Kokjo Foto Bewertungen 167

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er virkelig glade for det fantastiske flotte foto der er blevet taget af vores søn. Og så er det det første skolefoto af ham😍🤩 Vi er virkelig taknemmelig over sådan en god fotograf 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået taget billeder af min søn i børnehaven. Mega gode portrætbilleder og svært at vælge, så meget tilfreds med denne del⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Syntes dog det er ærgeligt at gruppebilledet er taget med en dår... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig gode og autentiske billeder af min datter. Fotografen gav en rigtig god oplevelse. Udvælgelse var svær, da der var mange fine billeder, men selve processen var nem at gå til.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har fået taget skolefotos, men hverken portræt foto eller skolefoto var særligt godt. Vi valgte portræt fotoet fra, da opsætningen var ikke særligt godt. Vi tog det med efterfølgende til en and... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fotograf
  2. Werbefotografie
  3. Fotostudio
  4. Portraitstudio
  5. Hochzeitsfotograf

Vom Unternehmen geschrieben

Kokjo Foto tilbyder landsdækkende skolefoto, børnehavefoto, portræt og erhvervsfoto. Vi har også et stort og hyggeligt studio i rolige omgivelser på Abildvej i Svendborg med gratis parkering lige foran døren. Alle vores billeder på print bliver produceret i vores eget hus og i samarbejde med de bedste leverandører på markedet. Bl.a. har vi her i efteråret 2023 fået installeret verdens bedste printer som den første herhjemme. Det betyder vi har hurtig levering og kan levere den bedste kvalitet og p.t. som den eneste i Danmark. Hvilket er i tråd med vores entré på det danske skolefotomarkedet. Kokjo foto er en del af Colour Art Photo (for professionelle portrætfotografer) og medlem af Fotobranchen og Dansk Erhverv. For yderligere info eller hvis du har spørgsmål, så tjek evt. lige ud her om du kan finde et svar her - https://www.kokjo.dk Ellers har du vores kontakt oplysninger her - telefon: 6222 9057 man-fre kl. 9-12 og 13-15 og på e-mail kontor@kokjo.dk alle ugens syv dage i høj sæsonen.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

167 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

De bedste billeder af vores børn😍

De bedste billeder af vores børn😍
Vi har brugt Kokjo flere gange og kan varmt anbefale dem til både børn og voksne. Billederne udvælger vi online og de redigeres inden modtagelse. Kvaliteten er i top og fotopapiret bedre end de andre skolefotografer børnene har haft. Det er ikke sidste gang vi bruger Kokjo😊

5. November 2024

Ros til kokjo

Jeg har modtaget super fine klassefoto og billeder. Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle bestille fordi kvaliteten var meget dårlig ligeledes var der kamera udstyr i billedet, blitz i briller. Men alt er der styr på i den færdige udgave. Og prisen er absolut til at betale. Så stor ros herfra.

9. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange billeder at vælge imellem

Mange billeder at vælge imellem. Påmindelse om at bestille mens der er gratis levering. Hurtig levering efter fotos er taget. I det hele taget god service. Vi fik omfotograferet vores søn uden problemer.

6. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik fine billeder til en fin pris…

Jeg fik fine billeder til en fin pris og inden for den lovede tidsramme.
Jeg er ellers ikke meget for at alt foregår digitalt, men det var nu ret smart, at jeg selv kunne få lov at vælge hvilket billede de skulle gå videre med. Og meget font klassebillede der fulgte gratis med

18. Oktober 2024

Super kvalitet

Super kvalitet. Har anbefalet det i stedet for anden skolefotograf ved mit barns skole. Jeg bestiller fremover kun via Kokjo.
De bedste anbefalinger herfra

1. November 2024

Fuld tilfredshed 😊🙏✨

Kokjo Foto har stået for skolefoto på min datters skole de sidste år. Vi er fuldt ud tilfredse. Den søde fotograf kunne endda huske hende fra året før, så det gav oveni de fine billeder også en hyggelig oplevelse 🎉🍀✨

7. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skolefoto fra jer er så smart og nemt.

Har fået klassebilleder af begge mine børn i alle deres år i folkeskolen og hver 2. år portrætfoto af dem hver især. Ældste søn er gået ud og yngste går i 9. klasse.
Jeg har altid fået de flotteste billeder.
I år var det en rigtig god oplevelse og er så glad for det forgår online via jer, så man kan se resultatet online før man bestiller.
I får mine varmeste anbefalinger.

30. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr