I’m happy as this knitwedo delivers my packages in beautiful packaging and with friendly messages. I’ve been a buyer since 2019 and I plan to continue as this is one stop that delivers and can be trus... Mehr ansehen
Altid noget meget lækkert garn og fine produkter. Fin service og hurtig levering. Man skal passe godt på de små selvstændige firmaer. ❤️
Min bestilling blev sendt 10 dage efter bestilling. På hjemmesiden stod der 1-3 dages afsending fra bestilling. Jeg skrev mail 2 gange og udtrykkede min bekymring, også kva af anmeldelser på Trustpil... Mehr ansehen
God service Hurtig og god service, fik varen hurtig og havde ikke hørt noget fra gls, skrev til knotwedo og kort tid efter var pakken kommet frem til pakkeshop
Vom Unternehmen geschrieben
Vestergade 1 B, 8620 , Kjellerup, Dänemark
- info@knitwedo.dk
- knitwedo.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Der manglede 2 varer i pakken som jeg…
Der manglede 2 varer i pakken som jeg modtog tirsdag.
Nu er det mandag og jeg venter stadig på svar på om de er på vej. De har trukket pengene så det er lidt træls.
Har tidligere handlet i butikken hvor der ingen problemer har været.
Jeg synes
Jeg synes, at I er MEGET langsomme med at sende ens ordre? Jeg har tidligere været tilfreds, men de 1-3 dage, der står på WWW passer ikke…
Har ikke sendt hele mit køb
Jeg er en meget utilfreds kunde.
Jeg har købt nogle strikkepinde og et mini sleeve.
Det tog 3 uger for dem at sende mine vare og da de kom manglede mini sleevet
Jeg har forsøgt at kontakte dem, men de svarede aldrig på min mail
Kan ikke anbefale dem
Jeg har gentagne gange
Jeg har gentagne gange, forsøgt at få svar på mine mails, men der sker ikke noget. Jeg har bestilt garn og betalt d. 3 august, men intet modtaget. 379 kr. Min tålmodighed er opbrugt.
Alt for lang leveringstid
Jeg bestilte garn den 18. Juni og det er i dag den 30.juni. jeg har stadig ikke modtaget min bestilling. Det er meget dårlig service synes jeg.
Sikke fine maskemarkører😍😍😍😍
God service 🥰
Birgitte er så mega kreativ med hendes…
Birgitte er så mega kreativ med hendes maskemarkører. Og så yder hun en kundeservice der virkelig varmer. Jeg vender tilbage gang på gang for jeg ved bare at alt er i orden ved Knitwedo
Stor service!!’
Der er stor hjælp og velvilje mht vejledning i køb - og i mit tilfælde returnering og andet køb. Stor ros herfra!!
Utroværdig firma
17. Dec 2024 var min første henvendelse til KnitWeDo jeg ønskede at afgive en stor bestilling (for flere tusinde kroner) flere gange i perioden har jeg taget kontakt for at få status på min store bestilling, min oplevelse er desværre at firmaet (Birgitte) ikke tager kundeservice alvorligt. Så sent som 5/5-25 skriver hun: “Jeg kan lige prøve at tage fat i dem igen i morgen og give dig besked. Jeg tænker vi skal tage stilling til hvad der skal ske i denne uge ☺️ du fortjener også vished ♥️ jeg sætter lige alle sejl ind. “
I dag har vi den 28/5-25 og jeg har stadig ikke fået vished… (hun er simpelthen ikke vendt tilbage).
Så desværre ikke en troværdig virksomhed….
Kan ikke anbefales 👎🏻
Garnet jeg bestilte var i restordre
Garnet jeg bestilte var i restordre, men jeg fik lyhurtig besked. Er glad for min handel
Altid god oplevelse at handle hos…
Altid god oplevelse at handle hos Knitwedo. Lækkert sortiment og hurtig levering 👏
Jeg synes der er en fantastisk service…
Jeg synes der er en fantastisk service i din lille garnbiks webshop, og altid skønne garn kvaliteter, man bare ikke kan lade være at shoppe. God vejledning hvis man er i tvivl om noget 🥰
Fantastisk butik
Har handlet mange gange hos Knitwedo!
Og har altid været super tilfreds
Og lev. er mega hurtig
Så derfor gir jeg 🌟🌟🌟🌟🌟
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.