Allure Kristalpad Bewertungen 396

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou dit niet aanraden. Gekocht op een beurs na een demo. Tijdens de demo voelt de huid heel zacht aan en is dit prima. Echter bij gebruik thuis achteraf niet tevreden. Duurt veel langer dan scheren... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kristalpad + aanvulling gekocht op de Zomerweek. Deze werd uitgetest en je been voelde meteen zacht. De dag daarna helaas meteen weer stoppels. Dit zou twee weken moeten duren. Daarna reacties... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst leren kennen 10-tal jaren geleden op een beauty beurs in Brussel,ondertussen gebruiken zowel ik als twee van mijn 3 dochters,jongste nog iets te jong.Zeer tevreden klant,die iedereen het aanra... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

8 februari 2026; Over het product zelf zijn mijn zus en ik niet tevreden maar des te meer over de juiste dame op de juiste plek, mevrouw P. Vlierhuis. Zij heeft uiteindelijk, na maanden, onze klac... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Beauty & Wohlbefinden

Vom Unternehmen geschrieben

Allure Kristalpad is een Zwitserse onthaar methode welke pijnloos werkt. Nooit meer harsen, epileren of waxen.

3,0

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle levering en makkelijke …

Super snelle levering en makkelijke site om iets te bestellen
Gr Marianne

16. August 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor je positieve bericht G, hier worden we blij van:) Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is je 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers namelijk met een gratis navulling t.w.v. €19,95

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie vond ik de …

In eerste instantie vond ik de kwaliteit van de schuurpads wat dun maar over het resultaat ben ik zeer tevreden.

16. August 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor je positieve bericht A.P., hier worden we blij van:) Het kan zijn dat je net een kinderwerkende kristallaag hebt, het is een natuurproduct en na controle slippen er soms toch zachtere schijfjes tussendoor.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snelle levering, en alles netjes verpakt.Ook heel erg tevreden over het product.Haartjes blijven langer weg, en de huid wordt echt heerlijk zacht!!Topproduct!!Dus een echte aanrader!!

9. August 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor je positieve bericht Vera, hier worden we blij van:) Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is je 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers namelijk met een gratis navulling t.w.v. €19,95

Zeer snelle levering.Perfect

7. August 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor je positieve bericht Conny, hier worden we blij van:) Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is je 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers namelijk met een gratis navulling t.w.v. €19,95

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik ben meer dan tevreden

ik ben meer dan tevreden: superdesuperdesuper!!!!

's Avonds vrij laat iets besteld en heus, een dag later mijn
goed verzorgde bestelling al in mijn brievenbus.

En de Kristalpads doen hun werk ook superdesuperdesuper.....hi,hi...

5. August 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Wauw, dank voor je positieve bericht Wilma, hier worden we blij van:)
Ongelooflijk hé, hoe snel het tegenwoordig kan, gaaf!!

Uitstekende service.

4. August 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor je positieve bericht Nathalie, hier worden we blij van:) Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is je 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers namelijk met een gratis navulling t.w.v. €19,95

Ik beveel het aan!

Ik kwam t product tegen op de Libelle beurs. Ik had er niet veel verwachtingen van, maar was wel benieuwd. Je kon het product daar laten testen op je eigen huid en het werkte goed voor mij. Gladde, zachte benen, mooier dan na het scheren. Na enkele weken kan ik wel zeggen dat haartjes minder opvallend terug komen! Ik gebruik het echter alleen voor mijn benen. Bikini lijn geeft irritatie en de huid strak trekken voor de ronddraaiende bewegingen lukt ook niet goed. Ik heb er iets meer werk van dan van scheren, maar ben blijer met het resultaat.

25. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Hoi Anna, wat een leuk bericht. Het kost inderdaad iets meer tijd, dat klopt. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Uitstekend

Betaling loopt soepel product andere dag in huis zeer tevreden

23. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht F. Maasmans. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Snel geleverd !!

21. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht Roman. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Goed product!

Werkt fijn en snel.

Antwort von Allure Kristalpad

Dank Lindsey. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het product doet niet wat het beloofd

Het product doet niet wat het beloofd. Het is vrij makkelijk in gebruik maar de haren blijven niet langer weg dan bij het gewone scheren.

Antwort von Allure Kristalpad

Hoi Nele, dank voor je reactie, mail even naar de klantenservice die geven je tips info@kristalpad.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, alles oke !

Uitstekend !

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht T de Waal. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Manier van verpakken

De service was goed, alleen de levering verbaasde mij. Vorige keer kwam het bestelde in een envelop door de brievenbus, nu moest ik er voor thuis blijven. Exact hetzelfde besteld, kwam nu echter in een doosje. Het zou beter zijn als het in het vervolg weer in een envelop zou komen, hoeft er niemand thuis te blijven om het bestelde aan te nemen.

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht Gerdien. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com
Er is inderdaad iets veranderd, per normale brief was het voor 21u bestellen de volgende dag geleverd.
Nu gaat alles per pakket, voor 23u besteld is de volgende werkdag geleverd.
We gaan kijken of er een optie in de bestelpagima kan komen waar u zelf in kun kiezen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

het werkt goed op de benen....iedere …

het werkt goed op de benen....iedere dag weer even erover heen gegaan...de 1ste keer was ik ongeveer 30 minuten bezig met de benen de dagen erna 15 minuten....hihi echt super ... bij de bikini lijn en oksels is wat moeilijker je moet geen druk zetten maar een soort van wrijving doen anders krijg je irritaties en gaat het licht branden...dat had ik namelijk.... even een dag gewacht en het was wel weer weg en toen zachtjes erover heen gegaan...dat voelde beter aan en het is glad....beste resultaat is het iedere dag even doen....vooral de benen...oksels en bikinilijn zal ik om de dag doen.....

19. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht Jen. Goed dat je vol hebt gehouden. Ook goed dat je nu door hebt hoe het werkt. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel makkelijk en hygiënisch in gebruik

17. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht Jose. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Super service!

15. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht Nancy. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Snelle levering:)

13. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw positieve reactie. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kristalpad: vlot geleverd en werkt goed

De kristalpad werkt goed, de ronddraaiende bewegingen moet je zelf goed (snel) uitvoeren en inderdaad geen druk uitoefenen. haartjes vliegen eraf en zachte huid. bestaat er ook een apparaatje waarbij het ronddraaien linksom/rechtsom ondersteund wordt?

11. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Dank voor uw bericht Liesbeth. Mail ons vanaf het mailadres dat bij trustpilot bekend is uw 'naam en adres', we belonen tevreden gebruikers met een gratis navulling:) info@kristalpad.com

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet echt tevreden

5 sterren voor de snelheid van het leveren daar was niks op aan te merken
Maar ik geef 2 sterren voor de werking heb het een 2 dagen geleden bij binnenkomst gebruikt en moest al een aantal pads gebruiken voor me borst pads deden al snel hun werking niet meer en nu na 2 dagen heb ik al weer stoppels staan had verwacht dat dit wel langer zou wegblijven dus bij deze helaas maar voor mijn denk niet meer want dit gaat teveel geld kosten

9. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Hoi Joep, dank voor je reactie. Mail even naar de klantenservice, die hebben tips: info@kristalpad.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het werkt voor mij niet en ben niet …

Het werkt voor mij niet en ben niet tevreden mee, weggegooid geld. Ik zou het fijn vinden als ik het kan retourneren en mijn geld terug kan ontvangen. Ik heb 40,00 euro weggegooid, het is veel geld.

Graag uw reactie hierover.

9. Juli 2017

Antwort von Allure Kristalpad

Hoi Magalie, dank voor je reactie.
Mail even maar de klantenservice: info@kristalpad.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr