Vi har brugt Komplet Køberrådgivning i forbindelse med køb af vores hus, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling. Søren hjalp os som ekstern byggesagkyndig og forsikringsrådgiver, og... Mehr ansehen

Anna er en fremragende rådgiver! Hun har virkelig sans for detaljen og kommer altid med gode forslag til løsninger. De varmeste anbefalinger herfra!
Nu var det tredje gang vi brugte komplet køberrådgivning. Alle forventninger blev igen imødekommet. De er helt utrolig et meget kompetent team som sikrer os som kunder føler sig trygge. De er grundige... Mehr ansehen
Tue & Anna har med sikker hånd guidet os igennem processen med huskøb. Vi fik en rådgivning der var kompetent og tilpasset os. Desværre endte vi med at trække os fra handlen, men vi vil helt sikkert b... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Om Komplet Køberrådgivning Hos Komplet Køberrådgivning hjælper vi boligkøbere med at træffe trygge og velinformerede beslutninger. Vi gennemgår købsaftaler, tilstandsrapporter, elrapporter og øvrige dokumenter, identificerer risici og rådgiver vores kunder gennem hele købsprocessen, inklusiv forsikringsrådgivning. Udover det har du muligheden for at få lavet en byggesagkyndig besigtigelse og få hjælp til prisforhandlingen. Vi tilbyder tre services, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit boligkøb: - Byggesagkyndig besigtigelse - Juridisk køberrådgiving - Prisforhandling Vores mål er enkelt: At skabe tryghed ved boligkøb og hjælpe vores kunder med at undgå dyre overraskelser. TRYGHED VED BOLIGKØB.
Baldersbuen 29 B, 1. sal, 2640, Hedehusene, Dänemark
- +4571967776
- info@kompletkr.dk
- kompletkoeberraadgivning.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kompetent rådgivning
Vi har fået hurtig og kompetent rådgivning gennem hele forløbet. Det er rart at være i tæt kontakt med en rådgiver, så man kan få svar på alle de spørgsmål, der opstår under vejs.
Fantastisk rådgivning!
Super oplevelse at have Komplet Køberrådgivning som rådgivere på vores boligkøb!
Professionelle, altid tilgængelige og højt serviceniveau hele vejen igennem.
Boligkøber
I min bolig jagt, så har jeg haft helt igennem et fantatisk samarbejde med "Komplet Koeberraadgivning" ved min side. Både som juridisk rådgiver og byggesagkyndig ifm med bolighandel.
Den høje service og professionalisme som "Komplet Koeberraadgivning" tilbyder og leverer, skal man lede længe efter. De tog altid kontakt til mig gennem processen for at sikre sig, at jeg havde det godt med min største investering i livet. Og at det gik som planlagt. De har øje på de ting, som er skrevet med småt, men som kan få stor betydning efter et køb!
Super rådgivning … kan kun anbefale
Ikke så meget at sige … kompetent rådgivning og super service. Vi benyttede Søren (Byggesagkyndig) et par gange, og han er også bare anbefalelsesværdig.
Virkelig god rådgivning og hjælp!
Vi er meget tilfredse med Komplet Køberrådgivnings hjælp og rådgivning, i forbindelse med køb af lejlighed. De tog sig af hele processen, og forklarede og håndterede alt det praktiske, så vi følte os trygge og oplyste. Vi vil ikke tøve med at benytte dem en anden gang.
UG+++ til Komplet Køberrådgivning
UG+++ til Komplet Køberrådgivning.
Der er ikke behov for så meget forklaring, de har styr på tingene.
Kompetent rådgivning
Vi har været godt tilfreds med rådgivning ifm. køb af bolig. Grundig, hurtig respons, og kompetencer til at svare på forskellige spørgsmål
Fantastik - kompetent, løsningsorienteret og ordentlig rådgiver og top service
Fantastisk oplevelse, super process, optimalt resultat. I en anspændt, tidspresset og udfordrende situation, hvor der skal træffes store juridiske og økonomiske beslutninger, oplever jeg det som både afgørende og psykologisk beroligende at have en kompetent, løsningsorienteret, tilgængelig og service-minded rådgiver, som man kan have tillid til og stole på. Det får man her - fantastisk bistand, god proces og rart at have en ven i en vigtig situation. Vi var heldige og er super glade for vores resultat. Uanset hvilken situation i fremtiden ved jeg, hvem vi selv vælger og anbefaler andre som rådgiver.
Tak for god rådgivning
Tak Tue, for en rigtig god snak og rådgivning - helt uforpligtende. Dejligt at I giver jer tid til det. Skal jeg en dag bruge byggeteknisk rådgivning, tøver jeg ikke med at kontakte jer.
Helt vildt behagelige og ´fantastisk…
God behagelige og god service. Jeg fik en super fin hjælp og en hurtigt afklaring i forhold til forsikringer. Så det kan jeg kun anbefale.
Den bedste hjælp nogensinde
Som førstegangs huskøbere havde vi brug for professionel rådgivning og vejledning, da min mand og jeg ikke selv har den nødvendige viden omkring de praktiske formalia, det juridiske, det byggetekniske osv. Vi valgte derfor Komplet Køberrådgivning, og hold fast en service, vi har fået! Lige fra dag 1 af har Komplet Køberrådgivning været der for os, og holdt os i hånden igennem forløbet. De har hele tiden været på forkant med tingene, fulgt os igennem stepsene i købsprocessen, og så har de været tilgængelige 24/7. Vi har igennem hele processen derfor kunne slappe af, da alting har kørt på skinner. Det er de bedste penge, vi nogensinde har brugt! De har været med til at gøre købsprocessen overskuelig og tryg, idet der har været 100% styr på alting. Yderst dygtige mennesker, især Søren, Jesper og Tue, som alle er super skarpe inden for hver deres felt. Vil helt klart anbefale dem til andre huskøbere, og vi vil helt klart bruge dem igen. Yderst tilfreds og super god service.
Excellent and professional help!
Best property consultancy & legal advisory!!
I highly recommend Kompletkoeberraadgivning! They really care about the customer, and provide best services! I will definitely choose them for any kind of property advisory & legal services in the future!!
Afslag i pris og fantastisk rådgivning.
Vores oplevelse var simpelthen så god! Pga forbehold for byggesagkyndig i købsaftalen, endte vi med at få et stort afslag i prisen, da Søren, der er byggesagkyndig hos komplet, opdagede at der ikke var så mange m2 beboelse som oplyst på BBR. 💪
Derudover reddede han os, inden da, fra at købe et stort sminket lig.
Rådgivningen fra Anna var fantastisk - sjældent finder man så kompetent, tilgængelig og hjælpsom person.
5 store stjerner herfra! 😊😊
Meget, meget kompetent rådgivning
Virkelig god, professionel, hurtig og nærværende rådgivning!
Min bedste anbefaling er, at får jeg brug for købsrådgivere igen, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg vælger.
Komplet købsrådgivning svarer lynhurtigt og man føler sig tryg.
Tak for hjælpen!!
Kan varmt anbefale Komplet…
Kan varmt anbefale Komplet Køberrådgivning. Alle dokumenter ifbm. mit boligkøb blev gennemgået i en skriftlig rapport og efterfølgende via telefonmøde. Jeg fik god vejledning vedrørende de forhold jeg skulle være opmærksom på.
Hele forløbet var dejlig ukompliceret for mig, og det har været rart at jeg ikke selv skulle have kontakten til mægler omkring forhold i købsaftalen der skulle uddybes mm.
Teamet gav os nærværende og…
Teamet gav os nærværende og professionel hjælp til vores boligkøb
Stort anbefaling!
Kort og kontant: helt fantastisk - vi vil til hver en tid anbefale Komplet Køberrådgivning!
Go' dag
Mette og Søren
Der har været god vejledning og alle…
Der har været god vejledning og alle anbefalinger er også givet på skrift så vi nemt kunne gennemgå det selv. Hurtig service og dejligt også at kunne få rådgivning i valg af ejerskifteforsikring. Vi har været meget tilfredse.
100% satisfactory from a complicated purchase in Copenhagen
As a non-Danish speaking family, we have gone through a very complicated purchase from a property company, a huge thank you to Kompletkoeberraadgivning, we have managed to avoid many risks and achieved a 100% satisfactory result. Listing a few things we would have not achieved without the expertise in Kompletkoeberraadgivning
1. As a brand new apartment we have expected issue-free. Wrong! building expert Søren discovered loose tiles in the bathrooms that could potentially cause water damage, claim accepted by seller
2. As of takeover, some minor work has not finished, Kompletkoeberraadgivning successfully negotiated a term to have an amout reserved and freezed until the work is completed
3. Some very confusing terms in sales contract regarding ownership of an outdoor area has been discovered, a significant fee is recovered because of that.
All in all, huge satisfactory with Tue, Søren and Anne who all helped our family along the way. I would recommend their service to any Danish or English speaking buyer without a doubt!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.