Kuchnia Vikinga Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem mega pozytywnie zaskoczony całokształtem serwisu Kuchni Vikinga. Przyglądałem się posiłkom koleżanki przez blisko miesiąc zanim stwierdziłem, że i ja spróbuję. Muszę przyznać, że zaskoczenie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystkie dania z diety low carb Ig są bardzo smaczne 😋- świeże ,chrupiące, smaczne, mięsko rozpływa się w ustach,owsianki są rewelacyjne ,placki na słodko i wytrawne są przepyszne. Z cateringu korz... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trudno napisac pozytywna opinie, skoro dostawa jest o 00:30, w momencie kiedy wszyscy śpią, a odebrać je moge o 6:00. Wiec jedzenie w temperaturze pokojowej siedzi na klatce schodowej ponad 5h i nie n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestesmy bardzo zadowoleni - ja mam diete Hashi, maz Active Pro. zawsze smacznie, nie trzeba sie zastanawiac co na oboad ani nad kalorycznoscia posilkow, ani jezdzic na zakupy ;)

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

295 Bewertungen

Super jedzonko polecam i będę polecać

Super jedzonko polecam i będę polecać

9. März 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dzięki, Dawid! Twoja rekomendacja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją, by ciągle utrzymywać wysoką jakość. Pozdrawiamy serdecznie

10/10 <3

10/10 <3. Cudownie

11. März 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dzięki wielkie, Damian! To miłe, gdy klienci są tak zadowoleni, motywuje nas do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie

Jedzonko 5/5

Jedzonko 5/5 . Polecam ! Jako nieliczny catering przywozi jedzonko zawsze kompletne i mniej wiecej o tych samych godzinach !

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dzięki, Wojciech! Cieszymy się, że nasza praca daje efekt, takie opinie dodają nam skrzydeł. Pozdrawiamy serdecznie

Świetne posiłki

Świetne posiłki, mi poleciła szwagierka, ja teraz polecam wszystkim

2. März 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dzięki, Krzysztof! Miło nam czytać, że jesteś zadowolony, takie słowa poprawiają nam dzień. Pozdrawiam serdecznie

Bardzo pyszne jedzonko

Bardzo pyszne jedzonko, cały czas jestem z nimi i nie zamieniłbym ich na nic innego.

8. März 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Łukaszu, dziękujemy za opinię. Dziękujemy za zaufanie i że jesteś z nami 😊

Bardzo dobre

Bardzo dobre, smaczne dania, polecam

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię, miło nam to czytać 😊 Cały nasz zespół wkłada w posiłki dużo serca, więc fajnie wiedzieć, że smakują. Pozdrawiamy serdecznie

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bardzo dobre jedzenie

Bardzo dobre jedzenie, smaczne, dobrze doprawione, dostawy zawsze na czas.

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię, zawsze staramy się doskonalić, więc jeśli masz jakieś sugestie, co możemy poprawić, daj znać będziemy działać! 😎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Posiłki smaczne, dostawy bezproblemowe! Duża różnorodność, na pewno złożę kolejne zamówienie :)

12. Januar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię, Aleksandro! Obiecujemy, że nasze menu nie zdąży Ci się znudzić 😉 Pozdrawiamy serdecznie

Pyszne jedzenie

Pyszne jedzenie. Bezproblemowe dostawy. Jestem bardzo zadowolona

8. Dezember 2025

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię, Paulina! Cieszymy się, że nasze dania przypadły Ci do gustu 😊 Będziemy trzymać poziom i już nie możemy się doczekać kolejnej dostawy😎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetne promocje i smaczne jedzenie!

1. Januar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię! Staramy się zawsze oferować fajne promocje, żeby każdy mógł skorzystać z naszych usług i cieszyć się pysznymi posiłkami. Pozdrawiamy serdecznie 😎

Smaczne

Smaczne, jakościowe jedzenie. Wszystko na czas. Super kontakt.

28. Februar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Karina, dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że wszystko zadziałało bez zarzutów. Pozdrawiamy serdecznie 😎

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fatalne. Odradzam

Zamówiłam testowo na 5 dni. Jedzenie fatalne. Całość nieświeża, mięso miało bardzo dziwny kolor, wyglądało jak jakieś stare resztki. Okropne.

31. Januar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię, Pani Agnieszko. Bardzo nam przykro, że nasze posiłki nie spełniły Pani oczekiwań. Jakość i świeżość naszych dań są dla nas priorytetem, dlatego prosimy o kontakt z nami, aby dokładniej zweryfikować sytuację. Można to zrobić wygodnie przez formularz kontaktowy: https://kuchniavikinga.pl/kontakt lub mailowo na biuro@kuchniavikinga.pl
Zależy nam, by dowiedzieć się, co mogło się wydarzyć, więc prosimy o zdjęcie posiłku, godzinę odbioru, nazwę dania oraz dzień dostawy. Na tej podstawie sprawdzimy partię produkcyjną i wyjaśnimy sprawę. Warto też pamiętać, że odebranie posiłków od razu po dostawie jest kluczowe dla zachowania świeżości, ponieważ podczas transportu utrzymujemy ciąg chłodniczy. Mamy nadzieję, że da nam Pani jeszcze szansę w przyszłości.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Obsługa klienta na najwyższym poziomie…

Obsługa klienta na najwyższym poziomie i wysoki poziom oferowanych produktów.

27. Februar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Cześć Jakubie! Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i pozytywną opinię 😊 Cieszymy się, że nasza obsługa i jakość posiłków spełniły Pana oczekiwania! Dział Obsługi Klienta na pewno doceni takie słowa. Pozdrawiamy serdecznie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo smaczne, zróżnicowane posiłki dostarczone na czas.

Nie było jeszcze jedzenia które by mi nie smakowało :)

27. Februar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dzięki, Kamil! Fajnie, że nasze dania ciągle trafiają w Twój gust! 💥 Każde zamówienie traktujemy jak okazję, żeby zaskoczyć naszych klientów, więc nie przestajemy szukać nowych smaków i kombinacji. Pozdrawiamy serdecznie😎🔥

Serdecznie polecam

Świetna i przemiła obsługa klienta, która załatwia wszystko bardzo sprawnie. Dania bardzo smaczne, żadnych pomyłek w trakcie trwania zamówienia. Polecam!

12. Januar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię, dokładamy wszelkich starań, by każdy posiłek był na najwyższym poziomie, a Twoje słowa to dla nas najlepsza nagroda. Pozdrawiamy serdecznie 😎

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bardzo dobre podejście do Klienta

Bardzo dobre podejście do Klienta, zdarzają się drobne pomyłki ale naprawdę rzadko i nigdy nie ma problemu z reklamacją. Jedzenie ok.

23. Februar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Dziękujemy za opinię, zawsze staramy się jak najlepiej reagować, by każda sytuacja była rozwiązana szybko i sprawnie. 😊 Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych posiłków i będziemy dalej pracować, by było jeszcze lepiej! Pozdrawiamy serdecznie🍴

Dieta jest bardzo smaczna

Dieta jest bardzo smaczna i urozmaicona. Wszystko bardzo mi smakowało. Zależało mi na zrzuceniu kilku kilogramów i cel został osiągnięty:) Polecam:)

22. Februar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐ Ogromnie nas cieszy, że nasze menu przypadło Pani do gustu, a dodatkowo udało się osiągnąć zamierzony cel. To dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy nad kolejnymi propozycjami w naszym menu. Dziękujemy za polecenie i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kuchnia Vikinga to bardzo smaczne i…

Kuchnia Vikinga to bardzo smaczne i urozmaicone posiłki , bardzo dobry kontakt z biurem obsługi klienta , w styczniu ktoś ukradł nam posiłki , kuchnia Vikinga zwróciła nam te posiłki w innym dniu, mimo tego że to nie była ich wina , polecam catering z kuchni Vikinga , ja napewno będę zamawiać :)

22. Januar 2026

Antwort von Kuchnia Vikinga

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłą opinię ⭐Zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie, aby nasi klienci mogli dalej spokojnie korzystać z cateringu. Dziękujemy za polecenie, ogromnie miło nam, że zostaje Pani z nami na dłużej. Pozdrawiamy serdecznie💚

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr