Uruselt
Helt bedrövligt företag! Har avslutat mitt engagemang med advisor x antal gånger, funkar inte! Får fortfarande fakturor. Nästa steg är en polisanmälan som sker imorgon!
Konsumentkraft skapades ur idén om att hjälpa privatpersoner till enklare ekonomiska beslut. Privatmarknaden består av enorma beslut, allt ifrån pension, privat sparande, bästa avtal för sin ekonomi och hur allting egentligen fungerar. Konsumentkraft hjälper till att förenkla privatpersoners vardag, genom att ta hjälp av oss med någon av våra tjänster hjälper vi dig hela vägen från start och allt är utifrån ditt behov.
Norrtullsgatan 6, 113 29, Stockholm, Schweden
Det är det sämsta, oseriösa och mest agresiva företag.
Det går inte få tag på de, svarar inte i telefon inte hellr e-mail.
Det har försvunnit pengar från PPM konttot som placerades på osäkra fonder.
Hoppas polisen får tag på de.
Har ringt dem nu i 2 v tid å inte fått tag i dem! Mailat dem har jag oxå gjort! De skulle hjälpa mig säga upp avtalet med advisor och nu har jag fått kravbrev på mig! De var jätte trevliga till å börja med!
Håll er borta från detta bedrägeriföretag.
De har bara en fond som de placerar sina kunders pensionspengar i, Falcon funds. Denna fond går med förlust varje år. Ändå säger de att den går med vinst. De ljuger medvetet för sina kunder.
Kolla på Kalla Fakta på TV4. I del 3 som sändes 24 maj 2016 tar man upp hur detta bedrägeriföretag fungerar.
Alla positiva omdömen har skrivits av folk från Konsumentkraft.
Jag blev uppringd av en mycket påträngande person som ville att jag skulle omgående boka en tid för rådgivning angående min pension. Efter många "jag har inte tid just nu" kom vi överens om att rådgivare skulle ringa upp mig den 27 maj (imorgon). Efter TV-programmet om Konsumentkraft känner jag att detta kan inte vara sant, ett företag som gör allt för att lura av pengar etc. Jag ringer upp kundtjänst, långa väntetider? Jag ringer det mobilnummer som finns i mitt sms, ingen abonnent? Jag vill med dessa rader VARNA och VARNA igen. Se programmet!
Detta är ett väldigt oseriöst bolag som bara vill ha ens koder till pensionen. De flyttade mina pengar utan min tillåtelse och jag förlorade 2 miljoner kronor som de vägrar betala tillbaka trots polisanmälan om urkundsförfalskning.
Trevligt bemötande och proffsigt
Bra tjänst, sänkte priser. Ringde dock 15 min senare än överenskommen tid.
Ingen faktura eller avgift, fick hjälp av en jätte trevlig tant att byta ifrån Allra där jag betalade en dyrare fondavgift samt en årsavgift. Vilket jag inte längre gör hos Konsumentkraft! +1
Mvh Rickard
Lyssnar inte på vad man sa. Ville bara skicka nya koder. Var tvungen att avsluta samtalet.
Bra hjälp, bra support, sparade pengar.
Jag blev uppringd av konsumentkraft och jag är ovetande när det gäller min PPM, och jag gillar inte att ta saker över telefonen. Men jag blev genast intresserad när det inte handlade om mobilabonnemang eller blöjor, utan det var för min egen skull. Min pension känns nu tryggare och det syns även på siffrorna.
Jag blev uppringd av konsumentkraft och jag måste säga att det känns oerhört tryggt för mig som kund att för första gången i hela mitt liv få höra hur en som ringer upp mig på min telefon inte gör ett inspelat avtal utan med all lugn talar om för mig att jag kommer få hem allt på posten så blir jag uppringd 5 dagar senare där vi kan gå igenom allt för att kunna läsa det finstilta sen kostar det inget och det finns ingen bindningstid så det var en självklarhet att jag skulle välja dom sen hur mycket pengar jag tjänar in på det här oavsett om det inte är enorma summor så gör konsumentkraft bra upphandlingar för oss kunder som gör att jag kommer rekommendera vidare i min närhet. tack för ett trevligt samtal.
Mvh Adel
jag tackar så mycket för hjälpen med min premiepension, nu kan jag slappna av och slippa tänka på den.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.