Kosmos Recruitment Agency Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse med Kosmos her været helt optimalt. Arthur fra Kosmos har hjulpet mig med et finde et sted og han har været rigtig medgørlig og flink at snakke med. Meget positivt oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best recruiting agency I have ever been. They find you a job that is suitable for your qualifications and experience. And a good pay too. I will also recommend they to my friends.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliv ringet op af Magnus vedr. jog hvorefter jeg skulle komme ind til en samtale. Under samtalen spørger han ind til min alder. Da samtalen er færdig, siger han jeg får besked samme eftermiddag.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have prøvet et hav af vikar/rekrutterings virksomheder hvor vi er blevet skuffet gang på gang. Vi har nu haft et samarbejdede med kosmos i et lille års tid og må konstatere kosmos er d... Mehr ansehen

1. Arbeitsagentur
  2. Zeitarbeitsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Kosmos Recruitment Agency tilbyder professionel rekruttering inden for alle brancher. Vi er et nytænkende rekrutteringsbureau, der sætter fagprofessionelle og menneskelige værdier i fokus. Vores fornemmeste opgave er at skabe merværdi for virksomheder og kandidater.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget positivt oplevelse

Min oplevelse med Kosmos her været helt optimalt.
Meget positivt oplevelse.

27. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best recruiting agency.

9. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft et par gode måneder

Har haft et par gode måneder, med kontinuerlig arbejde. Har Max haft 1-2 uden arbejde. Men altid haft en ny aftale i hus, når jeg var færdig på en plads. Og nu via Kosmos fast ansat i et større respektabel firma. Tak til Kosmos og crew.

12. Oktober 2022

Dygtigt samarbejdspartner partner

Vi har nu haft et samarbejdede med kosmos i et lille års tid og må konstatere kosmos er de bedste i branchen. .

derudover er det rart at arbejde med mennesker som er ærlige og siger tingene som de er.
Hilsen Egedal Byg & Anlæg APS

1. September 2022

Kosmos kan varmt anbefales. Meget professionelle og Super flinke

Kosmos kan varmt anbefales. Var til jobsamtale hvor de virkede meget professionelle, i mødekommende og super nede på jorden og flinke.
Og fik et rigtigt godt arbejde, med super flinke medarbejdere.
Som gør alt for at man føler sig hjemme og hvor det er rart at gå
På arbejde hver dag.
Så er Super glad for mit nye arbejde. Som går rigtigt godt.
Og dejlig atmosfære når man kommer forbi Kosmos kontor.
Mvh.
Allan Madsen

20. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst og inkompetent.

Jeg hørte aldrig fra ham eller firmaet. Måske han skulle blive ældre end 21 og blive mere moden og få et kendskab til de brancher han skal rekruttere personale til, før han kan vurdere en mulig kandidat.

Ret useriøst og inkompetent firma.

11. Juli 2022

Super fedt opkald. Af Magnus

Super fedt at blive ringet op, ang. ens drømmejob. Magnus fandt på de sociale medier. Og tænkte det er ham jeg søger. Og stillingen er nu besat af mig. 🤩

Bakkens tømrer her kommer jeg.!!

Super behagelig samtale over telefon. Derefter et møde med en ungmand der havde Dynamik, der var rolig og har sjælen med sig..

Magnus du fortjener en større stol.

31. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hello everyone i would like to say…

Hello everyone i would like to say that i had a great experience with Kosmos , Magnus is a great guy very professional and friendly, he was the one I keept in touch during our colabortion .
I'll recommend them any time 😀

29. Juli 2022

VERDENS KLASSE FIRMA

VERDENS KLASSE FIRMA!
Altid styr på tingene, godt humør og verdens bedste kundeservice!
Har altid erfarne folk til rådighed til enhver opgave!
Kæmpe anbefaling herfra!

17. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon fedt sted at arbejde

Kanon fedt sted at arbejde. Jeg startet hos Kosmus for en måned siden. Jeg har Arbejdet mange forskellige steder det her er mit rette sted kunne jeg se indenfor en måned. Det er forhold jeg har med min chef er et rigtig godt brødreskab. Det er ikke bare chef og medarbejdere. Som en medarbejder kan jeg ikke forvente mere. De klarer alt for os fra A til Z. Kan virkelig ikke forvente mere det er det rette sted som medarbejder som chef er vi rigtig glad for firmaet 💪💪

16. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefales vis man mangler en…

Kan klart anbefales vis man mangler en kok de er super professionelle, vendlig og super servicemindet, de gik meget om i kvalifikationer og erfaring så de kunne finde det helt rigtige sted, jeg kan kun takke jeg glad for mit nye sted
Hilsen Mikkel

19. April 2022

Kosmos kan sin sag!

Under hele min lille rejse til job nu efter Corona har Kosmos støttet og været en god kilde at snakke med hvis der været spørgsmål. Anbefaler kraftigt de søde mennesker eerude som hjælper til at få os ind i arbejd igen! 👍 //en af de som fået hjælp tilbage ind i arbejdslivet igen

18. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for et altid fantastisk samarbejde

Tak for et altid fantastisk samarbejde, både ved rekruttering og sparring.

Jydsk Tagteknik Greve har nu benyttet Kosmos Recruitment Agency i snart 2 år hvor vi både har ind lejet vikarer ind i spidsbelastnings perioder ligesom de har også kunnet leverer de ekstra medarbejder som vi har manglet til fastansættelse. Hos Kosmos Recruitment Agency lytter de til hvilke behov vi har og hvilke kriterier vi stiller for de enkelte folk og de har hver gang kunnet levere det som var aftalt og vi har været så glade for de vikarer som de har sendt vores vej at ca. 75% er blevet fastansat efterfølgende.

Mine helt klare anbefalinger herfra.

8. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kosmos er ifølge mine oplevelser et…

Kosmos er ifølge mine oplevelser et loyalt og godt samarbejde. Jeg fik en opringning fra dem og er kommet godt i arbejde siden. Man kan altid træffe dem og Thomas er altid til at tale med. Kan varmt anbefale dem til hver tid. Mvh. William.

5. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr