Kokjo Foto Bewertungen 167

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er virkelig glade for det fantastiske flotte foto der er blevet taget af vores søn. Og så er det det første skolefoto af ham😍🤩 Vi er virkelig taknemmelig over sådan en god fotograf 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået taget billeder af min søn i børnehaven. Mega gode portrætbilleder og svært at vælge, så meget tilfreds med denne del⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Syntes dog det er ærgeligt at gruppebilledet er taget med en dår... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig gode og autentiske billeder af min datter. Fotografen gav en rigtig god oplevelse. Udvælgelse var svær, da der var mange fine billeder, men selve processen var nem at gå til.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har fået taget skolefotos, men hverken portræt foto eller skolefoto var særligt godt. Vi valgte portræt fotoet fra, da opsætningen var ikke særligt godt. Vi tog det med efterfølgende til en and... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fotograf
  2. Werbefotografie
  3. Fotostudio
  4. Portraitstudio
  5. Hochzeitsfotograf

Vom Unternehmen geschrieben

Kokjo Foto tilbyder landsdækkende skolefoto, børnehavefoto, portræt og erhvervsfoto. Vi har også et stort og hyggeligt studio i rolige omgivelser på Abildvej i Svendborg med gratis parkering lige foran døren. Alle vores billeder på print bliver produceret i vores eget hus og i samarbejde med de bedste leverandører på markedet. Bl.a. har vi her i efteråret 2023 fået installeret verdens bedste printer som den første herhjemme. Det betyder vi har hurtig levering og kan levere den bedste kvalitet og p.t. som den eneste i Danmark. Hvilket er i tråd med vores entré på det danske skolefotomarkedet. Kokjo foto er en del af Colour Art Photo (for professionelle portrætfotografer) og medlem af Fotobranchen og Dansk Erhverv. For yderligere info eller hvis du har spørgsmål, så tjek evt. lige ud her om du kan finde et svar her - https://www.kokjo.dk Ellers har du vores kontakt oplysninger her - telefon: 6222 9057 man-fre kl. 9-12 og 13-15 og på e-mail kontor@kokjo.dk alle ugens syv dage i høj sæsonen.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

167 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det er da dejligt at prisen er faldet

Det er da dejligt at prisen er faldet, men har da aldrig fået så dårlige billeder. Jeg har to børn på to forskellige skoler, på begge børn var der diverse billeder jeg kunne vælge imellem, problemet er at alle billeder er hvor barnet taler eller andre skæve udtryk. Der var bare ikke et ok eller bare nogenlunde billede på nogen af børnene. Og det samme gælder klasse billedet. Har set at flere forældre har samme udfordringer med deres billeder.

Svar: for det første har du sendt min en invitation på at lave en trust pilot anmeldelse og derfor lavede jeg denne. Jeg er ikke gået ind her af mig selv for at brokke mig, men har givet dig den opfattelse jeg har haft, da i bad om den. Velbekomme
men kan du ikke lide de svar du får burde du nok lade vær med at bede om dem.

For det andet må du tag ved lærer af dette frem for at give kritik tilbage, faktum er at mange incl jeg selv ikke har været tilfreds i forhold til det vi plejer at få.

For det 3. En af mine drenge er nu 15 år og vi har hvert år fået fine billeder uden problemer og har kunne vælge blandt en del gode. Faktum er at det har jeg ikke kunne på nogen af børnene i år. Her kan jeg da kun ærge mig over jeg ikke har tænkt på om fotografering.. For jeg har da spildt mine penge på begge børn.
For det 4. Måske du har 30-60 sekunder til at tage billeder, men igen er det kun i år det har været et problem ikke nogen af de andre år har der været udfordringer om dette.

31. Oktober 2023

Hej Julie

Underligt at du ikke har kontaktet os eller taget imod tilbudet på omfoto (som vi i øvrigt har lavet på begge skoler)
Men havde du kontaktet os så havde du også fået hjælp.

Med hensyn til at dine børn sidder og snakker på optagelserne forstår vi ikke, -tværtimod, så sidder din store dreng med lukkede mund på samtlige optagelser og prøver at smile uden at vise tænder (hvilket er helt normalt i 8 kl.) og optagelserne af din yngste søn, så gør han det samme, men han prøver også at smile (det er det du ser på de 4 optagelser med åben mund) Det ville være tydeligt at se hvis man snakker og de optagelser vil du aldrig se, da sådanne optagelser ikke blive lagt op til udvælgelse.

Til din orientering, så har fotograferne derude mellem 30 og 60 sekunder til at fotografer hvert barn.

NB! Vi tager lige en snak med skolerne, for selvfølgelig skal der være tilfredshed med vores arbejde. Det er jo det vi lever af...

Svar til dit svar:
Vi kan desværre ikke føre en dialog på denne platform (den muligt har Trustpilot ikke) Vores svar til dig var som sådan ikke et svar, men en oplysende information.
Med hensyn til de store klasser, så er det ikke kun på Jeres skole at der er færre smil, sådan er det på alle skoler i hele landet, beklager vi ikke er bedre i dine øjne, men der er da ikke noget vi heller ville ønske end at de "store" gad smile, -men sådan er det med den alder og sådan har det altid været.

Let at anvende

Kunne selv vælge blandt flere billeder hvilke vi ville have.

11. September 2023

Hej Randi

Skønt at hører at du er glad for vores nye system.

Vi er også selv glade for at vi ikke længere har bestillingssedler. Vi skiftede ikke kun pga. det var så resursekrævende og miljøbelastende, men netop også for at gøre det lettere at bestille 😉

Så mange tak for din bemærkning 👌😊

Tip top

Gode billeder, og hurtig levering

1. November 2023

Hej Karina

Skønt at få sådan en tilbagemelding.
Det betyder jo bare at alle vores ændringer virker som de skal.

Jeg sender lige din ros videre til vores fotograf Birgitte 👌😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst god og venlig behandling

Yderst god og venlig behandling. Dygtig fotograf. Varmeste anbefaling!

18. Juli 2023

Hej Marie

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og bemærkning på vores fotoarbejde.
Den bliver lige sendt videre til kontoret og til vores fotograf Alice 👌😊

Overbelyste og uskarpe billeder

Overbelyste og uskarpe billeder. Det ligner noget hvor børnene er blevet fotoshoppet ind.
Der er kun 12 børn med på billedet og flere kigger væk.
Tænker at det med digitalkamera og skærm ikke har krævet det store at kigge efter om der lige skulle knipses en gang til.
Håber næsten det er en fejl når der står i deres materiale at de selv står for redigering og udvælgelse billeder.

1. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Kasper Juul-Schirmer
Ordrenr. 150387
Kundenr. 388694

Hvorfor er den her anmeldelse ikke slettet som aftalt sidste år?

Du blev tydelig gjort opmærksom på at det var et forkert billede (som var til brug som godkendelse til skolen, fordi gruppefotoet blev taget i regnvejr og efter skolen godkendte billedet blev det færdig redigeret til bestilling) Du undskyldte mange gange, med at du havde været indlagt og ikke fuldt med og ville slette din anmeldelse hurtigst muligt og sagde tak for det nye "rigtige" billede og refunderingen på fragt du havde modtaget.

Men vi kan desværre se at det ikke er sket, følger du lige op på det 😉👌

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kunne bedre li de andre billeder

Kunne bedre li de andre billeder. Også at man kunne købe ekstra billede ark til 60 kr.

12. Oktober 2023

Hej Gitte

Vi er selvfølgelig kede af at du ikke kontaktede os i stedet for, for så kunne vi nemmere ha forklaret dig hvorfor vi ikke længere tilbyder den grå baggrund, men Sepia er stadigvæk en valgmulighed. Havde du kontaktet os havde vi også kunne ha hjulpet dig og derfor ærgre det os endnu mere at vi kun hører fra dig her..?

Med hensyn til arkene, så er du nu den første der er ked af at du ikke længere skal klippe billederne ud. Vi har faktisk kun positive tilkendegivelser på, at vi nu levere billederne færdig udskåret i de rigtige størrelser og uden merpris, vel og mærket. Ret vigtigt! Vi har ikke sat priserne op hverken sidste år eller i år (kun fjernet det som ikke længere er relevant/ingen bestillinger på eller rentabelt for os)

Øv øv

Jeg er ikke særlig tilfreds med de skolebilleder der kunne vælges imellem - øv at der ikke blev meldt ud, at I ville komme tilbage og tage nye billeder inden man havde bestilt og betalt

20. September 2023

Hej Bianca

Det er vi faktisk ret overraskede over, for det er da de skønneste billeder af en rigtig glad dreng og et klassisk skolefoto lige efter bogen og vi synes faktisk også at det billede du har købt er et godt valg.

Men hvis du havde kontaktede os, så havde vi helt sikkert også kunne hjælpe dig. Så med dette svar, håber vi på at du gøre det fremover...

Hej Jonas

Tak for at du bemærkede vores hurtige leveringstid (specielt i de her tider hvor mange ikke tænker på at håndværk tager den tid hænderne skal bruge på at udføre arbejdet) og fordi du gør opmærksom på at det er nemt. Det er det område vi har lagt mest ind på at optimer.

Tager for lang tid

Jeg synes i har taget nogen gode billeder, men leveringstid 3 før lang

22. Oktober 2023

Hej Mette

Tak for din opmærksomhed på vores fotoarbejde, det bliver vores fotograf Michala glad for at høre.

Vi er dog kede af at læse du synes at det er lang tid at lave en hel skoles bestillinger på 11 dage og levere det indenfor 15 dage til Jeres skole (hvilket også er indenfor de 3 uger vi skriver) der vil vi gerne lige gøre dig opmærksom på at det får du med stor sandsynlighed ikke nogen andre steder indenfor skolefoto i Danmark.
Så må desværre fortælle dig at hvis vi skal gøre det hurtigere, så bliver det nok kun med en til to dages forskel (og det er med vinden i ryggen, ned af bakke og i solskinsvejr)

NB! Vi laver selv alt vores fotoarbejde i Svendborg (vi sender ikke noget til Østen eller ud af huset for den sags skyld) og det er også med uddannet fotografer og derfor grunden til at vi har så hurtig leveringstid.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skolefotos - med reklame for firmaet

Jeg istemmer koret om det upassende i at bruge børn som reklamesøjle for eget firma. På min datters billeder står der Kokjo 23 på hendes bluse...

Jeg har været i kontakt med Glenn fra Kokjo på mail, og har fået det samme nedladende svar som mange andre. Men han kunne tilbyde, at jeg kunne få billederne uden reklamen for en merbetaling...

Jeg undrer mig over, at han vil være det bekendt, både at tage penge for noget, der reklamerer for hans butik, og at tage penge for at fjerne denne reklame. For reklame er det, uagtet hans benægtelse, ellers ville det jo ikke være påtrykt og det ville bestemt heller ikke koste penge at få det fjernet.

Alt i alt en træls oplevelse.

Hej Glenn,
Jeg kan se at du har svaret. Jeg har altså ikke truet dig på mail, blot tilbudt dig en sur anmeldelse herinde, som svar på dit "tilbud" om at betale for at få reklamen fjernet fra min unge datters billeder. Jeg ser gerne, at du tilføjer dokumentation for de trusler, du ser.

Alt i alt en tiltagende træls oplevelse.

16. Oktober 2023

Hej Tanja

Jeg må nok sige at jeg er rystet over dine udtalelser og din trussel på mail og at du ikke læser og forholder dig til det vi har skrevet til dig.

Vi er IKKE en skolefoto “fabrik”. Vi er en professionel fotograf virksomhed, som er omfattet regler og lovgivninger (ophavsretsloven og momsloven) og derfor er det bekymrende at du “angriber” mig og min forretning og ikke det danske retssystem og SKAT.

Derudover er der også varemærkeloven og ved ik om du har lagt mærke til det, men der er navn på alt du køber (bare kig på dine sko/tøj, kaffemaskine, køleskab, TV, cykel ja sågar biler har deres navn siddende så man ikke er i tvivl om hvad man har købt)

Jeg vil det helt klart at når du går efter mig og min forretning, så kommer det til at få konsekvenser, -og derfor går jeg videre med den mail du har sendt til os og et skærmprint af den her anmeldelse. Medmindre du ændre radikal holdning og giver os en undskyldning og beklager misforståelsen.

Her er info til alle forældre der bestiller billeder hos os - https://www.kokjo.dk/foraldre-skole/

"Som du kan se kunne bare ha bestilt med navn og årstal bag på billederne, da du bestilte"

God kvalitet

God kvalitet, hurtig service

11. Oktober 2023

Hej Julia

Mange tak for at du har bemærket vores fotoarbejde, det blev både produktionen her i Svendborg og vores fotograf Alice rigtige glade for at høre 👌😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ved godt at teenagere kan være svære at…

Ved godt at teenagere kan være svære at fotografere men for første gang har vi fået mindre gode billeder fra Kokjo (Tidligere Gauss) har ellers altid været mega gode billeder derfra.
Et plus var at det var en anden måde man bestilte på denne gang så vi kunne vælge det bedste billede ud af en 5-6 stykker.

5. Oktober 2023

Hej Jane

Ja vi har gjort rigtige mange tiltag for at lave så flotte skolefotos som det nu er muligt når man har med børn at gøre. Faktisk har vi fået løftet kvaliteten på skolefoto op på et niveau hvor det topper og væsentligt bedre end tidligere, og det er både hvad angår fotografernes udstyr og selve billedbehandlingen (bemærk vi laver stadigvæk selv alle billeder og det er hernede på Abildvej i Svendborg)

Og som du rigtig nok har bemærket, -og tak for det. Så er vi også selv ovenud tilfredse med det nye bestillingssystem.

Men nu til din søn, havde du kontakte os i stedet for, så havde vi også kunne hjælpe dig (giver dig ret i at der er plads til forbedringer) og derfor er det da også lidt bekymrende at du går efter os. Men det er dit valg og tænker ikke du er interesseret i at vi skal hjælpe dig, så vi takker for bestillingen, selvom det er med en bitter smag i munden, når vi har muligheden for at lave det om.

NB! Når nu din søn til næste år kommer et klassetrin højre op (det er der fotograferne begynder at få udfordringer med de unge mennesker) og "hvis" vores fotograf ikke rammer plet på de 30 sekunder hun har til rådighed, så kontakt os på kontor@kokjo.dk eller ring til os på 6222 9057 Vi er der for at hjælpe, så I får så gode minder for livet som muligt...

Meget nemt at bestille

De gjorde det nemt og hurtigt at bestille billeder

11. Oktober 2023

Hej Trine

Det er vi rigtige glade for at høre, da det er meningen med vores nye bestillingssystem i denne travle tid.

Vi takker mange gange for opmærksomheden 👌😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fine billeder og god kvalitet.

Rigtig fine billeder og god kvalitet.
Dog utrolig ærgelig at de skal komme deres eget logo i bunden af billederne.

5. Oktober 2023

Hej Maria

Tak for din opmærksomhed på vores fotoarbejde.

Der er ikke tale om logo (det kan du se på vores webside) men helt elementært vores navn da du har modtaget et stykke håndvæksmæssigt arbejde fra en professionel fotograf og helt oprigtigt, så er vi stolte af at lægge navn til vores fotoarbejde (modsat mange andre) og der er intet nyt i det, for man har altid fået fotografens navn på billeder (helt på samme måde som malerier, keramik og alt muligt andet håndværk)

Tak for din bemærkning på vores fotoarbejde.
Den er hermed også sendt videre til vores fotograf Birgitte, da fotograferne har den største andel af hele arbejdet 😊

PS! Du er velkommen til at kontakte os på kontor@kokjo.dk eller på telefon 6222 9057 man-fre kl 9-12 og 13-15 så har vi en løsning, så du kan komme helt op og ringe 😉

Vandmærke efter betaling.

Det er virkelig træls at der er vandmærke nede i hjørnet, når jeg har betalt for billederne... ellers rigtig gode billeder.

13. September 2023

Hej Kenneth

Der er ikke tale om vandmærke eller reklame, men helt elementært vores navn, helt på samme måde som med alle andre produkter du køber (bare prøv at kig dig omkring, så vil du se at alle producenter har deres navn på deres vare)

Men udover at du har fået en gratis fotografering af din søn, så er det også lavet på en skole og i 2023 derfor er der også årstal på (på samme måde som sidste år og helt tilbage til det 18 århundrede) og vigtigst af alt, så er fotografens navn en blåstempling for et helt reelt stykke håndværk der er lavet i Svendborg, Danmark.

Men der en måde vi kan løse det på og den vil du havde fået oplyst hvis du havde kontaktet os i stedet for Trustpilot.

Så hvis du synes der går for lang tid før du får hjælp fra Trustpilot, så er du velkommen til at skrive til os på kontor@kokjo.dk eller ringe til på 6222 9057 man-fre kl 9-12 og 13-15 Så skal vi nok tage over…

Men tak for at du har bemærket kvaliteten på vores fotoarbejde.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Generelt synes jeg portræt foto af…

Generelt synes jeg portræt foto af børnene er møg elendige. Der bliver ikke gjort meget for at finde den rette baggrund. Sidst jeg skulle bestille fik jeg en påmindelse om sidste dag med gratis fragt, men sjovt virkede linket ikke den dag… men først dagen efter.

10. Oktober 2023

Hej Christine

Det undre mig at du skriver herinde og i stedet for at kontakte os (det er jo trods alt os der har lavet billederne)

Men hvis det viser sig Trustpilot ikke kan hjælpe dig, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på tel. 6222 9057 man-fre 9-12 og 13-15 eller på mail kontor@kokjo.dk

Med hensyn til din ældste søn, så kan jeg godt forstå du ikke har bestilt portrætbilleder af ham, men har lige talt med fotografen og hun fortæller at hun ikke kunne få et smil ud af din søn dag og faktisk er det helt almindeligt når det kommer til de store klasser at det kniber med at smile til fotografen. Men hans to mindre søskende klare det jo rigtig fint, men kan ikke se du har bestilt nogen portrætter.

Du skriver der ikke bliver gjort meget for at finde den rette baggrund? Forstår jeg ikke da alle bliver fotograferet på hvid baggrund. Med hensyn til tilbuddene, så har man minimum 10 dage til at bestille i, hvis man ønsker at få det leveret til skolen. Den sidste dag er kun en reminder i tilfælde af man har "glemt" at bestille og har lige tjekket det link der er sendt ud og det virker fint og det gør det endnu da vi stadigvæk får bestillinger ;-)

PS: som en lille side bemærkning, så kan jeg oplyse dig at alle i klassen der har logget ind har bestilt (på nær de to drenge der ikke ville smile, hvor din søn er den ene) 94% af forældrene har bestilt (det er vi rigtig godt tilfredse med)

Med hensyn til websiden, så får vi en besked med det samme hvis den er nede (tro mig vi er ikke den eneste skolefotograf i Danmark der bruger det firma) og igen her til sidst, hvis du havde kontaktet os, så havde vi også fundet en løsning til dig.

Go kvalitet

Rigtig gode billeder

29. September 2023

Hej Brian

Tak for den flotte bemærkning, -og ja! Var lige inde og tjekke optagelserne og det kunne lige så godt ha være portrætfotografering nede i studioet 😉
Jeg sender den flotte ros videre til Birgitte som er den faste fotograf på jeres skole.

Så mange tak for din anmeldelse af vores arbejde 👌😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

All in all en fin oplevelse

All in all en fin oplevelse. Nemt at bestille skolefoto, men lidt ærgerligt at fotografen ikke lige lagde min søns strithår ned... Det havde taget 2 sek. Men det går jo nok stærkt på sådan en skoledag med mange elever!

....

Jeg kan åbenbart ikke svare på jeres svar. Men tak🤗 Det er helt sikkert fint at det bærer præg af at være et skolefoto og det er jeg også glad for, havde jeg vidst at jeg kunne kontakte jer, for at få "fjernet" den strit tot, så havde jeg nok gjort det, men det ved jeg nu. Tak for at tage jer tid til at svare. I fik lige en stjerne mere på den konto💪🤗

1. Oktober 2023

Hej Liset

Har kigget på dit billede og troede virkelig der var tale om strit hår.
Men når børn har langt hår, så kan det ikke undgåes at det stritter "lidt", kunne sagtens forstille mig at det har set være ud.
Husk på at billedet er taget i skolen og også skal afspejle den tid i barnets liv. Det er jo hele formålet med skolefotografi og har været det i mere 100 år.

Men havde du kontaktet os, så havde vi også hjulpet dig (vi har en super duper god kundeservice) og det er ikke være, end at lidt retouchering kunne ha "redt håret"

Du har fuldstændig ret i at det at fotografer børn i skolen er noget der skal gå hurtigt (og kræver professionelle fotografer) og alt efter om klassen kommer til tiden eller hvor mange børn der er i klassen, så kan det svinge fra 30 sekunder til et minut pr barn.

Til sammenligning, så sætter vi altid en time af i studioet til børnefotografering (men der betaler man til gengæld også for fotograferingen, modsat på skolen hvor vi laver gratis fotografering og der er heller ingen købetvang, og derudover er det helt valgfrit om man vil bestille billeder på webshoppen efterfølgende)

PS: Til fotografernes forsvar, så kan jeg bare sige at pigerne får utrolig meget positiv feedback for deres arbejde med børnene af både lærer og medarbejdere, da de både skal hjælpe af med overtøj, sætte tøj og hår, og trøste børn der er kede af det eller græder og andre der har mere krudt i røven end et sørøverskib osv. osv. osv... 💪😉

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alle billeder var ikke skåret ud logo på billederne.

Nogle billeder var ikke skåret ud og alle billeder havde firmalogo på forsiden. Hvorfor placerer de det ikke diskret på bagsiden i stedet. Havde jeg vidst det, havde jeg ikke bestilt dem.

22. September 2023

Hej Ida

Først og fremmest er vi jo ret kede af du ikke har kontaktet os, for så havde vi hjulpet dig.

Men i forhold til det du skriver så er det ikke korrekt og i forhold til tidligere hvor vi leveret alle billeder på fotoark (hvor man selv skulle klippe/skære ud) så bliver alle billeder fra i år leveret i de mål de er bestilt i (bortset fra 6cm billedet, der har vi sat skære mærker på papiret, så dem med de gamle rammer selv kan skære dem til så de passer i enten 6x7, 6x8 eller 6x9cm rammerne)

Dernæst er der et tilvalg i webshoppen, hvor du kan vælge at få navnet og årstallet barnet er fotograferet i skolen, bag på billederne.

NB! Du skal bare lige være opmærksom på at den ældre generation vil gerne havde at der står fotografens navn og årstallet hvornår barnet er fotograferet.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr