Wij zijn erg tevreden over Kozijnen Solutions. Ze werkten snel, vakkundig en dachten goed mee, ook bij zaken die eigenlijk buiten de oorspronkelijke scope vielen. Zo hebben ze bijvoorbeeld geholpe... Mehr ansehen
Zeer vriendelijke en kundige vakmannen. Denken echt met je mee. De installatie van het kozijn was vertraagd door het onverwachte stromachtige weer. Daar werd uitgebreid voor verexcuseerd en we krege... Mehr ansehen
We had a very bad experience with this company. They installed 2 doors and 1 window at our place. During installation one glass broke and they promised to replace it, but after 5 months nothing has be... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Aan de kern van onze filosofie ligt de toewijding om alleen het beste te bieden. Onze raamoplossingen zijn vervaardigd met de beste materialen, waardoor niet alleen een prachtige afwerking wordt gegarandeerd, maar ook langdurige duurzaamheid die sterk standhoudt tegen de elementen.
Omweg 58, 1566HP, Assendelft , Niederlande
- info@kozijnensolution.nl
- kozijnensolution.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer vriendelijke en kundige vakmannen
Zeer vriendelijke en kundige vakmannen. Denken echt met je mee.
De installatie van het kozijn was vertraagd door het onverwachte stromachtige weer. Daar werd uitgebreid voor verexcuseerd en we kregen zelfs een doos Merci. Ook hebben ze spontaan de goot voor ons gereinigd, "want nu konden ze er goed bij". Wat een vriendelijkheid!
Mochten we ooit nog een nieuw kozijn nodig hebben, zal ik hen zonder twijfel weer inschakelen.
Goede kwaliteit, fijne service
Ik raad Kozijnen solution zeker aan. Betrouwbare en erg kundige mensen, dank voor de fijne service.
Kozijnen en stalen deuren!
Paar weken geleden geholpen door Kozijnen solution voor kozijnen in heel het huis. Heel erg blij mee! Ze werken heel precies en communiceren alles duidelijk, precies wat je nodig hebt. Daarnaast was ik ook langere tijd opzoek naar stalen deuren, heb uiteindelijk 2 prachtige stalen deuren genomen bij Kozijnen solution.
Zeker een aanrader!
Wij wilden graag een deel van onze…
Wij wilden graag een deel van onze kozijnen vervangen en Kozijnen Solution heeft ons daarmee ontzettend geholpen. Doordat zij goed communiceerden, goed advies gaven, kwaliteit van kozijnen is top en het hele proces verliep super goed. Doordat wij zo tevreden waren hebben wij alle kozijnen door hen laten doen. Wij kunnen niet anders dan 5 sterren geven!
Top bedrijf.
kozijnen woonkamer en keuken
Ik heb laatst onze woning de kozijnen van de keuken en de woonkamer laten vervangen door kozijnen solution. Ik ben super tevreden over de service , kwaliteit en de transparantie die ze bieden. Ze zijn heel duidelijk met afspraken, de prijs is top en de kwaliteit ook. Volgend jaar laat ik alle slaapkamers doen door deze innovatieve bedrijf!
Ik ben super tevreden met kozijnen…
Ik ben super tevreden met kozijnen solution ze leveren echt top kwaliteit! Ze zijn netjes in hun werk en de communicatie is top ze zijn echt aan te raden!.
Aanrader
Na vele bedrijven te benaderen gehad om me kozijnen te vervangen, kwam ik bij kozijnen solution terecht. De professionaliteit en de communicatie tussen mij en het bedrijf heeft me ervoor laten kiezen en natuurlijk de scherpe prijzen ;). Het eindresultaat viel niet om de klagen. Bedankt heren en zeker een aanrader!!
Nieuwe kozijnen gehad van…
Nieuwe kozijnen gehad van kozijnensolition.
Topkwaliteit.
Kozijnen solution is zeker een aanrader…
Kozijnen solution is zeker een aanrader
Gebeld voor 4 nieuwe kozijnen, juiste advies gekregen en volgens de afspraak geleverd en zeer netjes en professioneel geplaatst.
De monteurs zijn ook communicatief zeer sterk en zijn zeker niet vies van hard werken.
Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen en een juiste advies, dan weet je waar je moet zijn.
Ik heb mijn kozijnen laten vervangen…
Ik heb mijn kozijnen laten vervangen door kozijnen solution ik wou er 2 uit eindelijk alles laten doen supper tevreden.
Mooie kleur top kwaliteit.
Snelle levering top service
Bestelling kozijnen.
Ik heb mijn kozijnen besteld bij kozijnen solution.
Alles volgens afspraak!!!
Top geregeld.
Zeer tevreden!!
Heb mijn hele woning met kunststof kozijnen laten zetten door kozijnen solution. Top kwaliteit eerlijk,betrouwbaar,netjes,snel en goede communicatie.
Zeer tevreden!!
Tevreden
Ik ben zeer tevreden met het bedrijf, Kozijnensolution, dat mijn kozijnen en deur heeft geplaatst. De communicatie verliep vlot, ze handelden snel en het werk was zeer netjes en gestructureerd uitgevoerd. Ik waardeer de professionaliteit van het team en ben blij met het eindresultaat.
Technisch kennis van de uitvoerders
Goede aanpak van het werk .voorzorg maatregelen om alles netjes te houden. technische werkzaamheden goed uitgevoerd.Afwerking netjes.na werkzaamheden alles netjes opgeruimd.Monteurs waren vriendelijk en gaven uitleg waar nodig.
Ik wilde graag mijn oprechte dank en…
Ik wilde graag mijn oprechte dank en waardering delen voor de buitengewone service die ik heb ontvangen bij de aanschaf en installatie van mijn nieuwe kozijnen door Kozijnen Solution.
Vanaf het allereerste contact voelde ik me volledig ondersteund door het professionele en vriendelijke team. Ze namen de tijd om mijn wensen te begrijpen en gaven deskundig advies om ervoor te zorgen dat ik de juiste keuzes maakte.
De installatie verliep vlekkeloos en werd uitgevoerd door een zeer bekwame en efficiënte crew. Mijn nieuwe kozijnen zien er niet alleen geweldig uit, maar hebben ook een aanzienlijke impact gehad op de energie-efficiëntie van mijn huis.
Ik ben vooral blij met de aandacht voor detail en de toewijding aan kwaliteit die Kozijnen Solution heeft laten zien. Mijn huis voelt niet alleen stijlvoller aan, maar ik merk ook al een verschil in mijn energierekening!
Nogmaals bedankt voor het overtreffen van mijn verwachtingen. Ik zou Kozijnen Solutions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige kozijnen en uitstekende service.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.