Mig passar det väldigt bra att studera på distans. Min upplevelse är att dom lärarna jag har haft har verkligen stöttat mig igenom allt. Ett professionellt bemötande och väldigt goda kunskaper som d... Mehr ansehen

Utbildnigen inom sårvård hos äldre är de bästa jag har gjort ,fått mer kundskap och kunna hjälpa sjuksköterskan på arbetet och kunna underlätta för dom att lägga om sår .rekomenderar stakt denna utbil... Mehr ansehen
Jag är väldigt nöjd med min utbildning hos KUI. Lärarna är engagerade, kunniga och ger bra stöd när man behöver hjälp. Kursupplägget är tydligt och gör det enkelt att följa med i studierna. Jag uppsk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skolan har ett bra upplägg när det gäller förlängningar och lektioner via Teams. Det är väldigt uppskattat när det kommer gästföreläsare med olika erfarenhetsbakgrunder som är relevanta för stödpedag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Ausbildungszentrum
Über kui.se
Vom Unternehmen geschrieben
KUI – Kompetens som gör skillnad
KUI är en av Sveriges ledande utbildningsaktörer inom vård, omsorg, förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder branschanpassad utbildning och kompetensutveckling som stärker individer, utvecklar arbetsplatser och bidrar till ett hållbart samhälle.
Vi möter varje deltagare med respekt, tilltro och öppenhet. Hos oss ska utbildning kännas trygg, meningsfull och möjlig. Genom moderna lärmiljöer, engagerade lärare och nära samarbete med arbetslivet säkerställer vi att våra utbildningar är aktuella, kvalitetssäkrade och relevanta – både idag och i framtiden.
Vad KUI erbjuder
- Vuxenutbildning (Komvux) – gymnasiala yrkesutbildningar för dig som vill börja arbeta inom vård och omsorg eller barn och fritid, yrkesväxla eller skaffa formell kompetens.
- Yrkeshögskola (YH) – kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar för dig som redan är i arbetslivet och vill ta nästa steg till en mer avancerad yrkesroll.
- Företagsutbildning (B2B) – kurser, uppdragsutbildningar, konferenser och webbutbildningar som stärker kompetensen hos chefer och medarbetare inom vård, omsorg och pedagogik.
Det som gör KUI unikt är vår tydliga specialisering på utbildning inom yrken i vård och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet, tillsammans med ett genuint engagemang för både individ och samhälle. Våra utbildningar ger kompetens som gör skillnad – för deltagarna själva, de verksamheter de arbetar i och de barn, vuxna och äldre de möter i sina yrkesroller.
Drottningholmsvägen 37, 2 tr, 11242, Stockholm, Schweden
- 010-434 07 70
- info@kui.se
- kui.se
Ansökan till våra YH-program är öppen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mycket bra utbildning
Intressanta kurser/utbildningar. Mycket bra lärare och utbildningsmaterial såsom föreläsningar via teams.

Antwort von kui.se
Nöjd med min kurs hittills
Nöjd med min kurs hittills. Distans passar mig. Har egentligen inget att klaga på mer än att det var lite lite tid för diskussioner ibland. Hade också gärna fått uppgifterna lite tidigare då jag är lite långsam och behöver bearbeta sådant ett tag.

Antwort von kui.se
Ett bra upplägg på studierna
Ett bra upplägg på studierna, samt bra stöttning och återkoppling från lärarna.

Antwort von kui.se
Jätte bra upplevelse och jag är nöjd

Antwort von kui.se
Distansstudier fungerar bra för mig
Distansstudier fungerar bra för mig. Läraren och kurskamaraterna är mycket bra. Kursen går enligt plan.

Antwort von kui.se
Jag har precis valt att börja plugga på…
Jag har precis valt att börja plugga på Distans & detta upplägg tycker jag passar mig i all ära jättebra.

Antwort von kui.se
Mycket att arbeta med för att få de bättre..
Tycker det funkar hyfsat bra med mina distansstudier, men förstår verkligen att det inte passar alla. Just för mig har det passat bra att själv kunna lägga upp min studietid, men det är sjukt mycket eget ansvar och är så, ärligt, sjukt mycket lärarbyten. Tror jag inte haft samma lärare i mer än 2-3 kurser. Man får svårt att veta vem man ska kontakta till slut.
Det är dålig informationsdelning emellanåt där man får jobba sig till svar och själv ifrågasätta när och var saker ska göras.
Praktik pappren får man jaga sig till inför en praktik och i vissa kurser, där det är praktiska övningar, där är informationen svag om detta och man får jaga sig till en tid och rätt information.
Finns mycket att arbeta med för att få det att fungera bättre!

Antwort von kui.se
Jag upplever att lärarna är kunniga.
Jag upplever att lärarna är professionella, engagerade och kunniga inom sina områden. Utbildningen är välstrukturerade med ett bra stöd.

Antwort von kui.se
Underbara lärare och ett toppen upplägg…
Underbara lärare och ett toppen upplägg som passade mig perfekt!

Antwort von kui.se
Det är ett roligt sätt att lära sig och…
Det är ett roligt sätt att lära sig och få med vetskap om kurserna.

Antwort von kui.se
Jag studerar på KUI och jag tycker att…
Jag studerar på KUI och jag tycker att det är bra. Lärarna är snälla och hjälper när man behöver. Utbildningen är ganska tydlig och lätt att följa.
Ibland kan det vara lite svårt att förstå allt, men jag är nöjd totalt. Jag rekommenderar KUI till andra.

Är super nöjd med hela utbildningen
Är super nöjd med hela utbildningen

Bristande beredskap och planering
Jag valde utbildningen för att den erbjöd både en studietakt på 50 % och lektioner på plats men det känns inte som skolan egentligen haft någon organisatorisk beredskap och planering för det.
Vissa kurser får jag klara av helt utan lektioner. Jag får sitta och plugga på egen hand och nöja med handledning från lärare.
I stället för att fördelas mer jämnt över hela kursens längd, läggs inlämningsuppgifterna ganska tätt under första halvan av kursen, vilket innebär att jag får ägna de sista 3-4 veckorna till enbart repetitioner.
Med det sagt, när jag väl får delta i lektioner, är jag mycket nöjd med lärarnas bemötande, engagemang och kompetens.

Antwort von kui.se
Dessa distansstudier i all ära är ett…
Dessa distansstudier i all ära är ett upplägg som nog passar många att på papperet få sin kompetens, men upplever att den reella kompetensen men smått oseriösa valideringar och halvdana examinationer så tror jag utbildningen kan och behöver utvecklas ganska ordentligt.

En trevlig skola
En bra, lugn och trevlig miljö som inspirerar till lärande tillsammans med kunniga och duktiga lärare. Min utbildning går mot sitt slut och jag skulle verkligen rekommendera kui som skola till andra studenter

Antwort von kui.se
Min upplevelse med KUI var mycket bra
Min upplevelse med KUI var mycket bra. Lärarna var professionella och hjälpsamma, och undervisningen var tydlig och välorganiserad. Jag kände att jag fick bra stöd under hela utbildningen och lärde mig mycket som jag kan använda i praktiken. Jag rekommenderar KUI till andra som vill utveckla sina kunskaper.

KUI Stockholm
Jag är nöjd med min KUI utbildning i Stockholm.
Var lite rörigt under en period med en lärare på föreläsningar men betyget blir ändå 5 av 5 med tanke på min klasslärare och utbildningsledaren som alltid varit tydlig i sin kommunikation och jag har fått bra hjälp av dem båda.

Antwort von kui.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.