çok güzel bir site kesinlikle dersleri…
çok güzel bir site kesinlikle dersleri çok iyi ve kalıteli üye olmanızı öneririrem
Kodwise ailesi olarak bizler; 7-16 yaş arasındaki öğrencilerimize, bütün dünyadaki öğrencilerimizle etkileşime geçebilecekleri sosyal medya platformumuzu ve bu platformu verimli kullanabilmeleri, projeler yapabilmeleri/paylaşabilmeleri için dersler veriyoruz!
Büyükesat Mah. Koza 1 Cad., 06530, ANKARA, Türkei
8 yaşındaki kızımın ekranda geçirdiği süreyi verimli kılmak adına yaptığım arayışta karşılaştığım bir kurum. iyi ki karşılaşmışız. başlangıcından bu yana katettiği yolu görmek paha biçilemez.
Ben Kodwise öğrencisiyim bu uzaktan eğitim baya iyi yazmayı düşünüyorsanız çok iyi güvenle yazdırabilirsiniz🥰🥰
Çokca reklamını gördüğünüz malum yabancı menşeli şirkette eğitimden çok pazarlama mantığını, zorla akıllarınca baskı kurup oldu bittiye getirip ders satmaya çalışmalarını, dersi satın almadigimizda değişen uskuplarini gördükten sonra kendiaraştırmalarım sonucunda kodwise yazılımı buldum. Şirket Ankara merkezli, ticaret sicil gazetesinde kaydı olan, iki Türk girişimci tarafından kurulmuş. Bu benim için birinci artısı.
Çağrı merkezleri ile teyitleserek deneme dersi kaydı yaptırdık. Belirlediğimiz gün ve saatte deneme dersimizi gerçekleştirdik.
Dersi veren hocamız sohbet ve pratik uygulama egzersizleri ile çocuğunuzun seviyesini belirledi ve uygun olacağını düşündüğü programları tarafımıza sundu.
Eğitim günleri, saatleri ve ücretleri hakkında detaylıca bilgi verdikten sonra dersi satın almamız konusunda hiçbir zorlama yapmadan düşünmenize musaade edip dersi tamamladik. ( Diğeri yok indirim gider, yok su hal kaybolur vs darliyordu)
Hocamızdan ve programdan memnun kaldık.
Programda mentorumuz ve dersi verecek pedagojik formasyon sahibi eğitmenimiz olacağını öğrendik.
Kodwise ailesine katıldığımız için çok mutluyuz
Kızımın ekran ile geçirdiği süreci bilgi ve eğitime aktarabileceği bir eğitim ararken ulaştığım Kodwise ile henüz deneme dersinde çok içime sinerek sorduğum tüm sorulara cevaplarımı aldım. Araştırma sürecimde birkaç deneme dersi daha yaptığım merkezler ile arasında pozitif yönlü bir çok başlık vardı. Verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunda haftalar ilerledikçe kızımın gelişimi ile tasdik etmiş olduk. Öğrenci sayısının az olması, eğitimci kalitesi, derslerin dolu dolu geçmesi harika. Emeklerinize sağlık. İyi ki varsın Kodwise.

Antwort von Kodwise
Ben sıradan bir oyalayıcı eğitim gibi düşünmüştüm.Ama hayal değil gerçekmiş. Öğretmenimiz bilhassa sanki yıllardır ders alıyormuşuz gibi rahat hissettirdi, başlamak için çok sabırsızlanıyoruz.

Antwort von Kodwise
Ev konforunda , teşvik eden, sorulara anlık cevap veren biri ile ders işlemek kesinlikle çok yararlı oldu. Ayrıca uzaktan olması tatil veya müsait olmayan durumlarda çocukların güvenli bir alanda dersini kaçırmadan eğitimine devam etmesine olanak vermesi de ayrıca güzel. Böyle durumlarda henüz kullanmadık ama dondurma imkanı veya telafi olduğunu da söylediler. Hocalarımız oldukça ilgili. Dönüşler güzel. Ders videolarına da her zaman erişebiliyoruz

Antwort von Kodwise
10 yaşındaki oğlum için bir tanışma dersi aldık Kodwisedan ve tanışma dersinden başlayarak, kayıt aşaması ve derslerin tamamında en ufak bir aksaklık yaşamadık. Şu ana kadar 14 ders tamamladık. Görüştüğümüz herkes çözüm odaklı. Öğretmenimiz son derece nazik ve alanında gerçekten bilgi sahibi. Profesyonel bir eğitim iyi ki Kodwise çok teşekkürler

Antwort von Kodwise
Daha önce başka bir okuldan böyle bir eğitim almıştık, bize deneme dersinde söylenen çoğu şey yalandı. Örneğin hocaların çok eğitimli olduklarından bahsedilmişti ancak kaydolduktan sonra gördük ki hocalarında birçoğu üniversite öğrencisiydi. Bunun üzerine ne tarafımıza fatura kesildi ne iademiz yapıldı. Bu yüzden inanılmaz bir güven sorunu yaşıyorduk ancak sonrasında resmiyetinden aldığımız güvenle ve çocuğumuzun böyle bir eğitimi çok istemesiyle kodwise i keşfettik ve bir deneme dersi almak istedik. Bu derste yaşadıklarımızdan bahsettik ve bize tane tane her şeyi mükemmel bir şekilde açıkladılar. Güven problemimizden dolayı en düşük derslik programa kaydolarak başlamıştık ancak bu derslerimiz biter bitmez 1.5 yıl olacak program ile kaydımızı devam ettirdik. Bu hafta 20. dersimizi yapacağız ve hiç bir problemle karşılaşmadığımız gibi hem hocalarımız hem destek ekibindeki çalışanlar bize karşı çok ilgililer. Bu kadar uzun yazmak istememin sebebi bizler gibi bu tarz sorun yaşayan velilerin görebilmesi ve çocuklarımıza iyi bir eğitim aldırabileceğimiz bir yer olması. Açıkçası bize en çok güven veren başka okullarda olmayan şey kayıt olur olmaz bizden fatura için bilgilerimizin istenmesiydi.

Antwort von Kodwise
sosyal medya da karşıma çıkan iki farklı okuldan deneme dersi talep ettim ve kodwise daha çok içime sindi oğluma 12 ders aldım çok memnun kaldık derslerimiz hala devam ediyor oğlum hiç sıkılmadı öğretmenlerimizde çok kaliteli teşekkürler kodwise 🙏🙏

Antwort von Kodwise
Online egitime karşı önyargılıydım. Eşimin ısrarıyla katıldığımız deneme dersinin bu kadar faydalı olacağını düşünmezdim. Ders kaliteniz İlginiz ve kızımın geleceğiyle ilgili faydalı rehberliginiz için Teşekkürler Kodwise👏

Antwort von Kodwise
Oğlum ali efe ile yapılan deneme dersi sonrası okula kaydımızı gerçekleştirdik. Şuan 3. derslerini yapıyorlar ve oğlumdaki değişimleri ve gelişimleri şimdiden farkediyoruz. Öğretmenimiz Elif Sude hanıma çok teşekkür ederiz .

Antwort von Kodwise
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.