Unternehmensdetails

1. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

På KlossHyra tror vi att byggande ska vara roligt för alla, oavsett ålder eller erfarenhet. Därför hyr vi ut högkvalitativa LEGO®-set över hela Sverige, så att familjer, byggentusiaster och kreativa själar kan njuta av unika byggupplevelser utan att behöva köpa ett helt set själva. Vårt mål är att göra LEGO mer tillgängligt, hållbart och prisvärt. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment med populära teman och set för alla. Efter varje uthyrning kontrolleras varje set, rengörs vid behov och packas omsorgsfullt, så att våra kunder alltid kan börja bygga med set i toppskick. På vår webbplats kan kunder enkelt hitta rätt set via teman, filter eller sökfunktion. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att utöka vårt sortiment och förbättra vår service. På KlossHyra står kundnöjdhet i fokus. Vi erbjuder tydlig kommunikation, pålitliga leveranser och en smidig hyresprocess från början till slut. Oavsett om du söker något för en regnig helg, en familjeaktivitet eller en kreativ utmaning för dig själv, hjälper vi dig gärna att hitta det perfekta setet. Vi bygger KlossHyra med passion, omtanke och kärlek till LEGO. Kundfeedback hjälper oss att utvecklas, förbättra vår service och ännu bättre anpassa vårt utbud efter vad människor söker. Låt oss bygga något fantastiskt tillsammans!

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hyrde ett LEGO-set från Klosshyra…

Jag hyrde ett LEGO-set från Klosshyra och är verkligen supernöjd med hela upplevelsen! Allt från beställning till leverans fungerade smidigt och utan problem. Setet var komplett, rent och i väldigt bra skick, vilket gjorde byggandet extra roligt.

Det bästa är att man kan njuta av att bygga avancerade LEGO-set utan att behöva köpa dem och sedan hitta plats för dem hemma. Perfekt både för vuxna och barn som älskar LEGO!

Jag kommer definitivt att hyra igen och kan varmt rekommendera Klosshyra till andra LEGO-entusiaster. ⭐⭐⭐⭐⭐

5. April 2026

Antwort von KlossHyra

Stort tack för din fantastiska recension! Det betyder mycket för oss att höra att hela upplevelsen fungerade smidigt och att setet levde upp till förväntningarna.

Precis som du säger vill vi göra det möjligt att njuta av att bygga stora LEGO-set utan att behöva köpa och förvara dem själv. Vad roligt att du uppskattade det!

Du är varmt välkommen att hyra igen när du är redo för nästa bygge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint packat och väl organiserat

Fint packat och väl organiserat.
Enkelt att förlänga hyra en vecka i taget.
Uppskattat att kunna hämta och lämna på plats.
Vänlig kommunikation.

20. März 2026

Antwort von KlossHyra

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt. Varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vilken kanonide att hyra ut Legoset

Vilken kanonide att hyra ut Legoset. Lego är ju dyrt, men nu kan man iallafall få bygga de stora seten. Riktigt bra och snabb service

9. Februar 2026

Antwort von KlossHyra

Tack för den fina recensionen. Precis därför startade vi, att göra de stora seten tillgängliga utan att behöva köpa dem.

Allt va jättebra

Allt va jättebra! Mkt bra bemötande av ägarna. Snabb på att svara och fick hämta snabbt samma dag. Kommer hyra igen.

14. Februar 2026

Antwort von KlossHyra

Tack för den fina recensionen, varmt välkomna tillbaka.

Supersmidigt upplägg

Supersmidigt upplägg. Rekommenderas

29. Dezember 2025

Antwort von KlossHyra

Tack för den fina recensionen. Kul att höra att du upplevde upplägget som smidigt!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr