Unternehmensdetails

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft
  2. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  3. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tyverialarmer, GSM alarm der passer perfekt til din bolig. Lockit® er en trådløs GSM alarm. En tyverialarm der sender sms ved indbrud, eller ringer til de telefonnumre der er lagret i systemet sikrer dit hjem optimalt. Der kan kodes 5 forskellige numre til systemet, så dine venner familie, og naboer ved at der er gået en alarm.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

konzoom, Hold jer fra det firma.

Købte en julegave (robotstøvsuger) i november måned. Støvsugeren kørte i en uge, så meldte den fejl på højre hjul. Siden er tiden gået med at prøve på at få Konzoom i tale, uden held.. Mail svarer de heller ikke på, så nu vil jeg prøve forbrugerombudsmanden.
Min besked til alle: Lad være med at købe noget fra KONZOOM. Det er penge smidt lige ud af vinduet. Meget meget dårlig kundeservice, tror ikke at Konzoom ved hvad kundeservice er.

5. Februar 2017

Urimeligt dårlig service

Jeg købte en robotstøvsuger i oktober 2016 gennem Sweetdeal hos Konzoom. Jeg modtog robotstøvsugeren 4. sept. 2016. Sammen med robotstøvsugeren kunne jeg købe en pluspakke med ekstra tilbehør. Dermed betalte jeg fragt og administrationsgebyr for 2 pakker: 2 x kr. 80,- + 2 x kr. 33,32. Jeg modtog kun 1 pakke, idet plusdelen og robotstøvsugeren var pakket som en enhed i samme karton. Jeg skev til Konzoom, at jeg syntes at det er uærligt, at jeg skal betale for to pakker, når de kun sende 1 pakke. Den vejede under 5 kg, hvilket betyder, at Postnord tager kr 70,-. Den forklaring jeg fik var dødsyg, men jeg gad ikke gøre mere ved det.
Værre blev det, da robotstøvsugeren efter nogen tid mistede en del af sin sugeevne, og efterlod alt andet end støv og nullermænd tilbage på gulvet. Jeg kontaktede Konzoom pr. email (Dannie Peters) 14. nov. 2016. Han bad mig tage et foto af det støvsugeren efterlod, og da han så det, bad han mig om at sende støvsugeren til reparation, idet han mente, at der måtte være en utæthed i systemet. Han skrev, at den ville blive "fikset" i den kommende uge. Efter at have rykket for at få at vide, hvad der skete med støvsugeren, som Dannie Peters ikke svarede på, skrev jeg 6. dec. at nu ville jeg have min støvsuger.
Jeg modtog den 9. dec., men der fulgte overhovedet ingen rep. seddel eller anden forklaring med, om hvad de havde gjort ved støvsugeren. Da jeg satte den i gang viste den sig, at den ikke sugede bedre overhovedet, end da jeg sendte den til reparation.
Jeg har siden forgæves prøvet at få en forklaring fra Dannie Peters, men han reagerer slet ikke på mine emails.
Jeg ser nu ikke anden udvej end at henvende mig til Forbugerklagenævnet.
Og èn ting er sikkert, aldrig mere vil jeg have noget ar gøre med Konzoom.

7. Januar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service!!!! Aldrig køb derfra!

Jeg købte en robotstøver gennem Sweetdeal for lidt over et halvt år siden og da den efter nogle måneder ikke længere virkede og hele tiden gik tilbage til ladestationen tog jeg kontakt til virksomheden bag. Efter en længere mail korrespondance med evt. løsningsforslag, fik jeg endelig at vide den skulle ind til reparation. Dette gjorde jeg så som anvist med post, hvor jeg selv skulle betale kr. 100 i porto.

Der gik, måske en måned, uden nogen form for tilbagemelding fra Konzoom. Så tog jeg kontakt for, at høre hvor min vare blev af. Efter utallige mails frem og tilbage hvor jeg blev lovet, at den ville blive sendt samme dag osv. gik der yderligere en måned før jeg virkelig var nødt til at bruge den hårde tone, før der skete bare lidt. En gang i mellem svarede Dannie Peters fra Konzoom slet ikke.

Der skulle gå TO MÅNEDER (!!!!) før jeg fik min støvsuger tilbage.
Jeg har aldrig oplevet så elendig service. Jeg vil på det kraftigste fraråde, at købe noget ved dette fuskerfirma.

Den ene stjerne er endda alt for meget!

30. September 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig og rodet service ifm defekt robotstøvsuger

Købte en robotstøvsuger, der viste sig at være defekt. Sendte robotstøvsugeren ind, måtte rykke flere gange. Flere gange lovninger på, at det var sendt tilbage, men har aldrig modtaget den.

Efter lang tid, og efter, at have rykket telefonisk igen, fik jeg tilsendt en ny robotstøvsuger, der ser ud til at virke og ser ud til at være af bedre kvalitet end den første robotstøvsuger. Derfor 3 stjerner i stedet for 1.

28. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr