Jeg havde misforstået afhentning. En enormt god service gør at de leverer til os (på trods af ikke at have levering denne dag) Maden var god. Overskuelig. "Opskrifterne" nemme at følge. Der var kræs... Mehr ansehen
Vi nød en “10-serveringers mandags deal”, som bl.a. bestod af spændende og delikate snacks, kammusling, jomfruhummer, kød, dejlig dessert og tilhørende vine. Alt var virkelig lækkert. Betjeningen var... Mehr ansehen
Vi var igen på besøg. Meget bedre oplevelse end sidst, december 2021. Menuerne var færre men “større” , dejlig vin menu. Personalet bød velkommen og var alle søde, venlige og præsenterede menue... Mehr ansehen
Första besöket på Kokkeriet var för 6 år sedan och jag var helt överväldigad av mat, service och ljuddämpad miljö. Denna gången hade jag höga förväntningar och alla infriades! Glutenfritt lika omsorgs... Mehr ansehen
Kronprinsessegade 64, 1306, KBH K, Dänemark
- info@kokkeriet.dk
- kokkeriet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god mad og fantastisk service.
Virkelig god mad og fantastisk service.... :-)
Det var en super oplevelse... kan ihvertfald godt anbefales.
Mvh
Kim
Det her spiller superliga
Det her spiller superliga! Man kan godt forstår de har skaffet sig en stjerne! 🌟
Stor skuffelse!
Stor skuffelse!
Vi er 6 damer fra Oslo som besøkte København i helgen. Flere måneder i forveien hadde vi bestilt bord med mat og vin-pakke på Kokkeriet København fredag 02 september -22. Vi hadde gledet oss lenge da det er en Michelin-restaurant og forventningene var store.
Betjeningen var effektive og service var ok. Det manglet imidlertid på formidling og kommunikasjon. Beskrivelse av matretter og vin ble formidlet med lav stemme og på engelsk og vi fikk derfor ikke med oss særlig mye av informasjonen.
Helhetsinntrykket var at det smakte svært lite av maten generelt, 2 av 10 smakte godt, men ikke wow. Vår oppfatning var at det som beskrives som subtil og elegant bruk av råvarer smakte lite og intetsigende. En av rettene smakte vi kun litt på, men alle 6 ga opp og retten ble returnert til kjøkkenet. Lite og noe avvisende respons fra servitøren i etterkant av dette, avviste vår misnøye med at alle har forskjellig smak. Nei, dette dreier seg ikke om at vi har forskjellig smak eller at vi ikke forstår oss på mat. Dette var rett og slett for dårlig. Det ble ikke gjort forsøk på å rette opp vår misnøye, bortsett fra at servitøren tilbød seg å ringe etter taxi når vi forlot restauranten. Kvelden på Kokkeriet kostet oss over 20.000,- i oppsparte midler.
Vi er faktisk sjokkerte over all den gode omtalen da vår opplevelse var motsatt. En skuffende opplevelse, vi kan ikke anbefale denne restauranten til noen.

Antwort von Kokkeriet
Endnu en gang en fantastisk aften på…
Endnu en gang en fantastisk aften på Kokkeriet 👏. Maden var super lækker, og vinen var , som altid , perfekt afstemt. Vi kommer gerne igen .
En perfekt aften
En perfekt aften. Kombinationen af professionelle, venlige tjenere og en maden, der er kælet for, kom virkelig til udtryk ved vores besøg. Nok top 2 restaurant besøg vi har haft i København indtil dato.
Når alt går op i en højere enhed
Helt igennem en fantastisk aften. Maden og den parrede vinmenu sad lige i skabet. Ingen tvivl om at her har man en holdning og stolthed. Det skinner igennem og kan mærkes!
Alt sammen toppet op med den mest charmerende, kyndige og nærværende betjening af alle.
Givet at vores oplevelse er den generelle standard, er det mig en gåde at der ikke er en ⭐️ nummer to.
Fremragende mad
Fremragende mad, skønne omgivelser og god betjening. Det var skønt, at der var en juice menu, til os der ikke drikker vin. Det var et både lækkert og inkluderende alternativ til vinmenuen.
Maden var veltilberedt, enkel og smuk. Retterne kom i et tilpas tempo. Tjenerne var søde, professionelle og tilpas diskrete, vi glemte næste, at der var andre gæster.
En flot og lækker oplevelse.
Intet mindre end FANTASTISK
Var på Kokkeriet i lørdags med en god ven og havde den mest ægte og lækre oplevelse fra start til slut.
Fantastisk mad og skøn betjening. Nede på jorden stemning og man følte sig virkelig hjemme der. Er absolut ikke sidste gang jeg kommer der og ser allerede frem til næste gang. Tak for en dejlig oplevelse.
Amazing experience at Kokkeriet
We visited Kokkeriet this week to celebrate our 25 years anniversary. We had an outstanding evening! We had the menu and the food and wine matched perfectly. Thanks to the staff for this wonderful evening at your place 😊Please keep on doing what you already do - it was amazing!
Bad for those with food allergies
Not recommended if you have a food allergy. They claim on their website that they can accommodate many types of allergies, but they got me ill with my intolerance, causing me to throw up multiple times and be nauseous for a couple days.
Sensuous
It was one of the best experience I have had. food-wine pairings were so well. The entire team well knowledged and nice. This is definitely something more than food. Once you go there, you will see what I mean. Sensuous, luscious... Thank you
Helt fantastisk gennemført aften
Helt fantastisk gennemført aften. En smagsoplevelse udover det sædvanlige hvad både mad og vin angår. Og virkelig god service fra det sødeste personale.
Den største anbefaling herfra❣️
Very nice experience at Kokkeriet
Very nice experience at Kokkeriet.
The food was really delicious, everything was perfect, we enjoyed a lot. :)
Best service - The staffs are so friendly, professional and helpful, we felt very comfortable and relaxed.
Fantastisk oplevelse
Vi er to madinteresseret unge gutter. Vi ville gerne have en på opleveren og det skal jeg lige love for at vi fik. Der var skabt en rigtig hyggelig og dejlig stemning. Det var utrolig lækker mad. Tjenerne var både søde og sjove, desuden kunne man virkelig mærke at de brændte for deres profession og de havde styr på hvad de lavede.
Så overall mega fed oplevelse, og kokkeriet skal have et stort tak for deres arbejde.
Hilsen de to gutter
En helt fantastisk oplevelse med en…
En helt fantastisk oplevelse med en overdådig betjening og en mad- og vinoplevelse der vækker alle dine sanser. Kæmpe anbefaling.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Dejlig mad og vin. Imødekommende og meget engageret betjening.
Virkelig en god aften.
En stor oplevelse
En stor oplevelse med den store menu og en spændende saft-menu til. Rigtig mange ingredienser og smage sat sammen på en harmonisk måde.
Stor madoplevelse.
Vi ville fejre os selv m en ypperlig middag og det fik vi. Vores to kvindelige tjenere gjorde en stor indsats og vi blev madmæssigt overrasket flere gange. Vi gjorde opmærksom på en enkelt misser efter vores mening og det blev straks korrigeret. En alt i alt fornem aften som vi vil huske.
Husk danske menukort til danske gæster
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse. Både mad og personale var tip top.🏆🏆🏆

Antwort von Kokkeriet
Very High standard both on food
Very High standard both on food, beverages and staff! A very delightful evening and we shall return asap!

Antwort von Kokkeriet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.