Kontainer Copenhagen Bewertungen 56

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ejer nu 4 Kontainer taske og den eneste udfordring er de holder for evigt, da gerne vil have en undskyldning for at købe flere…. Min arbejdstaske var knækket i remmen efter mange års anvendelse og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale en Kontainer-taske. Audrey er endnu smukkere i virkeligheden end på billederne. Flot indpakning, hurtig levering og sød personlig hilsen fra Camilla gjorde oplevelsen ekstra særli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice udover det sædvanlige. Jeg har 4 forskellige tasker fra Kontainer Copenhagen, og er meget glad for dem alle. Desværre gik lynlåshovedet i stykker på den ene. Så jeg kontaktede Kontain... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har både købt en lækker taske og pung fra Kontainer. Er meget glad for begge dele. Eneste minus er lynlåsene, der er lidt “stramme”

1. Taschengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Handtaschengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

KONTAINER er et dansk bæredygtigt taskebrand. Dedikeret til at skabe lædertasker med den perfekte kombination af underspillet luksus og elegance. Altid med fokus på detaljer, funktionalitet og high-end kvalitet. Hver eneste KONTAINER er produceret ansvarligt i certificeret bæredygtigt kalvelæder og med finurligt farverigt bomuldsfór som signatur. KONTAINER er tidsløse lædertasker, der holder sæson efter sæson. Vi tror på langsom mode, og hver model kommer derfor i begrænset antal. Nyheder udvikles, når det giver mening og ikke fordi moden dikterer.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Flotte produkter

Rigtog flot taske i god kvalitet og leveret som forventet

3. Juni 2024

Antwort von Kontainer Copenhagen

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre. Mvh. Camilla / Kontainer Copenhagen

Blå Helle taske

Blå Helle taske en hurtig og venlig oplevelse . Tasken var som forventet , flot og lækkert design vh Anni

6. Juni 2024

Antwort von Kontainer Copenhagen

Tusind tak for de pæne ord, Anni. Det er jo dejligt at høre. Kh. Camilla / Kontainer Copenhagen

Fantastisk service

Jeg har haft min kontainer siden 2019. Og jeg bruger den dagligt. Desværre var toppen af lynlåsen gået i stykker. Og jeg havde også fået kørt noget ind i lynlåsen. Den kunne derfor ikke mere, og jeg var på udkig efter en
ny. Da jeg kiggede på Kontainers hjemmeside efter en ny, fandt jeg ud af, at de reparerer din taske. De betaler endda fragt frem og tilbage. Jeg har lige hentet min taske fra pakkeshoppen i dag. Og den er som ny igen, og klar til at blive brugt mange år endnu. Det er den vildeste gode service.

24. Mai 2024

Antwort von Kontainer Copenhagen

Tusind tak for dine meget fine ord, Katrine. Det bliver jeg kæmpe glad for at høre. Kh. Camilla / Kontainer

Kundeservice udover det sædvanlige

Kundeservice udover det sædvanlige.
Desværre gik lynlåshovedet i stykker på den ene. Så jeg kontaktede Kontainer Copenhagen. Selvom tasken var mere end 2 år gammel, fik jeg lynlåsen lavet uden beregning og med gratis fragt frem og tilbage. Super fin service og meget lækre tasker. Kan varmt anbefales😊👌

19. April 2024

Antwort von Kontainer Copenhagen

Tusind tak for dine fine, fine ord. Det er jeg kæmpe glad for at høre. Kh. Camilla / Kontainer

Tidløst design

Tidløst design, lækkert udført, smukke tasker til alle formål.
Hurtig levering.

7. Februar 2024

Tusind tak for de pæne ord. Det er meget værdsat. Kh. Camilla / Kontainer

Excellent

Excellent costumer service. Fast delivery. Absolutely beautiful product.

5. Februar 2024

Antwort von Kontainer Copenhagen

Thank you so much for your kind words. That makes me so happy to hear. Best regards, Camilla / Kontainer

Fantastisk god kvalitet

Fantastisk god kvalitet. Jeg har i snart 4 år brugt arbejdstasken fra Kontainer Copenhagen og den ser på ingen måde slidt ud. Jeg har den i brug hver dag. Den er rummelig, funktionel og praktisk, samtidig med at den er vild flot at se på, meget lækker at have i hænderne fordi materialerne er af virkelig god kvalitet. Det gælder også lynlåsen som stadig holder og fungere uden problemer.
Jeg har to andre tasker der fra, en shopper og en lille håndtaske, de er alle med det fineste for indeni. Stor ros til Kontainer CPH for at producere tasker som holder og som man har lyst til at blive ved med at bruge.
Det er i øvrigt også en skøn oplevelse at modtage sit nyindkøbte produkt, det er smukt pakket ind, der er virkelig gjort noget ud af det. Og kundeservicen er i orden. En helt igennem god oplevelse og varm anbefaling herfra.

1. Februar 2023

Antwort von Kontainer Copenhagen

Tusind, tusind tak for de meget pæne ord. Det bliver jeg så glad for at høre. Hilsner fra Camilla / Kontainer

ELSKER mine tre tasker

ELSKER alle mine tre tasker fra Kontainer Copenhagen. Jeg har en til fest, en til hverdag og en til arbejde og de er alle lavet i de flotteste materialer, med det smukkeste for og er perfekte i størrelsen. Og så holder de, man kan stort set ikke se at jeg bruger flere af dem dagligt!

25. Januar 2023

Antwort von Kontainer Copenhagen

Tusind tak for at dele de fine ord, hvor er det fantastisk at høre. Kh. Camilla / Kontainer

Great product

Great product, great lasting quality and timeless design!

23. März 2022

Antwort von Kontainer Copenhagen

Dear Irene. Thank you very much for your kind words. I am so happy to hear that. Best regards, Camilla / Kontainer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smuk og rummelig taske i lækker kvalitet

Smuk og rummelig taske i lækker kvalitet. God og effektiv service, både i form af kontakt på venteliste og ved fremsendelse.

21. Februar 2022

Antwort von Kontainer Copenhagen

Kære Linda. Tusind tak for dine søde ord, hvor er det dejligt at høre. Hilsner fra Camilla

Enhver kvindes drøm…

Kan bare sige: enhver kvindes drøm 😊 Lækkerhed, forkælelse og fantastisk service 😊og det er også derfor, at jeg nu ejer 5 dejlige tasker fra Kontainer Copenhagen.
De varmeste anbefalinger herfra
Marina A. Lem

30. Dezember 2021

Antwort von Kontainer Copenhagen

Kære Marina. Hvor er det fantastisk at høre. Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Hilsner fra Camilla / Kontainer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og god service

Lækre produkter, hurtig levering og generelt en rigtig god service.

27. Dezember 2021

Antwort von Kontainer Copenhagen

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre. Hilsner fra Camilla / Kontainer

Elsker mine Kontainer tasker

Elsker mine Kontainer tasker! Super lækker kvalitet med smuk finish🤩 giver mine varmeste anbefalinger👏🏻

3. Oktober 2021

Antwort von Kontainer Copenhagen

Kære Lise Emilie. Hvor er det fantastisk at høre. Tusind tak for dit fine skriv. Hilsner fra Camilla / Kontainer

Super Tilfreds.

Elsker Camillas Tasker jeg har 5 stk. og de er lavet i lækker kvalitet og der er lagt kærlighed i de tasker.
Tak for nogle skønne produkter.

De varmeste anbefalinger Fra en Glad og tilfreds Kunde.
Louise Pilevold.

24. Juli 2021

Antwort von Kontainer Copenhagen

Kære Louise. Tusind tak for dine meget fine ord. Det varmer. Hilsner fra Camilla / Kontainer

Smukke tasker

Smukke tasker, hurtig levering og elsker no-waste konceptet.

21. Juni 2021

Antwort von Kontainer Copenhagen

Kære Line. Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre. Hilsner fra Camilla / Kontainer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr