Kompas360 hjalp os med at opdatere og sætte vores webshop op, på den mest professionelle måde. De er super dygtige og svarer altid på telefonen. Så kun de største anbefalinger herfra.
Kompas360 har designet min hjemmeside og resultatet taler tydeligt for sig selv. For mig er processen og kundeoplevelsen det jeg gerne vil fremhæve. Der har igennem hele forløbet været en super go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kompas360 har netop udarbejdet, opsat og optimeret vores nye hjemmeside hos wensien.dk Vi har fra første møde følt os taget godt af, blevet grundigt vejledt og ikke mindst har deres dygtige folk le... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde brug for en ny hjemmeside, uden at vi havde nogle egentlige ønsker. Derfor tog vi kontakt til Kompas360 som havde frie hænder til layout og design. De kom hurtig med et udkast og ramt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Med hovedkontor i Thisted, er vi personlige, nede på jorden og arbejder ud fra en 360 graders tilgang til dit marketingsetup. Alle kompetencer er samlet under samme tag, kombineret med fordelagtige vilkår, foruden abonnementer, underskrifter og bindinger. Vi tror på at det er relationen samt dialogen der skal bære det langsigtede samarbejde - IKKE din underskrift.
Sydhavnsvej 2M, 7700, Thisted, Dänemark
- info@kompas360.dk
- kompas360.dk
Vi er yderst tilfredse med Kompas360…
Vi er yderst tilfredse med Kompas360 der har været med til at opbygge vores hjemmeside - Thy skiservice. Meget professionel sparring og super godt arbejde.
Kan kun anbefale Kompas360 for at være ambitiøse, omhyggelige og hjælpsomme i hele forløbet 🌟🌟🌟🌟🌟
Så er vores nye hjemmeside op at super…
Så er vores nye hjemmeside op at køre super flot tak for det:)
Dansk Portservice Østjylland synes…
Dansk Portservice Østjylland synes Kompas360 fortjener hele 5 stjerner! Erfarne medarbejdere og professionelle løsninger kendetegner helt sikkert Kompas360.
Jeg har haft en super positiv oplevelse…
Jeg har haft en super positiv oplevelse med Kompas360 forbindelse med opbygning af min hjemmeside. Resultatet og tekstarbejdet er lige i skabet.
Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Kompas360.
Torben Holt
Holt Tag og Facade
De fortjener 5 stjerner...
Idano Sikring synes Kompas360 fortjener hele 5 stjerner! Alle medarbejdere hos Kompas360 yder en utrolig stor indsats og giver den altid lige det sidste for at gøre deres kunder tilfredse. Erfarne medarbejdere og professionelle løsninger kendetegner helt sikkert Kompas360.
Meget tilfreds med min webshop
Meget tilfreds med min webshop, kanon samarbejde omkring alt det praktiske.
Livstil. Dk siger mange tak for god service, og altid at være der når det brænder på. TAK
Erikson&Mogensen er glade for vores musikside
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med "Kompas 360". Det være sig i idéfasen, hvor indhold skulle planlægges og struktureres såvel som i udførelsesfasen, hvor hjemmesidens layout skulle besluttes.
2 meget tilfredse musikere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.