Jeg synes, at N’age anvender uetisk markedsføring og misvisende kampagner. De sender mail ud om, at man får et gavekort til hhv. produkter og behandlinger, når man lægger en ordre den pågældende week... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg blev mødt med et sødt professionelt personale der lyttede til mig og var i stand til at møde mine ønsker med gode råd og forslag. Jeg købte også nogle fantastiske hud produkter fra klinikken som... Mehr ansehen
Man føler sig meget velkommen i deres lækre lokaler, samt man bliver behandlet som om man er den eneste ene. Får helt klart en stor guld medalje herfra ! Glæder mig til videre vejledning og behandli... Mehr ansehen
de kosmetiske sykepleiere er virkelige gode til å spørge ind og sørge for at en er okei. De får en til å føle seg at en er i riktig trygge hender Dessuten er de også virkelig dyktige og kan se et p... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Professionelt og trygt
Først og fremmest og aller vigtigst en professionel behandling og helt igennem tryg oplevelse at komme hos N’age! Derudover altid venligt personale, smuk klinik, relativt let at få tider.
Det skønne ved NAge er deres fokus på naturlighed
Det skønne ved NAge er deres fokus på naturlighed., Man kan ikke se behandlingerne. Kun en yngre udgave
Er i dag blevet behandlet af Anne hos…
Er i dag blevet behandlet af Anne hos Nage i Risskov i Jylland. Anne er virkelig dygtig. Tager sig god tid, forklare undervejs og er så professionel.
Hele klinikken fra du kommer ind til du er færdig er helt fantastisk.
Kun stort ros og kan 100 procent anbefale klinikken.
Tak 😊
Nage Lyngby
Har fået fraxel-behandling på Nage klinikken i Lyngby. Meget imødekommende og sødt personale. Super professionel vejledning og rådgivning, en klinik med en dejlig, rolig og professionel atmosfære.
10/10
Dessuten er de også virkelig dyktige og kan se et potensiale, uten at det bliver unaturlig
Altid super god service .
Altid super god service .. god vejledning .. profesionelle kosmetiske sygeplejersker
Man føler sig tryg og man kan altid kontakte klinikken hvis der er noget man er i tvivl om .. man er tryg hele vejen igennem før under og efter behandlingen
❤️
Not what I asked for
I purchased a skin booster (3 treatments) and on the first treatment, I was administered a cheek filler instead. I had mentioned I didn’t want volume at all, and that’s exactly what I got… also, the procedure was conducted by a nurse, not a medical doctor. I wasn’t informed about where they were going to inject the hyaluronic acid. Not only I did not like the result, it was simply not what I asked for. I immediately cancelled the remaining two treatments and got a refund. But I was charged for a skin booster, not a cheek filler (which is cheaper and what they performed). I do not recommend this clinic. It has a lot of hype because of where it is located, and everyone is good looking and everything looks nice, but this situation is simply not acceptable. I had done similar procedures at another clinic some years ago, and it was nothing like this. One year past, and my face hasn’t recovered, so it last way more than one year as they say. The filler was placed too medially towards the center of the face, as opposed to more laterally to the sides, and my face looked abnormally cheeky and unnatural from some angles. At this point, I’m not sure my face will go back to its normal shape…I definitely do not recommend this place.
Professionel, imødekommende og venlig
Klinikken er et professionelt møde med kvalificerede behandlere og jeg følte mig i trygge hænder helt fra start. Behandlingen var på alle måder meget tilfredsstillende og det personlige engagement fra Ida Vejborg var rigtig dejligt.
Kvalitet og Æstetik
Kvalitet og æstetik
Fagligt dygtige. Rolig atmosfære. Lækre lokaler.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Behandlinger der virker og personalet er søde, professionelle og imødekommende.
Jeg elsker at komme ved N’age fordi de…
Jeg elsker at komme ved N’age fordi de tryller de fineste resultater frem - og personalet er de sødeste ❤️
Rutineret
Selve behandlingen på Østerbro forløb godt og rutinemæssigt.
Klart der jeg ville anbefale at få lavet behandlinger! <3
Kan virkelig anbefale N'AGE, jeg er så glad for mit resultat og de er enormt dygtige og proffessionelle! Jeg fik min behandling af Dalia på afdelingen i KBH Kgs Nytorv, hun er vildt sød og det er klart hende, jeg skal have til at lave alle mine behandlinger i fremtiden -- jeg er 100% tryg ved at ligge mit ansigt i hænderne både på hende og på N'AGE, og jeg har endnu en aftale der indenfor de næste uger !! <3
Jeg havde en tid hos Daniella i lyngby
Jeg havde en tid hos Daniella i lyngby. Super sød og ekstremt god vejledning. Resultatet blev helt som ønsket!
Dejlig smilende og i mødekommende…
Dejlig smilende og i mødekommende personale
God behandling af Simone i Vejle meget kompetent og dygtig
Dygtige og professionelle
Dygtige og professionelle. Og meget venligt personale. Jeg er så tilfreds resultatet og kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefale klinikken!
Dygtige sygeplejersker og super flot…
Dygtige sygeplejersker og super flot resultat.
Er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med min IPL behandling hos N’age. Meget professionelle og godt resultat.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.