Knudsgaard Advokater Bewertungen 259

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gjorde brug af Knudsgaard Advokater ved køb af bolig. De var utroligt engagerede, hjælpsomme og omhyggelige. Jeg følte mig i trygge hænder gennem hele processen. Kan anbefale dem til alle der ønsker... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De hjap med de udfordinger der var omkring mit hus køb, nemme at snakke med og forstående hele vejen i gennem. Rigtig flinke, og gode til at hjælpe med at forklar ting man ikke forstår :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop afsluttet vores sag hos knudsgaardadvokaterne, vi fik deres rådgivning og hjælp i forbindelse med huskøb. Rigtig god oplevelse! God professionel og alligevel forståelig rådgivning. Yderst sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et virkelig godt samarbejde med Knudsgaard Advokater i forbindelse med vores bolighandel. Kasper har været både professionel og imødekommende gennem hele processen, og vi har følt os t... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Rechtsberater
  2. Experte für Eigentumsübertragungen
  3. Anwaltskanzlei
  4. Anwalt für Immobilienrecht

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et moderne advokatfirma, der tilbyder advokatrådgivning i hele Danmark til både private og erhvervsdrivende. Hos Knudsgaard Advokater vil vi være din foretrukne advokat. Vi udviser høj faglighed og hjælper dig bedst muligt med din sag.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Knudsgaard Advokater har hjulpet os i…

Knudsgaard Advokater har hjulpet os i en lidt kompliceret sag, hvor vi var blevet stævnet. Vi oplevede en utrolig kompetent rådgivning og en ordentlighed og en stor opmærksomhed på at sætte sig ind i alle sagens detaljer. Vi vandt sagen i Københavns Byret og vi takker stort Kasper og Sara :-)

12. Dezember 2024

God kommunikation

Super fint fra start til slut. God kommunikation gennem hele ejendomshandlen. Intet negativt at bemærke.

28. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb af nedlagt landbrug og hjælp til ejerforhold.

Da min kone og jeg skulle udleve vores drøm om at flytte på et nedlagt landbrug for 1 1/2 år siden, fik vi hjælp af Kasper med alt omkring huskøbet, der efter har der været en sag om ejerforhold af af et hegn på vores grund for nylig, som vi også fik Kasper til at hjælpe med, da vi følte os særdeles godt behandlet under huskøbet.
Professionel hjælp, punktlighed og altid til at komme i kontakt med.
Mine bedste anbefalinger herfra, skulle vi igen få brug for hjælp, så er valget nemt.

22. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gennemført og trygt fra start til slut

Gennemført og trygt fra start til slut.
Jeg har netop afsluttet en huskøbsaftale med hjælp fra Maja & Sara. Alt har bare spillet, været super professionelt, punktligt og trygt.
Jeg kan varmt anbefale Knudsgaard Advokater.

15. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse ved første hushandel

Vi har netop afsluttet vores første hushandel - hvor Maja og Sara har taget os i hånden fra første opkald.
Kommunikationen var præcis, tålmodig og meget venlig - da der var mange "firsts" i forbindelse med huskøb.

Vi vil absolut benytte os af Knudsgaard Advokater igen ved brug for juridisk rådgivning i fremtiden.

9. Dezember 2024

Meget god oplevelse

Alt var som aftalt. Kompetente advokater, kompetente sekretærer, og alle var så venlige at gennemgå processen med mig på mit modersmål (engelsk).

Kan kun anbefales!

27. November 2024

Effektiv håndtering af berigtigelse

Knudsgaard advokater har stået for berigtigelsen af vores boligkøb. Vi har fået rigtig god vejledning og effektiv sagsgang. Knudsgaard advokater får mine varmeste anbefalinger :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en super oplevelse med…

Vi havde en super oplevelse med Knudsgaard Advokater. Rikke og Sanne var servicemindede og hurtige til at besvare vores spørgsmål ifm udarbejdelse af testamente og fremtidsfuldmagter. Vi kan bestemt anbefale dem til andre, som står over for et lignende behov for advokathjælp

28. November 2024

Stor anbefaling!

Knudsgaard advokater har hjulpet os i forbindelse med overtagelse af vores hus og gennemgang af byggesag. Dialogen med Sara og Maja har gennem hele processen været kompetent og grundig, ligesom de har været tilgængelige og venlige.
Stor anbefaling til Sara og Maja og resten af Knudsgaard Advokater :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt håndtering af sag mod tidligere arbejdsgiver

Mads Knudsgaard har kørt en sag for mig mod en tidligere arbejdsgiver og han har gjort det til punkt og prikke hele vejen igennem. Jeg kan kun anbefale at få hjælp herfra. Ikke nok med at Mads hjalp mig med at få mine penge, så sørgede han også for at vejlede så jeg fik størst mulige gevinst ud af det. Han stod ved min side hele vejen igennem, og han tog alt for få penge for det!

24. November 2024

Dårlig mengrad vudering

Mengrad var for dårlig og ikke beskrevet ordentligt af Alm brand og de ville ikke bruge det data de havde fået af lægen der lavede mit lægetjek og mengrad så jeg kontaktede knudsgaard advokater og de fik mig over til Rikke Felix Kjær og den hjælpe jeg har fået kan ikke beskrives med ord men altså wauw kæmpe hjælp hun har været der hele vejen igennem og vi fik det hele gjort ordentligt til sidst takket være Rikke så kan varmt anbefale hende

15. November 2024

Fremragende advokatbistand

Jeg har i november 2024 brugt Knudsgaard Advokater, herunder specifikt Advokat Kasper Hvolbæk Andersen i en sag omkring en hus/grund tvist.

Kasper har været en helt fantastisk støtte hele vejen igennem forløbet, og hans juridiske kompetance og hans menneskelige egenskaber har været udover det sædvanlige.

Jeg har følt mig ualmindeligt godt behandlet både juridisk og på det personlige plan gennem hele processen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Knudsgaard Advokat i almindelighed og Kasper i særdeleshed, hvis nogen skal bruge juridisk rådgivning 👍👍

DBH og tak Kasper.

Mvh
Mikkel

20. November 2024

Varme anbefalinger

Vi brugte Knudsgaard Advokater ifm. et huskøb. Rasmus gav os kompetent rådgivning hele vejen igennem og hjalp os med at skabe overblik over vigtige opmærksomhedspunkter. Vi følte os godt behandlet og i trygge hænder. De varmeste anbefalinger herfra.

16. Oktober 2024

Varm anbefaling!

Kunne ikke ønske os mere kompetent og tryghedsskabende vejledning og juridisk hjælp ved vores huskøb! Sara og Maja var kompetente, tilgængelige og rolige fra start til slut i processen. Og så er de meget rimelige i pris. Varm anbefaling herfra.

1. November 2024

Køb af hus

Ved køb af hus kontaktede vi Knudsgaard Advokater, som gennemgik købsaftalen, som gjorde opmærksom på flere punkter der skulle afklares før handel kunne være endeligt. Det gav ro i maven og er meget tilfreds med forløbet fra hele teamet.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr