Snelle levering van mijn order en ontving deze in goede staat. Kreeg daarna nog een kleinigheidje (waarschijnlijk als dank voor de bestelling).
Dit was de eerste keer dat ik hier een album heb gekocht en het was een top ervaring👍 Het was een preorder Enhypen album en ik vond het erg fijn om mailtjes te ontvangen over wanneer ik het product o... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Niks op aan te merken!
Nette prijs, snel verzonden en keurig verpakt. Persoonlijk kaartje erbij , top!
Vriendelijk en top verpakt
Dit was mijn 2e bestelling en ook deze is weer super netjes verpakt, zelfs weer wat freebies erbij.
Ook hele vriendelijke mensen!
Supersnelle verzending en goed verpakt
Supersnelle verzending en goed verpakt. Was een cadeautje voor een vriendin. Ze was er heel blij mee!
Snelle levering.
Super aardige webshop beheerders :) Ik…
Super aardige webshop beheerders :) Ik stuurde voor mijn aankoop een vraagje over de Enhypen sin vanish keyring plushies en kreeg bijna gelijk een duidelijke antwoord. Ook werden de goederen snel (veilig) verpakt en verzonden. Super schattige freebies (lomos + een heerlijk schrijvend pen) zat erbij! Wel had ik graag nog een Heeseung sin vanish keyring plushie besteld maar die was jammer genoeg al uitverkocht. Verder was alles perfect!
Enhypen's romance untold inceptio versie.
Ik heb Enhypen's romance:untold inceptio versie besteld en was er erg blij mee, alles wat erin zat was niet beschadigd en het is echt. ❗️De hoeken van de doos waren helaas wel gescheurd😭(gelukkig zijn de spulletjes niet beschadigd).
Ik kreeg bij het pakketje 2 lomo cards van desire:unleash. Ik had eigenlijk niet verwacht dat mijn album beschadigd zou zijn, want het zat in een doos in plastic, in bubbletjesplastic.
Long story short: ik was blij met mijn bestelling, maar wel een beetje teleurgesteld met de bezorging.
Het werd zo snel verzonden en geleverd…
Het werd zo snel verzonden en geleverd en het was goed verpakt omg🙏
Meer dan tevreden zeker een aanrader
Ik heb mijn Enhypen voice keyring hier besteld en ik ben er superblij mee. Het pakketje is zelfs sneller aangekomen dan bij andere winkels waar je moet pre-orderen. Er was wel een kleine vertraging, maar die kwam vanuit Korea en werd heel soepel opgelost. Als extra verrassing kreeg ik ook nog 2 leuke lomo photocards én een pen erbij. Echt een fijne ervaring, ik zou hier zeker opnieuw bestellen!
Duidelijke communicatie over bestelling…
Duidelijke communicatie over bestelling en verzending. De Enhypen freebie werd zeer gewaardeerd!
Super netjes verpakt
Super netjes verpakt. Leuk extraatje erbij. Ga hier vaker bestellen.
Goede snelle levering
Goede snelle levering, alles klopte en was in nette staat! Aanrader
Blij mee
Heel betrouwbaar, goede service/communicatie en snelle en best goedkope shipping :)
Goede snelle levering