Kongemåtter Bewertungen 76

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har allerede politi meldt disse svindlere for et lille år sigen. De såkaldte kongemåtter er købt hos Temu. Som ikke er skræder syede. Pengene tog de med det samme fra min konto og så fik jeg to må... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte et sæt måtter på deres hjemmeside hvor de lovede pasnings garanti, hvilket de ikke overholder på nogen måder. Der var også meget lang leveringstid og ingen information fra sælgeren, når man... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have købt måtter fra Kongemåtter kan jeg ærligt sige, at de lever op til deres navn. Servicen var kongelig fra start til slut, og produkterne er af absolut højeste kvalitet. Måtterne pas... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kvalitet og luksusfølelse! Jeg fik mine Kongemåtter for nylig, og jeg er virkelig imponeret. De passer perfekt i bilen, og kvaliteten er helt i top. Det ser ikke bare godt ud med d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Skræddersy din biloplevelse med luksuriøse Kongemåtter, designet til perfekt pasform og holdbarhed. Beskyt dit bilinteriør med måtter, der kombinerer eksklusivt diamantmønster og robust materiale – ideelle til alle vejrforhold. Kongemåtter giver dig kvalitet og elegance i én pakke.

3,2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Måtte i en verdens klasse

Måtte i en verdens klasse, bedre Kvalitet finder du ikke🔥

7. November 2024

Antwort von Kongemåtter

Tak for din begejstrede anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplever vores måtter som værende i verdensklasse. Tak fordi du valgte Kongemåtter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med mine måtter

Super tilfreds med mine måtter! De passer perfekt, ser lækre ud, og materialet er virkelig slidstærkt. Leveringen var hurtig, og servicen i top. Helt klart pengene værd

Antwort von Kongemåtter

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, pasform og service. Tak fordi du valgte Kongemåtter!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Bestilte til min Hyundai i30 og de passer helt fint.

5. November 2024

Antwort von Kongemåtter

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både levering og pasformen på dine måtter.

Perfekt

Kort og konkrete! Ligesom det skal være. Fik bestilt nogle måtter til bilen, der så passer helt perfekt, og endda ser meget bedre ud end forrige!

Antwort von Kongemåtter

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med måtterne, både hvad angår pasform og udseende. Tak fordi du valgte Kongemåtter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering kom lige tiden og super…

Levering kom lige tiden og super kundeservice. Jeg havde spg. som jeg fik besvaret af den rar unge mand i tlf.

30. Oktober 2024

Antwort von Kongemåtter

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at levering og kundeservice levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give den bedst mulige service, og det er dejligt at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt. Tak fordi du valgte Kongemåtter – vi håber, du bliver glad for dit køb.

Elsker mine nye måtter !

Jeg har købt måtter til min bil, og jeg er virkelig tilfreds! Kvaliteten er fremragende, de passer perfekt, og de er nemme at installere.

29. Oktober 2024

Antwort von Kongemåtter

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med dine nye måtter og oplever dem som både nemme at installere og af høj kvalitet. Vi håber, de vil tjene dig godt i lang tid fremover. Tak for at vælge Kongemåtter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og god service

Var på jagt efter måtter til min bil, faldt over kongemåtter og var i tvivl om de havde noget der passede til mig. Fik fat i deres kundeservice der fik hjulpet mig let hurtigt. Kan kun anbefales godt produkt og god kundeservice.

Antwort von Kongemåtter

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du valgte Kongemåtter og oplevede god hjælp fra vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med at finde de rigtige måtter til din bil. Vi sætter pris på din anbefaling og håber, at måtterne lever op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og god service

God kvalitet, måtterne passer perfekt. Fin leveringstid også. Kundeservice var hurtige til at svare på mine spørgsmål. De får et stort thumbs up herfra.

Antwort von Kongemåtter

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og pasformen af dine måtter, samt at leveringstiden levede op til dine forventninger. Det er også dejligt at høre, at vores kundeservice har været behjælpelig. Vi sætter stor pris på din positive feedback og din anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er så glad for det og det passer…

Er så glad for det og det passer perfekt til min bil

Antwort von Kongemåtter

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du er glad for dine måtter, og at de passer perfekt til din bil. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du får masser af glæde af dem fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med mit køb fra Kongemåtter. Måtterne er af høj kvalitet og holdbare, præcis som beskrevet. Bestillingsprocessen var nem, og leveringstiden blev overholdt. Kan klart anbefales til andre, der søger kvalitetsmåtter!

Antwort von Kongemåtter

Tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og holdbarheden af dine måtter. Vi arbejder hårdt på at sikre en enkel bestillingsproces og på at overholde leveringstiden, så det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi sætter pris på din anbefaling og håber, at måtterne vil tjene dig godt i lang tid.

Meget tilfreds med produktet

Meget tilfreds med produktet, og kan helt sikkert anbefales! Ønskede et bestemt design, som jeg ikke kunne finde andre steder og gennem en dialog med kundeservice, fik jeg endelig de måtter til min bil, som jeg gerne vil have. Leveringstiden var 100% det værd!

Antwort von Kongemåtter

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os, at du fandt lige det design, du ønskede, og at vi kunne hjælpe dig med at få de helt rigtige måtter til din bil. Vi gør vores bedste for at tilbyde en personlig service, og det er dejligt at høre, at du oplevede vores kundeservice som hjælpsom. Vi sætter pris på din anbefaling og håber, du får stor glæde af dine måtter fremover.

Jeg var skeptisk, men…

Jeg var skeptisk, men måtterne passer som skræddersyet til min bil. De ligger stabilt, og kvaliteten er imponerende! Helt klart pengene værd

Antwort von Kongemåtter

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye Kongemåtter, og at de passer perfekt til din bil. Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet, der både ser godt ud og ligger stabilt. Tak for tilliden og fordi du valgte Kongemåtter – vi håber, du får glæde af dem i lang tid fremover.

Kongemåtter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr