Vissa kurser får jag klara av helt utan lektioner. Jag får sitta och plugga på egen hand och nöja med handledning från lärare.
I stället för att fördelas mer jämnt över hela kursens längd, läggs inlämningsuppgifterna ganska tätt under första halvan av kursen, vilket innebär att jag får ägna de sista 3-4 veckorna till enbart repetitioner.
Med det sagt, när jag väl får delta i lektioner, är jag mycket nöjd med lärarnas bemötande, engagemang och kompetens.

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi förstår att det påverkar studierna när planering, studietakt och tillgång till lektioner inte fungerar som förväntat. Det är viktigt för oss att du känner både struktur och stöd genom hela din utbildning.

Vi uppskattar att du också lyfter det positiva kring lärarnas engagemang, bemötande och kompetens, det betyder mycket för oss.

Dina synpunkter är värdefulla i vårt arbete med att utveckla kvaliteten i våra utbildningar och skapa en så bra studieupplevelse som möjligt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@kui.se
så att vi kan följa upp din situation och tillsammans hitta en bra väg framåt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dessa distansstudier i all ära är ett…

Dessa distansstudier i all ära är ett upplägg som nog passar många att på papperet få sin kompetens, men upplever att den reella kompetensen men smått oseriösa valideringar och halvdana examinationer så tror jag utbildningen kan och behöver utvecklas ganska ordentligt.

21. März 2026

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi är ledsna att höra att du känner oro och vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att berätta. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att bli bättre.

Du är varmt välkommen att höra av dig till info@kui.se så att vi kan ta det vidare tillsammans.

En trevlig skola

En bra, lugn och trevlig miljö som inspirerar till lärande tillsammans med kunniga och duktiga lärare. Min utbildning går mot sitt slut och jag skulle verkligen rekommendera kui som skola till andra studenter

12. Februar 2026

Vilka fina ord, Andreas! 💛

Det betyder mycket att du vill rekommendera KUI vidare. Vi är glada att du har trivts hos oss och önskar dig stort lycka till framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min upplevelse med KUI var mycket bra

Min upplevelse med KUI var mycket bra. Lärarna var professionella och hjälpsamma, och undervisningen var tydlig och välorganiserad. Jag kände att jag fick bra stöd under hela utbildningen och lärde mig mycket som jag kan använda i praktiken. Jag rekommenderar KUI till andra som vill utveckla sina kunskaper.

Vilka fina ord, Dalya! 🌟

Det gör oss verkligen glada att du haft en bra upplevelse hos KUI och vill rekommendera oss vidare. Tack för att du delar med dig!

KUI Stockholm

Jag är nöjd med min KUI utbildning i Stockholm.
Var lite rörigt under en period med en lärare på föreläsningar men betyget blir ändå 5 av 5 med tanke på min klasslärare och utbildningsledaren som alltid varit tydlig i sin kommunikation och jag har fått bra hjälp av dem båda.

Tack för din recension! 💛

Vad roligt att du är nöjd med din utbildning hos KUI i Stockholm. Det är också väldigt roligt att höra att du fått bra stöd från din klasslärare och utbildningsledare! 🌟

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr