Ik zou dit niet aanraden. Gekocht op een beurs na een demo. Tijdens de demo voelt de huid heel zacht aan en is dit prima. Echter bij gebruik thuis achteraf niet tevreden. Duurt veel langer dan scheren... Mehr ansehen
De kristalpad + aanvulling gekocht op de Zomerweek. Deze werd uitgetest en je been voelde meteen zacht. De dag daarna helaas meteen weer stoppels. Dit zou twee weken moeten duren. Daarna reacties... Mehr ansehen
8 februari 2026; Over het product zelf zijn mijn zus en ik niet tevreden maar des te meer over de juiste dame op de juiste plek, mevrouw P. Vlierhuis. Zij heeft uiteindelijk, na maanden, onze klac... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Allure Kristalpad is een Zwitserse onthaar methode welke pijnloos werkt. Nooit meer harsen, epileren of waxen.
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Drama product
Gekocht na demonstratie op de gezondheidsbeurs maar wat een drama als je je hele been wil doen! Dat kleine stukje op de beurs gaat goed maar thuis ik heb 4 pads gebruikt op twee benen en nog niet alles weg en mijn benen branden. Weggegooid geld helaas.

Slechte service!
Niet bestellen!!!! Nog steeds niet ontvangen en geen contact mogelijk terwijl ze zogenaamd volgens hun website van 0900 tot 1700 bereikbaar zijn. Wat een enorme slechte service!!!
En deze bestelling is 6 weken geleden geplaatst en ik heb al 4 mails gestuurd!
En betaald! Ben ik mijn geld kwijt????

NOOIT ONTVANGEN
Nog steeds niet ontvangen en geen contact mogelijk terwijl ze zogenoemd in reclame van 0900 tot 1700 bereikbaar zijn. Wat een enorme slechte service.

Antwort von Allure Kristalpad
Eigenlijk zou ik nul willen geven
Eigenlijk zou ik nul willen geven. Eerst was het pakketje heel lang onderweg, mail gestuurd, geen reactie. Komt het eindelijk toe vol enthousiasme begin ik er aan en is 1 grote teleurstelling, haartjes gaan niet weg, het brandt... GEEN AANRADER! Trap er niet in, oplichterij!

Niet aan te raden
Doet z’n ding niet. Kan in de tijd dat ik bezig ben net zo goed een scheermesje gebruiken, want dat gaat toch sneller.

Antwort von Allure Kristalpad
Pakket nooit binnen gehad en krijg mijn…
Pakket nooit binnen gehad en krijg mijn geld niet terug

Neppers
Geen levering ontvangen. Contact alleen via email - men reageert niet. Niet intrappen mensen, dat is een neppbedrijf !!!

Antwort von Allure Kristalpad
Onthaart nauwelijks maar geeft wel irritatie
In februari op de Huishoudbeurs gekocht na een demo. Het product onthaart alleen bij heel hard wrijven of heel vaak over dezelfde plek gaan, waardoor schuur- en brandplekken ontstaan. Er wordt aangegeven dat het product geschikt is voor de gevoelige huid en het gezicht, maar je krijgt rode, dikke vlekken. Bij eczeem haalt het de huid open.

Pijnlijk en bloederig
Wil je af van je huid en bloed? Dan moet je dit ding proberen. Letterlijk schuurpapier! Dit ding is niet pijnloos en heeft mijn huid opengescheurd tot bloedens toe. Verspilling van je geld.

De grootste oplichterij ooit
De grootste oplichterij ooit. Zij waren aanwezig op Jumping Amsterdam. Na een hele kleine demonstratie bij een vriendin van mij dacht ik dit is het echt..Nou het is echt een bak ellende wat je koopt. Je kan net zo goed een schuurpapiertje erop plakken. Je haren gaan echt niet helemaal weg de helft blijf zitten. Ze beloven je 7 tot 12 dagen geen haartjes hahahaha met scheren blijft het langer weg plus het branderige gevoel is niet oké gewoon pijnlijk zelfs douche met lauw water brand een warme douche kan je niet eens nemen door het branderige gevoel en ja de demonstratie heb ik gezien in real life en de gebruiksaanwijzing opgevolgd..!!!
Nogmaals het zijn echt oplichters besteed je geld alsjeblieft gewoon aan scheermessen, laserbehandeling of laat het harsen
Weg gegooid geld wat je niet meer terug kan krijgen helaas !!!!

Waardeloos!!!
Dit product op de negen maandenbeurs gekocht en er dus met open ogen ingetuind.
Waardeloos product, wat erg pijnlijk blijft een dag (of langer) en de volgende dag alweer stoppels.
Hopelijk zijn er veel mensen die dit lezen want je wordt gewoon opgelicht met dit product.
Gekocht op de negenmaandenbeurs
Gekocht op de negenmaandenbeurs. Na een kleine demonstratie voor 40 euro een pak gekocht met navulling.. Thuis geprobeerd precies zoals aangegeven, maar er blijven veel haren zitten en het brand ongelofelijk na. Zeker niet aan te raden!! Ik voel me echt opgelicht..
Dit is gewoon schuurpapier voor je…
Dit is gewoon schuurpapier voor je huid. Had beter moeten weten maar gewoon ingetuind zoals velen met mij. Ongelooflijk maar waar.
Prettig voor het verwijderen van gezichtshaar
Ik heb behoorlijk wat gezichtshaar, ik ben zo'n vrouw die een volle baard kan laten groeien, daar voel ik mij toch echt heel onzeker over. Dit product is ideaal voor het gezicht. Iedere dag even masseren en mijn wangetjes zijn babyglad. Niet te hard drukken, want dan gaat het branden. Is ook niet nodig, het gaat om de wrijfbeweging. Voor de benen zou ik dit product niet aanraden. Duurt veel te lang.
De Kristelpad brand verschrikkelijk na gebruik
Ik heb Kristelpad voor mijn dochter gekocht op een beurs in Antwerpen. Eerste instantie leek alles prima maar mijn dochter klaagde achteraf van een branderig gevoel dat lang duurde. Heb het uiteindelijk zelf geprobeerd op mijn been en ja hoor dat brandde verschrikkelijk, echt irritant. Ik zou zeggen: laat u niet vangen want het is echt weggesmeten geld!
3 weken geleden een pakket van 12…
3 weken geleden een pakket van 12 volledig betaald bij de internationale therapeutenbeurs en tot de dag nog niks ontvangen. Stomme mailtje met excuses nu nog de producten. Wat een oplichters
Waardeloos product
Op een beurs een stukje van mijn mijn beenhaar laten verwijderen en ik dacht: dit is het! Thuis werkte dit totaal niet zo, voel me flink opgelicht. Ook werd de term 'epileren' gebruikt door de Allure verkoopster terwijl er de volgende dag weer haar zat op mijn onthaarde stukje been!
Ik ben lang bezig geweest met het…
Ik ben lang bezig geweest met het behandeling maar resultaat is een grote teleurstelling je bent er af van je dode huidcellen maar niet van je haren. Ik was zo enthousiast toen ik hem op YouTube tegenkwam meteen een grote pakket besteld maar mensen niet doen zonde van je geld.
Oplichters!!!
Oplichters!!!! Werkt voor geen meter en nog duur ook
Geweldig product
Eerst leren kennen 10-tal jaren geleden op een beauty beurs in Brussel,ondertussen gebruiken zowel ik als twee van mijn 3 dochters,jongste nog iets te jong.Zeer tevreden klant,die iedereen het aanraden.Nu eindelijk van Allure rechtstreeks bestellen.Bedankt voor een geweldige product.
3 treveden dames
Mvg Clare en co
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.